icon

Výber mena pre dievčatko

alenkanelka
16. máj 2019

Dobrý deň, žienky prosím Vás vyberám z dvoch mien pre dievčatko a neviem sa dáko rozhodnúť . Ktoré sa Vám viac páči Alžbetka alebo Sára. Mame doma chlapčeka a volá sa Adam . Neviem sa dáko rozhodnúť . 😀🤔🙄😏😍Ďakujem

Strana
z2
janickacrazy
16. máj 2019

@0silvia0 no ved áno, ale niektorí si povedať nedajú, napr. kamoške v školke volali malú Daruška, aj ked im vyslovene povedala, že si to neželá, s niektorými ľudmi je ťažko

0silvia0
16. máj 2019

@janickacrazy ja nechápem, prečo má niekto potrebu zhovadovat druhému meno a navyše ešte keď si to nezela. A to si kedysi ľudia zhovadovali mena ešte viac: Anča, Mariša, Manca (Magdaléna)...

ina009
17. máj 2019

Alžbetka je také jemné dievčenské, Sara je síce pekné ale už je tuctové presne ako Nina. Alžbetku nemusia volať Beta ale napríklad Bety. Ale samozrejme že v škole keď bude mať nejaký konflikt tak jej povedia v zápale hnevu Beta aj keby sa volala neviem ako krásne, deti si povedia škaredo. My sme volali našu spolužiačku Bety

sabca99
17. máj 2019

Nina je tuctové @ina009? Práveže to meno mi vôbec nepríde tuctové, ale pekné. Také ešte neokukané a pritom nie je nejako akoby extravagantné alebo akoby som to pomenovala.
Deti keď budú chcieť tak prezývku vymyslia na každé meno :/

ina009
18. máj 2019

@sabca99 ano pre mna je tuctove, v mojom okoli ma Ninu kazdy druhy

zloba_z_pd
20. máj 2019

Ja budem mat hádam štvrtú Šarlotku...

elementissa
22. máj 2019

Sára 🙂 a obe budú biblické 🙂

ave17
22. máj 2019

@sabca99 nina je 3 najohukanejsie meno na Slovensku za minulý rok, takže od originality ma naozaj veľmi ďaleko, a ešte je aj presladené...

ave17
22. máj 2019

@ina009 ma 3miesto na Slovensku, takže máš pravdu 🙂

32ansy23
22. máj 2019

@alenkanelka Mne sa páči Alžbetka♥️

maminka2710
22. máj 2019

@alenkanelka Alžbetka ❤🙂

petruska222
22. máj 2019

Alzbetka, jednoznacne 🙂

alenkanelka
autor
22. máj 2019

Ďakujem žienky veľmi pekne za vaš názor . A už mam z toho akože úplnú dilemu. Vybrať meno dievčenské . Sáru sme vylúčili . Manželovi sa páči Eva, Karolína, Daniela , Katarína a mne ťa Alžbeta zostala

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
maminka2710
22. máj 2019

@alenkanelka Adam a Alžbetka je podľa mňa krásne 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
terez01
Autor odpoveď zmazal
Strana