icon

Váš názor na tehotenské nevoľnosti

14hviezdicka12
22. júl 2017

Ahojte žienky. Len taka otazka ...

Aky mate nazor na tehotenske nevolnosti ?? Podľa priatelovej rodiny je to nič .. ( taktiež moj nazor ze je to nic ale ..) ..ale .. podla nich sestricky i babka je to tak ze tehotenske nevolnoti su vhlave a ked sa cloveku nieco protivy ci mäso ci nejaka konkrretna vec je to moja vina pretoze jest sa ma vsetko lebo to dieta nedostava ziviny.. ako trochu ma to uraza ale berem to ako kazdeho nazor preto sa pytam na vas nazor aky mate na tehu nevolnosti

Strana
z2
le4
22. júl 2017

Urcite sa riad telom, aby Ti tie potraviny, z ktorych Ti je zle, neuskodili. Ci skor babatku. Ja som v tehotenstve v obchode uz zdaleka citila regal s cistiacimi prostriedkami a napinalo ma aj z niektorych potravin. Asi si telo vie povedat, co je zle... Ked sa niekomu napr. hnusia ryby, niet sa co cudovat, ved ryby ziju v znecistenych vodach plnych toxinov. Namiesto nich si treba kupit kvalitny doplnok omega-3 m.kys. Rovnako ovocie, zelenina mozu byt x-krat postrekovane ci obsahujuce neviditelnu plesen. Taky spenat je vraj plny chemikalii, takze lepsie kupovat bio.
To sa teda cudujem, ze niekto dokaze spochybnovat tehotenske nevolnosti 😒

lienka182
22. júl 2017

@14hviezdicka12 s manzelom sme stale hovorili, ako si budeme objednavat kebaby, pizze, varit masko ked budem tehotna. Avsak prvych 5 mesiacov som skoro ziadne nejedla. Kuracie maso sa mi normalne hnusilo. Od 6 mesiaca som hovadzie a bravcove jedla ale kuracie mi zacalo znova chutit az po porode.
Chutilo mi ovocie, zelenina, sladke, sosovica a najviac nutella a vinea 😃 takze podla mna ak ti proste nie je dobre z masa tak ho nejedz 😉

katkalubkova
22. júl 2017

@14hviezdicka12 no, ked budu grcat a budu mat hnacku, teda virozu, treba im naservirovat, jogurt, klobasu, hranolky s tatarskou a zmrzlinu, travenie treba dat cim skor dokopy. Ziadne suche rozky a cierny caj

14hviezdicka12
autor
22. júl 2017

@katkalubkova milo napisane :D

gir
22. júl 2017

Keď si zlomia nohu, povedz že to nič nieje, len si namyšľajú že je zlomená...

mlil77
22. júl 2017

Keby tie zeny prezili take nevolnosti ako ja a to takmer cele tehu, s takým primitívnym nazorom by neprisli

janinah
22. júl 2017

Myslím,že si v tej ich rodine ešte užiješ svoje,teraz sa to len začína......

14hviezdicka12
autor
23. júl 2017

@mlil77 no sak samozrejme ze by neprisli s takym nazorom

14hviezdicka12
autor
23. júl 2017

@janinah no to sa este uvidi.. skakat si po hlave nedam a ani do vychovy dietata aj partner ich ma plne zuby

libawet
24. júl 2017

@14hviezdicka12 no určite to nie je v hlave. Môžu za to hormóny ( gonadotropín a estrogén ), ich zvýšenie a každá žena to znáša inak, aj každé tehotenstvo je iné. Asi len štvrtina žien nepociťuje žiadnu nevoľnosť.

balusik11792
3. feb 2019

@katkakovac prosim Vas ake lieku ste brala?

katkakovac
4. feb 2019

@balusik11792 degan a pri prvom nieco ine, ale uz si nepametam. Ale oba lieky boli na predpis od gynekologa a brala som ich naozaj iba potrebny cas.

balusik11792
4. feb 2019

@katkakovac ja som tiez mala.degan a v ktorom ste tyzdni?

majusska202
4. feb 2019

@14hviezdicka12 j som druhýkrát tehotná a druhýkrát vraciam už 8 mesiacov dosť zle som na Tom nemôžem nič zjesť tiež mi svokra povedal že nechápe ako mi to môže byť zle no žiaľ je mi pri tomto tehotenstve nemôžem zjesť nič mliečne sladké ovocie mäso...lebo mi je dosť ťažko predtým som zo všetkého vracala 5 mesiacov vkuse teraz je to len občas... Ale býva mi dosť zle z jedla mám mnoho liekov... Bola som aj v nemocnici kvôli tomu. Jednoducho sú ženy čo im nič nie je a zas čo im je všetko je normálne mať nevoľnosti však sa ti z telom niečo deje a to sa zjavne nejak bráni

katkakovac
4. feb 2019

@balusik11792 tato diskusia je stara, mam dve deti za dva mesiace maju 3 a 5 rokov;) tretie planujem neskor, bol by to znova masaker. Tehotenstva pre mna boli fyzicky velmi narocne, nebolnosi ma trapili tak do 8.mesiaca. Potom uz to bolo vydrzatelne, ale vyroesil to az porod.

Strana
z2