Užívali ste Duphaston po 15. týždni tehotenstva?
„Ahojte, som v 15+4 tt po predchádzajúcom missed aborte. Beriem Duphaston a cítim sa pokojnejšie. Chcem sa opýtať — dokedy ste ho brali vy? Pomohol vám psychicky alebo ste ho vysadili podľa odporúčania lekára? Ďakujem za každú odpoveď.
@mimi1256 mne lekarka vysadila bud v 15tt alebo 16tt.nepamatam.si uz
Ahoj
Brala som progesteron po IVF tiež a mala som brat do 12tt
Kvôli strachu a po dohode s dr sme sa domluvili že budem vysádzať postupne ako ja chcem, že to ničomu neuškodí
Vysadila som nejako na konci 14tt a vse ok 😇
Neboj sa pokojne môžeš
Funkciu už prebrala placenta
Prvé tehotenstvo MA, v druhom som brala od pozitívneho testu na pokyn Dr, vysadila mi ho cca v 15tt, všetko bolo v poriadku 🙂 mala donosena pekne do termínu
Ahoj ja som po Ma, a Dr mi nechal od začiatku utrogestan a mám ho brat sz do nejakého 34tt 🫣zdá sa mi to riadne dlho lebo skoro všetci čo som čítala vysadili po 1.trim. Ale vraj to zabraňuje aj predčasnému otváraniu 🥹
Ahoj ja som brala do 34 TT
Ahoj ja som po Ma, a Dr mi nechal od začiatku utrogestan a mám ho brat sz do nejakého 34tt 🫣zdá sa mi to riadne dlho lebo skoro všetci čo som čítala vysadili po 1.trim. Ale vraj to zabraňuje aj predčasnému otváraniu 🥹
@anonym_aba601 ja druhe tehotenstvo aktualne vysadeny v 36tt 😉 brala som ho prakticky od zaciatku aj pri malom aj teraz … ano zabranuje skracovaniu krcka tym padom aj predcasnemu porodu 🙃
@anonym_aba601 ja druhe tehotenstvo aktualne vysadeny v 36tt 😉 brala som ho prakticky od zaciatku aj pri malom aj teraz … ano zabranuje skracovaniu krcka tym padom aj predcasnemu porodu 🙃
@anonym_ec0418 anooo presne tak mi povedal. Zatiaľ som 27tt a krčok mal na kontrole cca 44mm 🙂 že na rozdávanie. Budem sa na konci báť aby sa pred porodom ozaj skrátil nieže nie a nie sa otvoriť 😂

On sa berie na progesteron, po 12tt ho začne tvoriť placenta, cize ak je krv ok netreba ho potom brat. Ja dom mala velmi vysoké davky a tiez len do 12tt.