icon

Užívali ste Duphaston po 15. týždni tehotenstva?

mimi1256
3. sep 2025

„Ahojte, som v 15+4 tt po predchádzajúcom missed aborte. Beriem Duphaston a cítim sa pokojnejšie. Chcem sa opýtať — dokedy ste ho brali vy? Pomohol vám psychicky alebo ste ho vysadili podľa odporúčania lekára? Ďakujem za každú odpoveď.

babushkaem
3. sep 2025

On sa berie na progesteron, po 12tt ho začne tvoriť placenta, cize ak je krv ok netreba ho potom brat. Ja dom mala velmi vysoké davky a tiez len do 12tt.

zuzkaa1991
3. sep 2025

@mimi1256 mne lekarka vysadila bud v 15tt alebo 16tt.nepamatam.si uz

ska1991
3. sep 2025

Ahoj
Brala som progesteron po IVF tiež a mala som brat do 12tt
Kvôli strachu a po dohode s dr sme sa domluvili že budem vysádzať postupne ako ja chcem, že to ničomu neuškodí
Vysadila som nejako na konci 14tt a vse ok 😇
Neboj sa pokojne môžeš
Funkciu už prebrala placenta

simca115
3. sep 2025

@mimi1256 v 7 týždni som začala špiniť a doktor povedal že preventívne utrogestan raz denne musím si zaklopať ale pomohol dúfam že to dobojujeme do konca 🙂

mirkakonik5
4. sep 2025

Prvé tehotenstvo MA, v druhom som brala od pozitívneho testu na pokyn Dr, vysadila mi ho cca v 15tt, všetko bolo v poriadku 🙂 mala donosena pekne do termínu

anonym_aba601
5. sep 2025

Ahoj ja som po Ma, a Dr mi nechal od začiatku utrogestan a mám ho brat sz do nejakého 34tt 🫣zdá sa mi to riadne dlho lebo skoro všetci čo som čítala vysadili po 1.trim. Ale vraj to zabraňuje aj predčasnému otváraniu 🥹

martaatram
12. sep 2025

Ahoj ja som brala do 34 TT

anonym_ec0418
20. sep 2025
@anonym_aba601

Ahoj ja som po Ma, a Dr mi nechal od začiatku utrogestan a mám ho brat sz do nejakého 34tt 🫣zdá sa mi to riadne dlho lebo skoro všetci čo som čítala vysadili po 1.trim. Ale vraj to zabraňuje aj predčasnému otváraniu 🥹

@anonym_aba601 ja druhe tehotenstvo aktualne vysadeny v 36tt 😉 brala som ho prakticky od zaciatku aj pri malom aj teraz … ano zabranuje skracovaniu krcka tym padom aj predcasnemu porodu 🙃

zanzilady
20. sep 2025
@anonym_ec0418

@anonym_aba601 ja druhe tehotenstvo aktualne vysadeny v 36tt 😉 brala som ho prakticky od zaciatku aj pri malom aj teraz … ano zabranuje skracovaniu krcka tym padom aj predcasnemu porodu 🙃

@anonym_ec0418 anooo presne tak mi povedal. Zatiaľ som 27tt a krčok mal na kontrole cca 44mm 🙂 že na rozdávanie. Budem sa na konci báť aby sa pred porodom ozaj skrátil nieže nie a nie sa otvoriť 😂