Ultrazvuk spolu s mužom
Ahojte. Baby tie čo ste boli tehotné, v ktorom mesiaci s vami išiel muž na sono aby videl aj on dieťatko? Dakujem
keby nebolo korony tak by mohol už aj od 12tt 🤷🏼♀️ ale prvýkrát dovolila od cca 24tt tusim a potom už chodil každý mesiac
Pri synovi bol pri každom, keď bol doma v čase mojej poradne, čiže v 6tt, kedy tam bola len mini fazuľka, potom v 12tt, a potom v 20tt kedy už aj zakýval ockovi 😄 ale potom som ho už nebrala, lebo čo ultrazvuk to milión otázok a doktor sa nevedel sústrediť 🤣🤣 pri dcére nebol ani raz, lebo bol stále v práci, a potom zase nemohol kvôli opatreniam.
Keď sa mu dalo (kvôli práci), cca 5x bol počas tehotenstva (v rôznych mesiacoch).
U mojej gunekologicky nie je moznost aby chodil partner do ambulancie, takze na bezne poradne nechodil.
Na specialne sono na klinike bol so mnou v 12.tt, 20.tt a planovali sme aj v 30.tt ale kvoli korone nedovolili sprievod. Ale z kazdeho mame fotky a videa.
Od prveho po posledny. Vynechal iba dva, kde byt fakt nemohol. On bol nadseny hadam viac ako ja. A hlavne moj gyn si s nim strasne dobre pokeca ( konecne nevidi len pipiny vyzlecene okolo si myslim)😂
Moj bol na morfologickom v 21 tyzdni. Tam nam aj povedala, ze to bude chlapcek. Moj drahy bol cely dojaty a myslim, ze ho to aj dost ukludnilo, ked pocul rovno od nej, ze drobec sa vyvija tak ako ma 🙂

Ahoj môj v 24 tt 🙂 čiže 6 mesiac