icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

stani08
7. mar 2010

matulienka ja mam dojem, ze nikoho nepredbehnem.........nasa mala je nejaka leniva 🙂

barbi dobry je avent krem na bradavky, alebo si nechat na bradavkach trosku mliecka 😉 ........a veru, ak sa ti ranka zle hoji, treba mat nocnu koselu aj cez den a vraj aj prsniky potrebuju vzdusny kupel 😉

katka22r
7. mar 2010

noo kocky tehulky drzim palceky 🙂

barbi skus si bradavky natierat s calciovou mastickou alebo aj hojivy zazrak s oriflame mne pomohol...ale vzdy pred kojenim umy bradavku,drzim prsteky 🙂

inak baby u nas v porodnici si urobili ten rosalgin do flasky a ked sa sprchovili tak si hned vystriekali s tym rosalginom vaginu vraj sa skor zahojili a pomaha to tak skuste ja neviem kedze som mala cisarsky

tak my ideme obliect malu aj seba a ideme k svokrovcom na obedik

tintiniacik
7. mar 2010

A co fajne dnes varite???
Ja peciem pstruhy a zemiacky k tomu mnaaaaaam 😝

matulienka.d
7. mar 2010

Ja nevarím nič, obedujem teraz u svokrovcov, takže mám pohodičku, ale rozmýšlam, že idem urobiť nejaký koláčik lebo príde mamina a možno podvečer kamarátky kuknúť..... 😝 😝 😝

tintiniacik a to ti drahý nachytal tie pstruhy????? 😉

nuž stani, poviem ti pravdu, že ja sa vôbec necítim, že by som mala v blízkej dobe rodiť, takže nič sa neboj.... 😵

katka, oni si to tam ako vstrekovali???? mali nato nejakú pomôcku???? ešte som to v živote nerobila, tak som trokšu blbá.... 🙂
ale veď všetko je raz poprvé, no nie??? 😀

tintiniacik
7. mar 2010

Matulienka no chytil ale v tescu 😀 Na rybacke nechytil nic

stani08
7. mar 2010

matulienka k tomu rosalginu je aj aplikator, vdaka ktoremu si urobis vyplach 😉

tinti no nerob chute ja milujem ryby mnamky..........len moj mm ich nemusiii 😒

matulienka.d
7. mar 2010

ja tiež nemám v láske ryby.... 😒 a môj mm ich miluje, by sa aj zabil za takou rybkou.... 😀 😀 😀

aha, no lebo keď katka písala, že si to rozrobili do flašky, tak som rozmýšlala, že ako si ten výplach potom urobili... 😀 😀 😀

no a tesco je náhodou fajn.... 😝

tintiniacik
7. mar 2010

No my zboznujeme ryby 😝

tintiniacik
7. mar 2010

Baby mna dnes vsetko boli auuuuuuuuu ☹ ja uz chcem byt bez brucha a s drobcom v naruci. Neda sa mi ani sediet ani lezat stale ma nieco pobolieva a dnes je to na nevydrzanie ☹

zajaciq
7. mar 2010

my sme mali dnes na obed zubaca, asi prvykrat v zivote som ho jedla cerstveho, lebo je hrozne hrozne drahy. a bola to super super super mnamka ! so zemiakovou kasou 😝 😝 😝

tinti mame podobne terminy a ja som ako vystrelena z marsu - nic ma neboli teraz z 3km prechadzky idem, nechapem, ze ako ta tak moze to tvoje brusko mordovat. mna tiez bolelo ked mi mala zisla nizsie (citim to tlakom na mechur), ale ono sa to ustalilo a opat setko v pohode. sa skus nejako ponatahovat - udy vsetko nejakym strecingom 😕 alebo hopsat na fit lopte. my ju mame doma len tyzden ale je to super, vobec vtedy necitim svoju vahu, klby si naramne oddychnu 😎

danula.ch
7. mar 2010

CAUTE BABY
mam pre vas co ste este nerodili jednu pomocku co si urcite zoberte do porodnice ak budete kojit: fakt kvalitny krem na bradavky. ja by som bez neho kojenie vzdala, az hviezdicky som videla a bala som sa kazdeho dalsieho kojenia. potom mi trklo ze mam v taske pribaleny krem od Aventu a aj mi dost bab potvrdili, ze je najlepsi. a mna zachranil, len som blba ze som si ho nedavala od prveho kojenia, ale az na druhy den ked som uz mala chrasty. takze ak chcete no najlepsie, tak urcite Avent, aj ked ta cena, cca 500 skk....

