Som v 20. týždni a pribrala som zatiaľ asi 2 - 3 kg
Lebo v rodine má strašia že keď nepriberam pojdem do nemocnice 🙈
@beatrixx123 ja som pribrala 9kg, dieťa veľké a jedla som normálne. Strie ziadne. Práveže dr kričia na rodičky čo veľa priberu. Vedľa mňa jedna rodila, mala 110kg, nabrala skoro 30 a normálne mala problém aj tlačiť. A dieťa ledva 3kg
@beatrixx123 ja som schudla pri vserkych 3 tehu. Deti su ok. Naozaj sa bat nemusis.
ja som pomaly v 21. a nepribrala som este ani 1kg 😂
@zuzap33 uff, tak to ozaj dosť nabrala, je to zvláštne, lebo práve že ak je žena silná, tak v tehotenstve nezvykne veľa pribrať. Ja tiež som silnejšia, aj keď nemám ani zďaleka toľko, ale pribrala som 7,5 za celé tehotenstvo, aj doktorka ma chválila, že to je dobre. Malý mal 3,5kila A z pôrodnice som šla ľahšia o 10 kíl
Ja som zúfalá mala som 53 kg a už ma 61 a to som len v 18 týždni. Nevoľnosti som nemala 🤷♀️ bojím sa ako to bude pokračovať. Jest sa snažím normálne
Ahojte, takisto som cca 20 týždeň tehotenstva a pribrala som dve kilá... Ani bruško nemám veľké tak som trocha stresovala, ale vidím že teda je to asi v pohode 🙂 zatiaľ všetky výsledky máme v poriadku. Akurát pred každou kontrolou mávam hrozný stres a obavy a neviem to potlačiť nejako. Mate to tiež niektorá tak? Ako s tým bojujete?

Ja som pri synoch pribrala od 10 do 15 kg, ale pri dcerkach mi bolo zle az do konca stvrtehomesiaca pri starsej dcerke som pribrala zacele tehotenstvo 5kg mala mala vahu 2900 a tak som z porodnice isla lahsia ako tam