icon

Tehotenský sex a fisting

mamicka2455
5. feb 2021

Ahojte mamičky alebo buduce mamičky. Asi pred troma mesiacmi sme s mojim muzom zistili, že konecne cakame babatko. Moje tehotenstvo bolo zatial bezproblemove, vsetko ako ma byt. Je tu ale jeden problem, o ktorom sa bojim rozpravat, no konecne som sa odvazila, lebo potrebujem pomoc 😔 pred mojim tehotenstvom sme s manzelom velmi oblubovali jednu sexualnu metodu zvanu fisting, ak neviete o co ide, prosim najdite si to na internete, nebudem to rozpisovat. Kazdopadne...bola to jedina vec, ktora ma v sexe naozaj uspokojovala...ale teraz si nie som ista, či to je bezpečne....bojim sa, že by som pri tom mohla potratit....alebo ze by manzel omylom vytiahol babo....mate s tymto niekto skusenosti ? Pomozte prosim 😖

miselar
5. feb 2021

@ruzasipova oprskla obrazovku skoro som pri tejto vete zjedla zuvacku🤣🤣🤣🤣jak sa rehocem.

mamicka2455
autor
5. feb 2021

@beata_k to urcite, ale predsalen, asi to nakoniec vynecham, lebo mam z toho stres...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
mmoni89
5. feb 2021

@mamicka2455 vytiahnuť isto nie to sa nemusíš báť ale ajtak to nieje bezpečné, radšej si nájdite iny spôsob

thewitch
5. feb 2021

Tak hádam ho neubil....

sasanka605
5. feb 2021

Akoze za co by ho mal vytiahnuť? Ruka, noha, vlasy 🤣

janai1
5. feb 2021

@malinoismum vlastne áno, idem sa hanbiť do kúta 🥺🤣

malinoismum
5. feb 2021

@sasanka605 možno by ho malé aj pohrýzlo do prsta 🤣🤔

mirage
5. feb 2021

Baby dnes poo nemam co robit, upratujem a nakukam sem, dnes to tu inak fici

malinoismum
5. feb 2021

@janai1 Prepáč ale toto je seriózna diskusia!🙂

sasanka605
5. feb 2021

@malinoismum podla mna nie, ved ma tu slamku v ustach, vela miesta na odkladanie veci tam nema a musi byt pripravene ak pojdu do bazena

drobec87
5. feb 2021

Ak by sa dalo omylom vytiahnuť bábo, tak by ženy asi neprenášali, či? 😂 Ani sekcie... No nič, od pondelka sa už ide do školy. Toľko vydrž 👍 Ale takú anatómiu si môžeš cez víkend naštudovať. Ak nevieš o čo ide, prosím nájdi si to na internete 🤔

puklica13
5. feb 2021

Rozum nie je obocie...nemas, nedokreslis🤣

drobec87
5. feb 2021

Každopádne tam najprv strčte rožok, či bábo nehryzie 🤣🤣🤣

nela6
5. feb 2021

@mamicka2455 za praktiku sa hanbiť nemusíš, ale asi by ste. to mali odložiť na neskôr...

malinoismum
5. feb 2021

@sasanka605 vidis, nedomyslela som... asi si musím s autorkou zopakovat anatómiu aj ja ☹ 🤣

tomika
5. feb 2021

Aj podla mňa, to nechat po pôrode. Zatiaľ si nájsť iné praktiky.

sasanka605
5. feb 2021

@malinoismum ja tiez idem studovat, cakam ze sa dozviem vela novych veci 🤣

nina255
5. feb 2021

@mamicka2455 vies o tom, ze medzi tym, kde ti dava ruku a kde sa nachadza tvoje dieta v bruchu je krcok maternice hej ? Alebo si myslis ze vnutri je bezne diera cez ktoru dobre ze dieta nevypadne ? Prepac necuduj sa ze sa ti vsetci smeju ved to su zaklady biologie male dieta keby sa toto spyta chapem ale dospela zena ?

