icon

Som v 23. týždni a mám potrhané brucho okolo pupka

lubka23
14. máj 2013

Ahojte baby, prosim vas viete mi odporucit nejaky dobry krem resp,olej na brusko? Som v 23tt a zacina sa mi trhat okolo pupka, a tiez aby to nebolo nejake prehnane drahe 😀 dakujem pekne 😉

Strana
z2
varticek
14. máj 2013

Bohužiaľ, je to zvyčajne dedičné a veľa s tým neurobíš, aj Tvoja mamka ich pravdepodobne mala. Za dobrú cenu majú v DM tú ich značku olej na bruško proti striám, ale zázraky nečakaj, tie by nenastali ani keby si si kúpila krém za 100 EUR.

simca06022011
14. máj 2013

hocico mastne... ked mas preddispoziciu na strie, tak ich budes mat tak ci tak.. kludne si kup aj nejaky olej, ci uz tie priamo pre tehotne, alebo nejaky prirodny v bio obchode a masti sa tym 🙂 ja som mala vsetky mozne znacky, drahe a predrazene a aj lacne a teda nepomohlo nic :P cele tehu bolo v pohode a v 36tt som ostala ako pasavec :P

brumka
14. máj 2013

@varticek podla mna to dedicne nieje, moja mama ma postavu ako ja pribrala v tehu cez 30 kg a nemal ani jednu striu a vtedy kremy nepouzivali, jasom kremovala cele tehu pribrala som 22kg a strie mam hrozne na bruchu a stehnach. teraz som pribrala menej a kremujem obcas a strie zatial ziadne ale stacia tie co mi ostali velke hlboke.
@lubka23 na trhu je kopu pripravkou, ak chces aj lacnejsie mozno daky obycajny olivovy olej

simca06022011
14. máj 2013

@brumka dedicne nemusi byt prave po mame.. napr. moja mama nemala ani jednu, kym bola mlada, za to teta ano.. a o tom ze mama mala dieta v 19tich, potom v 24och... a potom v 34. jej tiez brucho popraskalo.. cize je to aj od stavu pokozky :( bohuzial :(

brumka
14. máj 2013

@simca06022011 zial ak zacne praskat nic sa s tym neda robit, no je to ucel mamiciek, ked uz chceme mat deti. beriem spat to dedicne 🙂

cicamica1980
14. máj 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ja som mazala kokosovym olejom
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Extra-Virgin-Coconut-Oil-16-fl-oz/5560
zlava 4 USD na prvu objednavku, kod ZUZ789
toto je najlacnejsie, co som nasla kokosak, ja objednavam odtial, pol litra za 8,5 USD

moja mama pribrala pocas tehu menej, ako ja
ona strie ma, ja nemam🙂

ale tak je mozne, ze ja som zdedila elasticitu koze po otcovi🙂
alebo mozno ten olej pomohol, ktovie

simca06022011
14. máj 2013

@cicamica1980 mm kokosovy milujem :P ja si sice kupujem u nas, ale ked treba viac veci z iherbu sa oplati 🙂 a je dobry aj na ine veci nie len na premastenie kvoli striam.. ked uz fakt neviem co s nim, uvarime na nom nieco :P

cicamica1980
14. máj 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@simca06022011 veru aj ja na nom obcas uvarim🙂 a nadherne vonia🙂

trasko
14. máj 2013

kazda mame inu predispoziciu.ja mam potrhane katastrofalne brucho.prsia ani stehna nie a kamka na bruchu absolut ale prsia a stehna....nikdy som tak este nevidela.na prsiach nemala kusok ruzovej koze!vsetko bordove.velkx traumu ma z toho.len supky je z nich zostali...

misel711
14. máj 2013

mojej kamoske zas popraskalo po porode, takze netreba zabudnut aj potom kremovat. ja pouzivam olivovy olej... zatial nemam nic klop klop... aaale vraj je na to uz aj nejaka laserov ametoda, teda pre tie kocky co z toho maju traumu...

gemina
14. máj 2013

No ja som sa mohla kremovat kolko chcela a brucho mam ako bicom oslahane. Ide o to, ci ma koza predpoklad sa potrhat a moja si o to koledovala (mam ich vsade🙂

mirkita
14. máj 2013

@lubka23 suhlasim ze to je proste dane...ja si pamatam od maleho dievcata ako vyzeralo brucho mojej mamy a stale vyzera a ja som tomu neusla...napriek zurivemu kremovaniu mam strie okolo pupka na bokoch a viem ze s tym nic nenarobim, len sa to tusim casom trosku zlepsi, teda je to menej viditelne...ale myslim ze poskusat mozes vselico, snad tie kremy aspon trochu funguju 🙂

dafy
14. máj 2013

ahoj ja som vobec nekrémovala pribrala som 20 kg a ani jedna prasklinka nebola na brušku ......podla mna zalaží od toho aku mas elasticku kožu 😉

marcela1992
14. máj 2013

ja som tiez natierala aj 5krat za den a brucho mam cele popukane a nie len to,ale aj stehna a prsia 😒 Ale kupila som si nievea olej na strie a myslim ze mi dost pomohol.Strie mam vyblednute a pokozka mi spevnela.

