Som v 22. týždni a partner odmieta sex so mnou
dievčata, je to normálne? som v 22 tt, a od kedy som tehotná, som nemala ani raz sex. Partner necche bud sa bál zo začiatku, či neublížime drobcovi, potom sa zasa hambil drobca, a teraz dokonca, ved sme často mali sex, kym som otehotnela. čo mám robiť? tužím po tom....
janickacrazy , pýtala problém je v tom, čo som rozpísala.ublíženie, hambenie......tak neviem, asi máš pravdu a nepriťahujem ho už.
@zuzanag1 No asi to budeš musieť nejako vydržať a možno ku koncu tehu sa už ani tebe nebude veľmi chcieť, ale tak nezávidím ti. 😖 Ťažko s tými chlapmi niekedy, ale bez nich tiež ťažko. 😀
Na to ani nemysli ze ho nepritahujes urcite si krasna tehulka ako kazda ani moj nechcel. No musis nanho tvrdo schmatnut a nepustit 😝 😝 😝 , lebo po porode najmenej sest tyzdnov nebudes moct .
máte pravdu dievčence,
Ono to je trochu aj o dohode,môj drahý s tým síce problem nemá,ale popravde musí on presviedčať často mna,toto tehotenstvo na sex moc chuť nemám,ale nechám sa presvedčiť 🙂 skús naneho pár ženských trikov a možno neodola 😉 určite to nieje tým ze ho nepritahujes
Treba sa porozprávať, kde je problém. Čakáš aj jeho dieťa a nemyslím si že ho nepriťahuješ. Veď okrem bruška rastú aj prsia a to oni radi. A určite ťa ľúbi taká aká si aj teraz. Kedy sme najkrajšie, aj nie keď nosíme nový život, malého človeka.... Myslím, že skôr má strach, ale treba sa porozprávať, pretože milovať sa keď si tehotná je super, žena má viac prekrvené pohlavné orgány a užiješ si to viac a aj on.
@zuzanag1 presne viem ako sa citis, ja som mala doma pri oboch tehotenstvach to iste. jednoducho som manzela s bruchom nepritahovala a bolo mu tiez blbe ze pri sexe je s nami niekto "treti", proste mu sex s tehotnou zenou nebol prijemny. a to aj napriek tomu ze som pekna zena a pocas tehotenstiev som sa o seba starala. neostavalo mi nic ine iba to akceptovat a vydrzat. nastastie po prvom porode sa dalo vsetko do poriadku, dokonca to bolo lepsie ako pred tehotenstvom a myslim ze po druhom to bude tiez ok.
niektori muzi su proste taki, naliehat nema zmysel. na tvojom mieste by som mu ale minimalne povedala ze tuzis po jeho blizkosti, nech ta obcas aspon objime, prituli, ak nechce sex...prilis dlhy cas bez dotykov nerobi vo vztahu dobre. pripadne skuste ine sex. praktiky ako klasicke milovanie.
@zuzanag1 urcite sa s nim porozpravaj a skuste to vyriesit rozumnou debatou...ja som teraz 16tt+5 a tiez mame styk len 1x tyzdenne a aj to len rychlovku...pytala som sa ho, preco sa nepomazname, on ze mu prekaza brusko...je to odpudive pre nich casto...myslim, ze ich strasi myslienka, ze dieta je v brusku, a asi maju nejaku blokaciu - hanbia sa...pri prvom tehu sme za celu dobu spolu spali mozno 5x, bali sme sa, ze ublizime nejak babätku...a ani som na sex nemala skoro vobec chut...teraz pri tomto tehu mavam taku chut niekedy na sex, ze hroza...ak nie je doma, pomozem si sama...nehanbim sa za to, je to prirodzene...ak nezaberie rozhovor s manzelom, skus nahodit na seba nejake sexi pradielko a trosku ho zvadzaj...nieco na neho fungovat musi, nie je predsa z kamena...vela zdaru prajem... 😵
luta13, no nechceaj ked som sa snažila ručne, nechce bábenu ublížiť.niekedy mám zvláštny pocit z toho 😠
@zuzanag1 tak nech sa s Tebou aspon pomazna, povedz mu, ze styk mat nemusite...ak Ta dokaze uspokojit inak ako penisom, tak aspon tak teda...mozno ho to navnadi a nevydrzi to a pomiluje Ta...su Ti chlapi ozaj divni!...co uz...po porode bude zas moj chciet a ja urcite nie, takze sa zas on nacaka...2 mesiace minimalne ma smolu...a nech!!! 😀
Ukázala som tému priateľovi a smial sa, ze je asi buzik ked nechce sex so svojou priateľkou... 😀
Ale tak neviem,my mame este sex,asi záleží na povahe?
moj manzel sa tiez boji, takze nie si sama, sice mali sme zoparkrat sex na zaciatku, ale pred tyzdnom som podstupila amniocentezu a mali sme rozhovor, v ktorom mi vysvetlil, ze chut by bola, ale nebude riskovat, boji sa, ze by sme o maleho prisli, tak si to radsej odoprie, ved zivot je pred nami. Vynahradzame si to inak. Su aj ine prejavy lasky a intimity. Inak tiez by som si ja osobne dala povedat, ale akceptujem ho 🙂
MM s tym tiez mal problem a bolo to tazke,lebo u mna bola tuzba obrovska, ale on mal proste problem sa milovat ked par cm odtial bola nasa dcera.... Ono to zas tak nepochopitelne nie je.... A vobec to nema nic s tym, ze by sme chlpov nepritahovali alebo tak....
akceptovať to a vydržať - kto sa nevie nejako cez to preniesť tak čo mu ine ostava, lebo su to uplne subjektivne a neopodstatnené obavy vytvorené myslou a pocitmi ničím iným ak ide o fyziologické tehotenstvo 🙂 ešte sa ,,navydržujete,, cez šestonedelie..ved su aj ine sposoby uspokojenia a nemusí isť o pohlavny styk ked sa tí chlapi tak boja....len aby sa potom nebali aj prebalovať, niektorí krmiť, kočikovať...Inak spermie možu krásne zmäkčiť krčok maternie a pomocť otvaraniu, pripraviť ho na porod. U mna to fungovalo, takže ma to aj pozitiva...

@zuzanag1 Niektorí chlapi s tým majú problém, boja sa, že ublížia dieťatku alebo proste tehotná žena pre nich nie je asi sexi, ja našťastie takého partnera nemám. Ale asi s tým nič nenarobíš, ked je taký. Neboj, po porode na sex nebudeš mať chuť a možno on aj bude chcieť a ty nič, potom si vymeníte úlohy. Pýtala si sa ho v čom je problém?