Žiadne priberanie v 17. týždni
Ahojte, som v 17tt a este stale som nič nepribrala, mozno len také slabé kilo 😏 robí mi to starosti. Na poradni bolo všetko v poriadku.
@lienka_9 to vobec nevadi,pokial niesi podvyzivena a dietatko rastie a je zdrave,a lekar je s tym ok,nemas sa coho bat.ja som tiez v 17tt a tiez som nic nepribrala,jem normalne.
ja som pocas 2 tehu priprala dokopi len vahu babatka a placenty nic naviac po porode som bola ako predtym. neboj je to ok
Pokial su vysledky krvy a babo v poriadku, tak netreba riesit. Je mozne, ze priberies narazovo a mozno nie. Su baby co rodia s nizsou vahou kvoli nevolnostiam ako zacali tehotenstvo. Kazda to mame inak 🙂
Určite sa neboj, každá to máme inak 🙂 ako píšu baby, keď máš dobre výsledky, tak je to v poriadku 🙂 .. ja som na začiatku schudla zo 49 na 47, potom som nabrala naspäť na svoju váhu a teraz už som 22tt a mám 53, najviac koľko som kedy mala 🙈😁
Vraj silnejšie baby častokrát chudnú
@lienka_9 v prvom tehotenstve som pribrala len 7kg, aj to bola dokopy váha bábätka, plodová voda, placenta a nahromadena voda v tele, z pôrodnice som odchadzala ešte o 2kg ľahšia ako pred tehotenstvom. Tiež som myslím to polovice tehotenstva nepribrala ani deko.
No a pri druhom som pribrala už 24 😅
Pokial bábätko priberá a je všetko v poriadku tak je to ok. Ono ešte priberies každopádne pred koncom. A aspoň budeš skôr vo forme 😊
@mamamasama ja som chudá
ja som štíhlej postavy ... pri prvom tehu som za 6 mesiacov pribrala 1kg. ale potom za 3 mesiace 15 kg...
to najväčšie priberanie ťa ešte stále čaká...😉
na kolegyni nebolo do piateho mesiaca vidieť že je tehotná, bábo je ešte malé, priberieš neskôr

@lienka_9 ja som v 17tt mala -2,5 kg a všetko je ok. Nemáš si prečo robiť starosti. Ono to príde tak naraz a priberies