icon

Určenie pohlavia v 17. týždni

dena567
21. jan 2013

Ahojte babulky dnes som bola na sone a som velmi nedockava co sa tyka pohlavia tak som kvoli tomu isla hlavne s tym ze mi povie pohlavie neni to na 100% a vyjadril sa ze chlapcek.aky mate nazor na 17 tyzden a urcenia pohlavia?mam to brat ze uz urcite budeme mat chlapceka🙂??Dakujem 🙂

Strana
z3
pufa
21. jan 2013

Ahoj. Podla mojich skusenosti tp vie v tom tyzdni urcit len naozaj skuseny gynekolog, pretoze aj u dievcatka aj chlapceka vyzera pohlavny organ podobne, klitoris je vystupeny a podoba sa na muzsky pohlavny organ. Len u dievcat smeruje trosku inam ako u chlapcov. To ti povedia skusenejsie baby tu na MK 🙂

brumka
21. jan 2013

podla mna zalezi aj ci si bola na 2D alebo 3D ja moc 2D neverim pri urcovani pohlavia

piacere
21. jan 2013

mne ešte v 18tt tvrdila lekárka, že na 90% dievča, v 20tt mi už pôrodník vytlačil foto plnej výbavy synátora 😉

Ale osobne si myslím, že je to už dostatočný termín na určenie pohlavia, ak je to dobrý lekár s dobrým ultrazvukom.... a zrejme si skôr pomýlia dievčatko... chlapec je väčšinou jasný 🙂

dena567
autor
21. jan 2013

robil nam to skuseny porodnik-gynekolog ktory ma fakt dobre preferencie a vraj sa nemyli malokedy sa zmyli.a ma vyborne vybavenie bolo to 3D.a videl tam vraj gulky 🙂 xixi

katarinka48
21. jan 2013

Ja som bola u špičkového súkromného gynekológa ktorý mi povedal ze najlepšie sa určuje pohlavie až po 20 týždni a skorej ma ani objednal. Najradsej by som to vedela hneď ale ubezpečili ma ze potom to bude na internet100% isté a ak bolo máme dievčatko ako aj povedal takže vyšlo to na isté1 krát.

katarinka48
21. jan 2013

Ja som bola u špičkového súkromného gynekológa ktorý mi povedal ze najlepšie sa určuje pohlavie až po 20 týždni a skorej ma ani objednal. Najradsej by som to vedela hneď ale ubezpečili ma ze potom to bude na 100% isté a ak bolo máme dievčatko ako aj povedal takže vyšlo to na isté1 krát.

plegomazin
21. jan 2013

A nie je to jedno? Či chlapček alebo dievčatko? Len nech je zdravé...môj názor.

dena567
autor
21. jan 2013

tak nemam sa nato este spoliehat vsak?pockam si do 20 tyzdna 🙂

dena567
autor
21. jan 2013

a ano mas pravdu plegomazin hlavne nech je to zdravucke ale clovek je zvedavy a este ked som prvorodicka 🙂

zuzik311
21. jan 2013

@dena567 ahoj mne povedal 12+5tt ze chalan a zatial to sedi uvidime po porode 🙂 podla mna chalan je jasny, nad babou by som vahala

adelajda2012
21. jan 2013

@dena567 ja som tiez bola takato veeelmi zvedava, nemohla som sa dockat kym mi povedia, co to je. A to mi bolo fakt uplne jedno ci bude chlapec alebo dievcatko. Doktorka mi stale len hovorila, ze je este skoro na urcovanie pohlavia...dozvedela som sa az v 23.tt a predpoved vysla.

lenkab1984
21. jan 2013

Mne gyn.povedala uz v 13tt ze to vyzera na chlapceka a dnes v 17+2tt mi to potvrdila a bolo mu vsetko krasne vidiet tak ze aj ja som hned videla ze je to chlapcek

bejbinka131
21. jan 2013

aj nam v 17 tyz.povedala, ze to je chlapcek....pipos tam svietil, ze aj ja som to videla..

kotatko1232
21. jan 2013

babyy takze v 17tt uz bude doktor vidiet??a to ste boli na 3d ci normalnee 😀

dena567
autor
21. jan 2013

ja som bola na 3D a zapol mi sem tam aj 4D ale moj drobcek nebol moc dobre otoceny.tak ete uvidime v 20 tyzdni 🙂ci nam to teda potvrdi 🙂

karin1234
21. jan 2013

ahoj, mne dr. povedala,ze ak tam raz vidia pipik tak to bude chlapček ale ze pri dievčatkách sa skorej pomylia. myslim,ze teraz maju kvalitne ultrazvuky a vidia vsetko poriadne 🙂

anjelicek26
21. jan 2013

@dena567 - ano ber to tak, ze budete mat chlapceka. My to vieme u oboch chalanov od 13.tyzdna, bolo to jasne ako facka. A v 16.nam to oba razy potvrdili - gulky, pipik, bez debaty. Stale zalezi od polohy baba a kvality ultrazvuku.

