V ktorom týždni vám doktor povedal pohlavie bábätka?
Ahojte . Prosím vás maminy v ktorom týždni vám dr. Povedal pohlavie dieťatka a kedy ste začali kupovať vybavicku???
V 16tt povedal, v 21tt potvrdil, výbavičku postupne od cca 4 mesiaca a do konca siedmeho sme mali 99%
na poradni v 17tt predbezne ze ide o dievcatko a na velkom morfologickom ultrazvuku sa to potvrdilo. Vybavicku sme zacali kupovat po morfologickom ultazvuku isli sme na istotu
@mami92 ahoj ja som v 7 mesiaci a mam v brušku prekvapko, drobec aa nechce ukázať takže si ešte počkám, ale nakupujem neutralne veci takže aj keby som vedela až pri pôrode vôbec nevadí
V 13 dievča,keď som bola so synom bola som v 11 a to nevedel,povedal že keby prídem o pár dní neskôr vedel by tak som sa dozvedela až v 20.
Mne obe dievčatá povedal až v 22tt a to ma veľmi dobre sono 😐 v 13tt ich bolo vidieť tak nejak zboku, čiže nebolo vidieť medzi nohy, prvá sa v 17tt schovávala, s druhou dcérkou povedali ze asi dievča, ale nie je to 100%. Na výbavu je stále dosť času potom.
@mami92 mne pohlavie určil v 17 týždni tehotenstva.. Vybavičku kupujem od kedy viem, že som tehotná tak priebežne.. Mam toho už až až ale stále nieje dosť 😃 zo začiatku som kupovala iba oblečenie, cumlíky a podobne.. Postupne postieľka a väčšie veci.. Kočík ešte nemáme🙂 to si chcem nechať ako posledne

13/14ty tyzden sme vedeli pohlavie, vybavicku 20+ tyzdni po velkom morfologickom ultrazvuku...