Žiadne bruško v 3. mesiaci
Som 3 mesiace tehotenstva ale bruško nemam niake poraďte mi prečo
Ved bud rada, aspon zatial nemusis nikomu nic vysvetlovat, pokial este nemas za sebou prvy trimester.
Ja som druhykrat tehotna, tiez som v 3. mesiaci a vyskocilo mi take brusko, ze uz po mne ludia zazeraju. A to sme to chceli utajit co najdlhsie. V prvom tehotenstve som taketo brusko mala hadam v 5. mesiaci.
@nattyferko sustred sa na ine veci...su dolezitejsie aspekty ako rastuce brusko..niektore zeny aj do 7 mesiaca maju uplne minimalne...hlavne nech babatko ma co treba, je zive a zdrave a rastie ;)
Tak pri prvom v tretom mesiaci nieje nic vidno, dietatko ma velkost fazulky tak nemas mat z coho brucho ako svet
@nattyferko neboj to pride. Ja som nemala skoro ziadne brucho do 20 tyzdna. 🤣🤣🤣 potom sa postupne zacalo ukazovat.
Ja končím 4. Mesiac a reálne vidieť to začína byť až teraz, doteraz som vyzerala len viac najedena/nafúknuta..takže pohodička, v 3. Mesiaci nie je ešte bruško veľké 😊
@nattyferko ja som sa vydávala v 5tom a ešte nebolo moc vidieť 😊 Neboj nič, v 9tom sa budeš kotulat 😉
@nattyferko ja som pri dcere do 6mes mala ploche brucho.U chlapcov už v 4mes bolo velke ako s dcerou pred pôrodom.
v treťom mesiaci nemusíš mať žiadne brucho, bábo je ešte malé, niektoré ženy nemajú brucho ani v piatom mesiaci, pokial je bábo zdravé, tak je vštko v poriadku
autorka, možno že bruško budeš mať tak malé, že si to nevšimnú ani susedia...mne sa to stalo a potom sa mi pýtali že čie bábo kočíkujem... 🙂
@nattyferko Neboj ono Ti vykukne okolo 4-5mesiaca a narastie v 3ťom trimestri dosť rýchlo keďže od 7mesiaca už bábo len priberá a rastie a ukončujú vo vívoji pľúca a žalúdok 🙂.Buď rada,že ešte nevidno.To by ťa každá známa pristavovala a vypitovala sa :D
Som 29 tyzdny tehotenstva A Vážim 46,52 ..❤️❤️ Podla Vas Je Dobra Vaha 29 tyzdny tehotenstva.poradte mi prosim
@alison11 ďakujem velmi pekne 🥰🥰🥰 Za Radu....Ale teraz uz mam 29 týždňov tehotenstva

@nattyferko niake ani neexistuje. Neboj ešte ju budeš mať