Veľké bruško v 7. mesiaci: Skúsenosti ostatných mám
Ja viem ze najdolezitejsie je aby bolo malé zdravé, ale som v 28tt a brucho ako pred porodom. Este cele tri mesiace do terminu. Aj vy to tak máte? Alebo ste mali? A nakoniec ste v pohode?
Ja som mala, v 5 mes sa pytali, ze ci o dva tyzdne rodim, pred porodom to bolo, ze ja a potom brucho v druhom aute nalozene 😂😂😂 Ehm, nemam ani jednu striu zazrakom, nejak to vydrzalo. Ja som mala boky stale tak 92/94cm max a to brusko vyzeralo mega velke. Ale mala som to rada, mne to prislo na mne atraktivne. Chodila som ako pav s tym bruchom, vymachlena 😂 A tak som stale behala na rizikovu poradnu
Ano aj ja som to mala. Obrovske brusko 🤣 v siedmom mesiaci som uz nemohla ani dlho chodit co ma vsetko tahalo dolu. A v tom velkom brusku sa skryvalo velke babatko 😊
Som presne v rovnakom tyzdni a pytaju sa ma,kedy termin.Ked zahlasim,ze az koncom leta,tak len im obocie nadvihne 🙂 som naozaj velka,z velkosti na velkost L,lebo mi nic nesedi na brusku 😉 ale nevadi,hlavne,ze krpate je zdrave 🙂
Áno. Posledné bolo obrie. Aj dieťa bolo väčšie. Ale aj ja som s nadváhou.
Ja som mala velkost 38/M pred tehotenstvom a celkovo stihla, a tersz su mi L malé, fučím, z gauca problem vstat, brucho mi zavadzia, neviem ako vydrzim este 3 mesiace celé skoro… a v lete 🤣
no a kvoli comu mas obrovske brucho? Aj ti to gynekolog povedal ze mas obrovske ci len ty si myslis ? Mas velke dieta ?
@reddflowerlife ja si to myslim 🤣…
Zacni si brucho viazat satkou, najlepsie rebozo. Najdi si niekoho kto vie ako (pripadne aspon internet pozri), ulavi sa ti.
@reddflowerlife mozno ma placentu vpredu, to robi tieto bruska velke, Ja som tiez mala tak, ze napred a dole. Akurat mne nerobilo problem vstavat, na to ake som mala mega brucho som bola pomerne mrstna v pohybe.

Ano a som v pohode 🙂 nemala som po prvom ani jednu striu a celkom sa aj koza stiahla, diastazu som mala malu a dala sa pekne dokopy pri cviceni. Teraz cakam druhe a brucho este vacsie a tiez zatial bez strii.