Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
Ja mám tiež veľké bruško a aj pri prvom som mala a strie sa mi urobili len na zadku a mierne bokoch(ale to som aj riadne pribrala!). Natierala som len brucho a to mám pekné. Na zadok som zabudla a tak to aj dopadlo. Myslím, že keby som ho bola natierala, tak to tak nemuselo dopadnúť. Teraz natieram všetky namáhané partie: brucho, boky, zadok aj prsia. Zatiaľ mám len strie z predošlého tehu a dúfam, že to tak ostane.
Barbie, to bol fakt neskúsený lekárnik. Rooibos sa určite môže, ten môžu všetci, aj deti 😉
Garonka, ale na strie už nepomôže žiadny krém. Krémovať treba preventívne, aby bola koža dostatočne vyživovaná a premastená. Strie už nezmiznú, lebo je to trvalé narušenie štruktúry kože, ale určite vyblednú 😉 Síce ani preventívne mastenie niekedy nezabránia tomu popraskaniu kože, hlavne keď sa rýchlo naťahuje, ale aspoň máš z toho dobrý pocit, že si spravila pre to maximum. Je jedno čím sa budeš mazať, hlavne sa maž, aby sa možno nevytvorili ďalšie 😉
tintinacik, záleží, akú máš hmotnosť a výšku a nie koľko si pribrala 😉 ja mám 103cm v páse a vôbec sa mi to nezdá málo.
janyka...jamam male brusko sak ked dam foto uvidis ☹
Na nete som našla aj krem Welleda-olej na masaž prsnikov na podporu tvorbymliečka vraj sa ma použivať od 38tt..tak neviem či vyskušam...a dalej čaj welleda na podporu dojčenia porciovany tak ten asi použijem uvidim
Barbi, tak daj. Som zvedavá. Ale však to je jedno, či malé, či veľké, hlavne že je zdravé, no nie? Veď aj do malého bruška sa zmestí veľké bábo. Môže byť uložené viac dozadu 😉
Idem zavesiť prádlo...
no tak len chod jani ja mam cely den veget..manžel odisiel do prace a jamozem kecať 😀
http://www.najmama.sk/clanok/1145/30-tyzden-teh...
stranka o 30tt zaujimave 😵
Ja mám rada túto stránku: http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=40
Môj muž chodí z práce domov okolo 22h., takže nič moc 😖
janyka - aj ja tam chodim ajmoj chodi tak ale až o 23hod a ja už davno spim ale ked pride tak sa preberiem a potom spolu zaspavame 🙂
😀 idem si urobit špagety z morcadellov a syrom 😀
ja nezaspím, kým nepríde. Ale už sa mi raz stalo, že ma budil pri filme na gauči. Kým som ho čakala, tak som aj zaspala. Ale nechodíme spolu spať, on chodí neskoro, to ja nevydržím 😠
ved ja tiež nevidržim dlho čakať tak si lahnem a to pride samo zaspimmmm 😀 😀 😀
😀 😀 😀 to som mala dnes na obed 😀 tak dobrú chuť
ja somna obed mala zeleninovu omacku a cestoviny a tie mi nechutili tak som si dala lenmalu porciu a teraz som hladna 😠
No ja to mám naopak, keď si dám veľkú porciu, tak som hladná. Dnes som zjedla na obed málo, jedla som o 12-tej a ešte chvalabohu na mňa hlady nejdú. Barbi a odkiaľ si?
no tak ja by som si dala velku porciu ale nemam rada to jedlo tak to musim malinkemu vynahradiť lebo sme hladny 😀 ja som z dediny od ke.aty? 😵
ahojte, dobre na podporu mlieka je gravimilk a a cas hipp pre tehotne. v dm ich maju. a tiez su na ne akcie
za kolko?a ten gravimilk je caj?
okolo 3 alebo 4 eur. chodis nakupovat do dm? a gravimilk je mliecny napoj
no niekdy zajdem ...a ten gravimilk je tiež tam v dm?a tiež stoji 4e
Ja som NR. Barbi, si mi narobila chute, neviem či si aj ja ešte nepôjdem dať 😀
Ja som nepila nič na podporu mlieka a bolo ho habadej. Hlavne treba piť veľa tekutín 😉
no jani ja len zistujem co ake pripravky sa daju zohnat aby som potom vnemocke len dala kupit presne.. 😵 No maš chut na špagetky?tak si urob a papkaj nech maly priberá
v dm je teraz nejaky babybonus a tam mi davaju akcie na vybrane predmety a ked sa babetko narodi poslu mi nejake darceky a take blbosti
hm,a to si tam daco kuipla asi preto ne alebo vipisala letak vysvetli viac
Ahojte babi, tak sa aj ja pridám ja som v 33tt a doteraz som pribrala 11kg, bruško neviem koľko má, ale sa mi už zle sedí pri počítači. Pred týždňom som bola v poradni na sono a malá váži 1988g na to že som brala maternu tak je to dobré. Teraz beriem Magne B6, lebo ma bolievala pánva. Doteraz som nemala také vážne problémi len od 28tt mi zistili tehu cukrovku takže som na diéte ale nie je prísna. Vynechala som cukor a znížila som ovocie, jem ho iba doobeda. 22.12 idem prvý krát na prietoky tak som zvedavá ako je vyživované bábo.
bifla--tvoje babenko je pekne už 🙂 ..a berieš a j ine vitaminy mne doki nedal nič len železo..ale to beriem len 2xdo tyždna...a inak by som mala 2x1 ale neberiem to
noo bifla magne je na tvrdnutie bruska ale mne nepomaha tak beriem nospu ta je aj na krce ale mne pomaha aj proti tvrdnutiu..mna panva bolela skoro mesiac a pol a teraz je to uz o nieco lepsie nastastie aj ked tie noci su akesi strasne bolestive uz mavam aj poslickov obcas myslim ze idem rodit 🙂 ale nech este pobudne v brusku...ja si idem spravit hranolky

tak čo tehulky kde steee