Určenie pohlavia bábätka v 14. týždni
Prajem vám krásny deň pred niekoľkými dňami som bola u svojej gynekologičky kde mi robila Ultrazvuk a chcela mi urobiť peknú fotku lebo žiadnu ešte nemám ale bábätko robilo stojky a veľmi sa hýbalo robila mi Ultrazvuk cez bruško neskôr neskôr vaginálne No stále to nebolo dobre na fotku ale pozrela pohlavie a povedala mi že to vyzerá na dievčatko velmy tuzime po dievčatku ❤️ povedala že tam vidí také kávove zrniečko ale nehovorila to tak na istotu . Keď som odchádzala tak som sa opýtala na koľko percent si to mysli a ona skôr tak humorne odpovedala s úsmevom 100 % lenže neviem čo si myslieť či to brala len humorne alebo racionálne Čakám prvé dieťatko čiže nie som veľmi skúsená a tak by som vás chcela požiadať o takú radu čo si myslieť A či 14. týždni nie je skoro na určenie pohlavia lebo rada by som chcela oznámiť už pohlavie na baby shower vopred vám ďakujem ❤️❤️❤️❤️🙏🏻
Ja som uz v 12tt videla "pipik" a mala som pravdu a pri prvom cca v 14tt tiez bolo vidno kavove zrno a bolo dievca
Ale v tomto tt to fakt este nemusi byt 100% pockala by som do 20tt a na poriadne velke morfologicke sono. Tam uz je mala sanca sa pomylit😁
Ja som mojich oboch chlapcov nevedela do nejakého 22tt. Proste boli stále blbo otočení a lekári vraveli, že nemôžu s istotou povedať. Až na druhom veľkom sone sa ukázali ako najväčšie štetky s roztiahnutými nohami a bolo jasné 😅
Počkala by som ešte alebo si dala urobiť krvné testy, máš tam 100% istotu.
Ja som uz v 12tt videla "pipik" a mala som pravdu a pri prvom cca v 14tt tiez bolo vidno kavove zrno a bolo dievca
Ale v tomto tt to fakt este nemusi byt 100% pockala by som do 20tt a na poriadne velke morfologicke sono. Tam uz je mala sanca sa pomylit😁
@greta2017 ďakujem , pravdepodobne počkáme
Urcite by som to neoznamovala iba ak by to bol vysledok z krvi,test stoji 120€

Si len 14tyzden jasne že sa mohla pomýliť .