icon

Žiadne priberanie v 17. týždni

lienka_9
1. máj 2022

Ahojte, som v 17tt a este stale som nič nepribrala, mozno len také slabé kilo 😏 robí mi to starosti. Na poradni bolo všetko v poriadku.

barus26
1. máj 2022

@lienka_9 ja som v 17tt mala -2,5 kg a všetko je ok. Nemáš si prečo robiť starosti. Ono to príde tak naraz a priberies

simona92101
1. máj 2022

@lienka_9 to vobec nevadi,pokial niesi podvyzivena a dietatko rastie a je zdrave,a lekar je s tym ok,nemas sa coho bat.ja som tiez v 17tt a tiez som nic nepribrala,jem normalne.

kacena4
1. máj 2022

ja som pocas 2 tehu priprala dokopi len vahu babatka a placenty nic naviac po porode som bola ako predtym. neboj je to ok

cimage
1. máj 2022

Pokial su vysledky krvy a babo v poriadku, tak netreba riesit. Je mozne, ze priberies narazovo a mozno nie. Su baby co rodia s nizsou vahou kvoli nevolnostiam ako zacali tehotenstvo. Kazda to mame inak 🙂

daniela_p
1. máj 2022

Určite sa neboj, každá to máme inak 🙂 ako píšu baby, keď máš dobre výsledky, tak je to v poriadku 🙂 .. ja som na začiatku schudla zo 49 na 47, potom som nabrala naspäť na svoju váhu a teraz už som 22tt a mám 53, najviac koľko som kedy mala 🙈😁

mamamasama
1. máj 2022

Vraj silnejšie baby častokrát chudnú

pukanec123
1. máj 2022

@lienka_9 v prvom tehotenstve som pribrala len 7kg, aj to bola dokopy váha bábätka, plodová voda, placenta a nahromadena voda v tele, z pôrodnice som odchadzala ešte o 2kg ľahšia ako pred tehotenstvom. Tiež som myslím to polovice tehotenstva nepribrala ani deko.
No a pri druhom som pribrala už 24 😅
Pokial bábätko priberá a je všetko v poriadku tak je to ok. Ono ešte priberies každopádne pred koncom. A aspoň budeš skôr vo forme 😊

lienka_9
autor
1. máj 2022

@mamamasama ja som chudá

lienka_9
autor
1. máj 2022

@cimage ano mne bolo v prvom trimestri zle, vracala som a schudla som 2kg, a akurat tie som možno pribrala naspäť teraz

majki_ki
1. máj 2022

@lienka_9 vôbec sa netráp, ja som počas celého tehotenstva pribrala 5-6 kíl, z pôrodnice som odchádzala ľahšia ako keď som otehotnela.. priberať určite začneš no nemusíš nejako rapídne nabrať, je to veľmi individualne

rachel36a
1. máj 2022

@lienka_9 ja som cele druhe tehu nepribrala nic navyse...na zaciatku som schudla 9 kg a do porodu sa mi ani vsetky nevratili...a to maly sa narodil s vahou 3790g

deti95060810
1. máj 2022

ja som štíhlej postavy ... pri prvom tehu som za 6 mesiacov pribrala 1kg. ale potom za 3 mesiace 15 kg...
to najväčšie priberanie ťa ešte stále čaká...😉

alex49
1. máj 2022

na kolegyni nebolo do piateho mesiaca vidieť že je tehotná, bábo je ešte malé, priberieš neskôr

lienka_9
autor
1. máj 2022

@alex49 šak to, mňa sa všetci pýtajú kde som nechala brucho 😃😃

petik22
1. máj 2022

@lienka_9 neboj sa, ja som pribrala prve kilo az okolo 20t. a to som vobec nemala nevolnosti,ani nezvracala 🙂 za cele tehotenstvo som nabrala 7,5kg a mala mala 3650g a 53cm. pri druhej podobne,ale tam uz 9kg a dcera 3850 a 53 cm 🙂 bud rada,ze nepriberas 👍