kristina39
21. jan 2013

aj mne lekar pri oboch potvrdil chlapcov v 16tt...

alexadriana
21. jan 2013

@dena567 pri mojom 1.dietati mi doktor tiez povedal v 17tt ze to bude chlapcek a aj bol.stredu idem zas,budem v 17tt tak dufam,ze mi povie ze to bude dievcatko🙂)

wudz
21. jan 2013

Mne lekár povedal už v 14. týždni, že je to chlapec, aj keď dnes (18. tt) si už nebol taký istý, ale povedal, že na 80% to bude chlapec.. Takže už to asi vedia zistiť dosť skoro, záleží aj od toho, ako je bábo otočené, aj keď vždy sa môžu pomýliť..

adele15
21. jan 2013

Nam este v 19. tt nevedel povedat, nevidel dobre, tak sme si myskeli, ze to bude baba, ze ved gulky
by uz videl. A potom az v 24.tt nam zrazu povedal, ze to bude chalan, ale tiez to betvrdil na 100%. Az na 4D nam to nakoniec potvrdil. Ale tiez som si predtym myslela, ze chlapec je vidiet uz okolo 16. tt

sasha226
22. jan 2013

Ahoj, nam povedali v 12 tt ze na 90% chlapec a v 20 tt sa to potvrdilo, takze mozes verit. 😉 castokrat sa mylia ale naopak, povedia ze je to dievcatko a nakoniec je to chlapec a to vraj preto lebo si prisadnu gulky 😀 ale ked raz povedia ze chlapec mozes tomu verit.

strawberry17
22. jan 2013

iste je to, az ked sa babo narodi 😉

matka1412
4. feb 2013

No ja som tiež zvedavá, tiež som v 17. týždni a som zvedavá, čo mi teraz vo štvrtok povie, už predtým niečo naznačoval...tak som zvedavá ako dopadneme 🙂 🙂 už sa tiež neviem dočkať 🙂

dena567
autor
4. feb 2013

Ja som dnes prisla od doktora a nebolo veru dobre otocene takze mi toho mojho chlapceka nepotvrdil ale nevadi musime si pockat 🙂

mishka27
11. feb 2013

Som v 17tt a minuly tyzden nam lekar povedal ze medzi nozickami nam zatial nic nerastie..vyzera to na dievcatko.tak uvidime ci sa to nezmeni 🙂

kejtinka
12. feb 2013

Ja som v 16tt a včera mi povedal doktor že tam sice niečo vidí, ale nevie naisto, či to je pupočná šnúra, alebo pipík. Takže na 100% to v podstate ešte nevieme. 🙂

kika1981
12. feb 2013

@kejtinka - ahoj, ja som tiež v 16 tt, piatok som bola u gyn., najprv. nevidel ale potom skoro na 100% určil chlapčeka, aj mi ukazoval gulky na obrazovke , takže rátam s tým že aj druhé bude synátor 🙂)) aj prvého zistili v 16. tt a vyšlo to, sice, vtedy jednoznačne videl a tvrdil od 1. momentu že je to CHLAP 🙂

verronicka
12. feb 2013

@dena567 vraj ak povie chlapcek tak to tak aj vacsinou je 🙂 dievcatko je neistejsie ako napr. nam dokonca na 3D v 6mes. povedal na 99% dievcatko..(lebo mal spojene nozicky a vycnievali mu trolinku vajicka a myslel si ze to su asi pysky 😀 ....a bol chlapcek nakoniec, ale opravil sa hned pri dalsom ultrazvuku ked zbadal pipika 😀

kejtinka
12. feb 2013

@kika1981 - ahoj 🙂 no mne práveže povedal že to nevie...že tam sice niečo vidí, ale že netuší, či je to pupočník, alebo pipík. 🙂 Vôbec nič som sa teda nedozvedela, len si mi myslím, že už to neni zatiaľ 50:50 ale 60:50 v prospech chlapca 😀 Ale zas čo tu čítam, tak sa viac krát stalo že dlho to bol chlapček kvôli pupočníku a až neskôr sa z toho vykľula dievka... 😉

Strana
z3