Prosim Vas o akekolvek rady, co ste vyskusali a co Vam pomohlo ;(
Absolutne nijako mi nechce travit. Jem tabletky zelezo a tiez tabletky na znizenu funkciu stitnej zlazy. Lekari mi nic neporadili. Skusala som rano teplu vodu, vlocky, matovy caj, jablka, jablkovy dzus, bebe vlakninove susienky, a nic nepomaha. Je to cim dalej, tym horsie ;( Ani jest sa mi nechce. Mlieko acidko nemozem (mi bolo poradene), ale mam problem so zaludocnou kyselinou. Prosim este raz o Vase overene fungujuce rady. Dakujem.
Ovsene a celozrnne kase nakupene ;) Pyre slivkove, hruskove, jablkove ;) Dufam, ze ked doplnim toto k mojej dietnej strave, tak ze to zaberie. Dakujem za infosky a Vase rady.
@lindusss2016
Ahoj. Stavu idem teraz kuknut, ci ju maju alebo mi ju objednaju. Ja doma cvicim ma fit lopte. U nas nie su ziadne cvicenia pre teh. ;( Dakujem za infosky a rady ;)
@roselyn
Joga ma aj specialne cviky na zlepsenie peristaltiky, ja som lektorka. Ak chces, napis mi spravu a ked budem mat cas, poposielam ti nejake obrazky na jednoduche cvicenia, ktore mozes aj pocas tehu
@roselyn ahoj, ja si ju davam asi 3x do tyzdna ale nie som tehu. Synovi davam od 1 roka (uz ma 2 a pol) pravidelne. Travenie sa upravilo asi po 10 dnoch pravidelneho uzivania. Skusala som to synovi vysadit ale zas sa vratil k zapcham. Takze mu to davam 1x denne do polievky a hotovo. Uz v tom mam stereotyp. Inak v tehotenstve u mna zaberali iba cucoriedky. Oni su proti hnacke ale zaberaju aj v opacnom pripade. Kazdy den som si nasypala trochu mrazenych do misky
@lindusss2016
ahojky, tak uz mi prisla ta stava, objednali mi ju v lekarni
pise tam, ze tehulky 40ml rozlozit na den. Mozes mi poradit ako to pijes ty? A tiez si pisala ze to nepijes kazdy den? Preco? Dakujem za infosky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@roselyn
Inak samozrejme vyvazena strava a pravy med si davam takmer denne, ten je dobry na chudokrvnost.
To ferro folgamma je fakt hnus, ked ti bolo uz pred tym tazko, toto tomu len dopomohlo.
Na urychlenie peristaltiky v tehu by si mohla este skusit cvicit. V ktorom si tt?
Nemas moznost navstevovat v okoli tehu jogu?