luccija
5. feb 2021

@mamicka2455 no tak je cas najst si ine praktiky je ich milion.A po porode budes tiez niekolko mesiacov rada, ked tam nebude nic nie to este cela ruka🙂

jenny224
5. feb 2021

Dávalo by by potom väčší význam, keď sa povie, že muž je taký sexi, že by po ňom rovno maternicu hodila. Chytí, vyberie, hodí

solange7
5. feb 2021

No tak prehod vyhybku a praktizuj fisting analny.

malinoismum
5. feb 2021

@mamicka2455 Aj ja by som sa hanbila toto pytat. Aspoň to si si priznala 🙂 ale v pohode už tu boli aj horšie tragédie 🙂
Radšej s tým počkajte aby si si nezaniesla nejaké infekcie.. ak si teda realne tehotná osoba 🙂

malinoismum
5. feb 2021

@solange7 😅🤣😂🤣 práve ma vyzulo 😂😂🤣😅

whatever1
5. feb 2021

@mamicka2455 ak vies po anglicky tak si vyhladaj na aglickych forach, je tam vela diskusii na tuto temu. Za mna urcite nie, uz len preto ze ti muz moze zaviest infekciu. V tehotenstve si viac nachylna na take veci, naviac mozes zacat krvacat, pretoze si aj viac prekrvena, sliznica je citlivejsia, atd... na druhej strane, zeny pouzivaju aniball ku koncu tehu, takze podla mna to nebude az taka "tragedia". Vsade tam pisu ze ak to chces praktizovat, tak velmi opatrne a pomaly, najlepsie s neakym vhodnym lubrikantom. A hlavne aby si muz riadne umyl ruky aj nechty. Nevieme aky mas zdravotny stav a priebeh tvojho tehotenstva pozna najlepsie tvoj gynekolog, mozno by bolo predsa len lepsie sa ho spytat ci je to bezpecne. To ci ti muz dieta omylom vytiahne, to sa ho radsej nepytaj, lebo si urobis hanbu... A posledna vec, opytaj sa sama seba, ci by si si vedela odpustit ak by sa nedajboze nieco stalo s babom a nevycitala si, ze to mohlo byt aj kvoli tomuto.

solange7
5. feb 2021

@malinoismum 😀😀😀😀 tam vytiahne akurat tak hnedeho bratranca

basska23
5. feb 2021

Ja som sex nemala cele tehotenstvo.
Od pozitívneho testu po dovŕšení 5mesiacov mojej dcerky.
1.Mala som rizikové
2.Aj keby som nemala rizikové priateľ nechcel somnou spať bal sa veľmi aby neublížil dcerke
3.Aj ked uz sme pred pôrodom mohli nechcel bolo mu to neprijemne.
Ale toto? Fuj ako nehnevaj sa.Si tehotná a toto chceš praktizovať?
Toto sú mala robiť predtým ako si ostala tehotná.
Neviem či ti je prednejsi toto alebo bábätko.
Ved keď ti také niečo chuti robte to veselo ale potom si netrieskaj hlavu o stenu keby na nedajbože babatku niečo stalo.
Skus sa nad tým zamyslieť.
Neber moj komentár v zlom ale toto je ozaj nevhodné, nechutne v tehotenstve.
Pred pôrodom skus radšej používať annibal ale toto prosím nerob uz len kvôli tomu ze čakáš bábätko.

jaskolka
5. feb 2021

Bože nebeský... Toto nemyslis vážne, že nie? 🙉🙈🙊😅😅😅.

jaskolka
5. feb 2021

@malinoismum to kde bola ta diskusia? 😅😅😅

judar
5. feb 2021

Mala by si si nechať jeho ruku teda päsť pchať do prdele :D tam ti nemá čo vytiahnuť 😂 jedine vláčik hnedo-čiernych špekačiek