icon

V ktorom týždni ste boli na 4D sono?

6. feb 2022

ahojte v ktorom tt ste absolvovali 4D ultrazvuk?
viem, že všade objednávajú inak, niekde odporúčajú 20 - 24 tt, niekde 22- 28 tt

barus26
6. feb 2022

ak myslíš ten na ktorom sa kontroluju všetky orgány dieťatka a vlastne celé dietatko podrobne tak by sa mal vykonať do 24tt. Ak by zistili nejakú velku vadu, tak myslím že len do 24tt sa da z tohto dôvodu ukončiť tehotenstvo…

helcanw
6. feb 2022

Veľké/morfologické sono mi robil 12tt, 20tt a 30tt, ale keďže môj lekár ma perfektne prístroje, tak mi pri každom sone prepol aj na 3D, aby mi drobca poukazoval a urobil fotky a videá.

autor
6. feb 2022

@barus26 nie myslím kvôli videu a fotkám pekným

barus26
6. feb 2022

tak to je viacmenej jedno. Ale išla by som do 24tt, ja som bola tak

mamina0078
6. feb 2022

Ja som bola v 13tt a najbližšie pôjdem v 20tt.

ki_ki2
6. feb 2022

Ja som bola v 28tt a mám nádherné fotky a videa.. Doktor povedal ze to je ideálny tyzden 🥰

adrbat
6. feb 2022

Ak ti ide o pekne fotky, tak by som išla po alebo okolo 26tt vtedy je už aj plnšie tvar a viditeľnejšie črty. Ja som bola v 20tt, kvôli prípadným poruchám ale kamarátka bola tak neskôr. Ale ak je dobrý doktor tak vie pekne upraviť fotku 🙂 . My sme boli spokojní v Martine. Fotky krásne upravil a maly na fotkách vyzeral úžasne 😍.

ailiba
6. feb 2022

@adrbat wau, krásne... Ten môj mal stále rúčky pred tváričkou, alebo zaboreny noštek. Len veľmi ťažko mi niečo urobil, takéto krásne ani nahodou😔.

ailiba
6. feb 2022

Inak záleží aj kolke tehu to je... Vraj pri treťom sú okolo 24tt-28tt nádherné fotky. Pri prvom je babo veľmi natlacene🤷‍♀️.

adrbat
6. feb 2022

@ailiba ja som sa musela pól hodinku prechádzať lebo sa nechcel ukázať, bol chrbatikom. Ono to asi fakt je o šťastí ako sa ukáže. Ale dôležité je, že ich aj takto krásne môžeme vidieť 😍❤️.

ailiba
7. feb 2022

@adrbat súhlasím. Môj bol tiež chrbátikom a tiež som mala ísť na toaletu, pohýbať sa... Ale drobček bol aj tak zle otoceny🤷‍♀️. Je to hlavne o šťastí... Ale je to pekná spomienka. Poteší, keď to tak krásne vyjde💗... Aj pre druhých je to krasne💞

anetata
13. feb 2022

Ja som bola v 23tt a vysla krasna fotka a aj video mame 😍

sim_simonka
14. feb 2022

Pri prvom som bola v 24 TT - bolo všetko pekne vidiet. teraz pôjdem v 25 TT.