anshelia
14. máj 2013

ahoj, určite záleží akú máš elasticitu kože. ja som používala krém z lekárne elasti-q a nemám ani jednu striu. ale zas ja v 23. týždni som rovnakú váhu ako pred tehu a bruško iba mááličko zaoblené 🙂

modrazaba
14. máj 2013

@simca06022011 tym kokosovym olejom sa da aj natierat pokozku aj na nom varit?

katieg85
14. máj 2013

@lubka23 aby ti koza nepraskala tak to potrebujes mat elasticku kozu.a tu budes mat ked sa budes zdravo stravovat a stale po kupani sa kremovat hociakym kremom,napr nivea.aby sa koza nevysusovala.mne pri dvoch detoch popraskala a pri poslednom vobec

veronicka1901
14. máj 2013

Ja ti neporadim, natierala som sa 2 - 3x denne, stravovala som sa tiez zdravo, nic nezdrave mi pocas tehu nechutilo a napriek tomu mi ostali strie. Nie su hrozne, ale su tam.

simca06022011
14. máj 2013

@modrazaba jasne, ved je to olej ako napr. olivovy 🙂

lubka23
autor
14. máj 2013

dakujem dievcence, dnes som si kupila detsky olejcek brutalne masny tak som zvedava ci to aspon trochu pomoze ☹ ale tak co no, uz s tym asi nic neurobim ..

patesladko
14. máj 2013

ja som si práve dnes našla prvé tri strie na spodnej časti brucha ☹ a to olejčekujem poctivo každý deň od januára.. zamrzelo ma to, keby som sa o tú pokožku nestarala, len by som mávla rukou, ale teraz je mi to proste ľúto, aj keď mám ďaleko od postavy fotomodelky a pre pár strií sa obesiť nepôjdem.. čo už.. 😒
a to som zatiaľ pribrala len 4kg.. moja mama kedysi pribrala počas tehotenstva cez 20 a na koži ani jedna prasklinka.. totálne nefér 😝

linda20111
14. máj 2013

@lubka23 ahoj, ja som brusko pocas celeho tehotenstva natierala telovym mliekom nivea a a neskor garnier repairing care (cerveny obal), pribrala som 20kil ale strie sa mi ziadne neurobili. zo zaciatku 1x denne vacsinou vecer pred spanim a ked som uz nepracovala posledny mesiac tak som natierala 2xdenne. a este chcem dodat, ze som sa vobec zdravo nestravovala, jedla som na co som mala chut 5x do tyzdna pizza a zakusky a torty som piekla kazdy druhy den 🙂

yyyyanula
14. máj 2013

@lubka23 Ja som používala krém Elasti-Q, dá sa kúpiť v lekárni, stojí niečo do 8 eur... Ale ten obyčajný, ten exclusive je síce drahší, ale nebola som s ním spokojná.

pingu1
14. máj 2013

@lubka23 no to je dedicnost a pruznost pokozky

lubka233
14. máj 2013

yyyyanula Elasti-Q pouzivam teraz uz skoro tri mesiace a nepomaha takze fakt skusim len obycajnu niveu ked to ma byt dedicne nech do toho aspon moc nevrazam 😠

moonica
15. máj 2013

@simca06022011 Ak sa mozem opytat , kde si na sr kupila kokosovy olej ?

gretka2
15. máj 2013

@moonica Maju ho aj v DM drogerii.

moonica
15. máj 2013

@gretka2 A znacka prosim ? Dnes som tam akurat bola ale pozerala som medzi detskymi a potom to alverde ale nevidela som.

gretka2
16. máj 2013

@moonica Je to zn. Purity Vision, a nehladaj flasku, ale taky nizsi skleneny "zavaraninovy"poharik. U nas ho mali tusim niekde tam, kde maju ulozenu bio-kozmetiku. Neviem, kde to bude u vas, asi to nemaju v kazdej DM rovnako. Skus sa opytat predavaciek.

simca06022011
16. máj 2013

@moonica v dmku ho maju, vypytaj si od predavacky, bud je medzi bio kozmetikou, alebo niekedy aj medzi potravinami... inak ho kupujem aj v bio obchode (vzdy ide o nizky pohar skleneny v DMku s modrou nalepkou, v bio obchode s bielou )

Strana
z2