Prosim aky ste mali beta hcg v 12tt?
Hcg sa robi na zaciatku tehu, kvoli potvrdeniu tehotenstva...v 12tt uz väcsinou nie je dovod zistovat hcg...ja som bola tehu 7 krat a v tehu ktore som dotiahla az do 12tt a viac mi nikto hladinu hormonu nemeral
@rachel36a mne z krvy vyslo vysoke hcg beta som v 12tt
@1mimka18 zrejme ti lekar odporucil podrobnejsie vysetrenie ( nifty a pod) alebo odber plodovej vody aby sa zistilo ci nejde o VVCH
@rachel36a nie . Mas v tom zmatok. 😉
@rachel36a ziadny odber plodvej vody 🙈🙈🙈 ale trisomy test bere sa krv s RUKY matky.
@rachel36a free beta hcg sa berie v ramci 1.skriningu
@e1i presne
@1mimka18 viac poradit neviem zatial ja idem 21.3 budem 11+1
@e1i ano, najskor som zle prečítala
@1mimka18 ano a nasledne amnio na vylucenie VVCh plodu..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.Modrý koník ti poradí v každom trimestri.Zisti viac o prvom trimestri.Zisti viac o druhom trimestri.Zisti viac o treťom trimestri.Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hcg sa robi na zaciatku tehu, kvoli potvrdeniu tehotenstva...v 12tt uz väcsinou nie je dovod zistovat hcg...ja som bola tehu 7 krat a v tehu ktore som dotiahla az do 12tt a viac mi nikto hladinu hormonu nemeral