icon

Som v 25. týždni a moc priberám

14. aug 2022

Ahojte...baby poraďte....ja mam normálne z toho stres,aj teraz pred chvíľou som sa vyrevala...
Som v 25 týždni tehotenstva a pribrala som uz desať kíl.Moja doktorka tvrdí,ze je to uz teraz vela...
Vyskočila mi aj tehotenska cukrovka,s tym idem k diabetoligovi.Vxera som mala 80,8 kg..,dnes vaha ukazuje 82,2kg..
Ja neviem ci tá vaha je pokazená,alebo som ozaj takto nabrala?..som prvorodička,mnohym veciam nerozumiem ako to funguje počas tehotenstva,ale toto mi spôsobuje ozaj stres.Jem ovocie,zeleninu,obed mam sýty, večeru len ľahkú...chodim na prechádzky,aj doma sa snazim hýbať.... Ručička na váhe však rapídne letí coraz vyššie.Mali ste to aj vy tak? Prípadne co mam zmeniť?Vdaka.

Strana
z2
autor
16. aug 2022

@lasoli ďakujem 🥰🥰🙂pekne si to napísala,tak ľudsky.

nikusik1995
17. aug 2022

Ale kde váhy by som sa nebala ale ako uz bolo spomínané skôr tej cukrovky. Som aktuálne 22tt a +10 kg a každý týždeň to ide hore a hore

sindyem
17. aug 2022

Netreba sa bat vahy...skor naozaj tej cukrovky a davat si pozor na stravu. Ak mas cukrovku, pravdepodobne sa aj zavodnujes. Ja cukrovku nemam a v druhom trimestri som vahu vysplhala na +14 kg. V druhom trimestri som nabrala najviac...v tretom sa to spomalilo. Aktualne mam 17 kg hore a som v 38 tt. Kazdy kto ma vidi hovori, ze som isto vela nepribrala, lebo len brusko mam (ja teda na sebe vidim, ze aj malicko stehna silnejsie a chodidla tiez take spuchlinky 😂), ale papam ako zvycajne, neprejedam sa nejako, takze co....aj tak to neovplyvnim. 🤗

autor
17. aug 2022

Tak mám tehotenskú cukrovku, nasadili mi liek glucophage 500 .Rano a večer.

Strana
z2