Dobrý deň, píšem ohľadom toho priberania plodu v tehotenstve... Preto som sa informovala ohľadom toho keďže som bola v poradni v 33+3tt a váha odhadovaná bola 2280g, dnes som bola znova a to som 35+2tt a odhadovaná váha je 2500-2600g. Predpokladám že bábo pribralo máličko za tie dva týždne, ale čo sa týka placenty aj plodovej vody lekár tvrdí že to je v poriadku. Budúci týždeň idem znova idem už aj na ctg, myslíte si že približne odhady sú normálne a v poriadku? Ďakujem, pekný deň prajem...
Moja mala odhadovanú váhu v 36+0 2550g vraj je trochu menšia ale aj prvá sa narodila 2 dni po termíne a mala 48cm 3000g a všetko ok, čiže áno nie všetky deti majú 4kg 😂
Mne hovorili, že malý bude mať 4kg, nemal ani 3
Rano v den porodu vraj 3800g a obrovske dieta, miery 50cm a 3550g o 6hodin neskor boli ako krasny priemer😃velke dieta ako mi hovorili od 16tt sa nekonalo😂😂
mne povedala dr. ze budem musiet ist na infuzie, ze je hrozne maly, hej narodil sa syn s 3800 g 😝
@kkrausova a otazka je aka? mame ti povedat porodnu vahu? ani oni nevedia , tolerancia je +- 500g... kamoska tak stale okolo 3 kil okolo 3 ki... a isla rodit 4,5kg ... tak asi tak...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
vyzerá to ok...bábo ešte čo to priberie okolo 3 kg bude mať keď sa narodí...
nie zas všetky detičky majú 4 kg keď sa narodia...
kľud, pohoda... užívaj si to .