davam fotky maleho do albumu, zatial len take z mobilov, lepsie musim zmensit, hadam zajtra 🙂

janyka rodiiiis?
preco Dlugos a Lajtman? to su najvacsi masiari v NR, Dlugos sa mozno usmieva, ale je neschopny a ma kraaatke prsty a ked vysetruje tak ma zena pocit ze jej tam pcha celu ruku 😒 , Lajtman je strasne necitlivy, citila som sa ako kus masa, inak som ho mala prve hodiny pri porode este na vzdycharni

tintiniacik
7. mar 2010

Baby ja som asi cudna ked ma nic neboli tak vtedy stale hovorim ze by som uz sla najradsej rodit a ked ma zacne nieco pobolievat tak dostanem strach s toho ze sa to uz blizi ☹ Ja som asi cudna

matulienka.d
7. mar 2010

tintiniacik, to je normálne, z toho si nič nerob... 😀 😀 😀

no a ja som teraz osamela, práve odišla mamča domkov....doniesla mi bublaninku, joj som si pochutnala... 😝
a teraz kukám chvíľku miss a pôjdem asi spať.... 🙂 čo tu budem, drobec sa nehlási na svet, tak idem oddychovať.... 😵

matulienka.d
7. mar 2010

danula,
neurečno, krásnučky...... 😉 😉 😉 ako ti závidím, ale v dobrom..... 😉

katka22r
8. mar 2010

dobre ranko matka tak som to myslela ze si ho spravili do flase a tak z aplikatorom vyplachovali

a vsetko dobre k nasmu sviatku 😀

matulienka.d
8. mar 2010

dobré ránko aj tebe Katuška..... 😉
a ďakujeeeem... 😀
no už som to pochopila....hehehe.... 😀 😀 😀

a čo ešte všetky spíte???? no tedaaaaaaaaaa...........ja idem na poradňu, tak som musela vstať skôr.... 😅 s budíkom...... 😖 idem sa chystať veru, potom sa ozvem.......zatiaľ vám prajem krásny dník...... 😵

stani08
8. mar 2010

dobre ranko, ja uz po ranajkach, pracka sa mi dovrtela, len rozmyslam ci umyjem to okno na spalni alebo nie, ved zacina snezit 😕

vsetkym babulam vsetko najlepsie k dnesnemu sviatku ;)

danula.ch maly je zlatunky.......avent krem na bradavky mam nachystany aj ja, vraj sa nemusi umyvat pred kojenim ......koho si mala nakoniec pri porode?.....s dr. Lajtmanom mam aj ja skusenost, sice nie z porodu alebo vysetrenia len z prvej navstevy z rizikovej amb. a asi nemal svoj den, tak som si to vypila :(

matulienka drz sa v poradni a som zvedava na nove infosky

tintiniacik
8. mar 2010

Dobre ranko tak ja uz mam davno po ranajkach uz som stihla periny prezliect a aj to okno umyt, pracka uz perie 😀 😀 Idem do obchodiku a potom uz len lenosit

vejula
8. mar 2010

ahojte kočky... A čo nič sa tu od včera nezmenilo??? Matulienka ešte stále 2v1???

stani08
8. mar 2010

tinti Ty si aka sikulka 😉 .........ja som az teraz dokoncila, u nas pred hodinou normalne velikanske vlocky padali a teraz uz slniecko svieti 😉

stani08
8. mar 2010

matulienka a tebe vsetko najlepsie k narodeninam vela zdravicka, stasticka, lasky a nech dostanes dnes ten najkrajsi darcek 😉

katka22r
8. mar 2010

matulienka ma dnes narodky?hmm tak vsetko naj naj naj 😀

no a info o nasej laure lebo ja tu skoro nic tke nenapisem ...heh tak uz sa nam aj sama pretaca na bok a vcera s boku na brusko,tak som nanu hrda 🙂 papka pekne,vonku najradsej spinka a v noci spinka este stale s nami v posteli,aj ked mi vravia ze len ju tak nauc tak budes mat ale ja si myslim z ju aj naucim v postielke aspon dufam ale ked ona je este taka malicka a ked place mne sa nechce stale vstavat k nej a tazko zaspinkava v postielke ako by ste to riesili vy?inak je to taky nas smejko 😀 ta tak klopi klopi klop nech sa nic nezmeni

a matka riadne to natahujes..ako ja..,aspon nebudem sama v tejto teme

a mamicky ako vasi chlapcekovia?

u nas nesnezi nastastie ale fuka jak na sibiri

stani08
8. mar 2010

katka jujha mala laura ako sikulka uz sa Ti prevracia z boku na brusko 😉 .........cez den Ti kde spinka tiez vo vasej velkej posteli ci vtedy ju davas do postielky?

myslim, ze matulienka to pisala, ze keby sa jej mala narodi na MDZ, tak to by bol krasny darcek k narodkam 😉

tintiniacik
8. mar 2010

Baby cim je ten porod blizsie a blizsie tak tym viac sa bojim. Nikdy som nerozmyslala o epiduralke no teraz mam taky strach s tej bolesti ze az ☹

katka22r
8. mar 2010

cez den v postielke

tini epi by som riesila cim skor aspon u nas v po uz nemohli dat ked lezali na stole

tintiniacik
8. mar 2010

Ked ja stale neviem ci ano alebo nie

stani08
8. mar 2010

tinti Ty asi pojdes rodit do TT, ze......tam myslim, ze nie je problem s EPI ako tu u nas v NR, tak sa neboj pre istotu chod na vysetrenie a potom sa rozhodnes priamo tam ci si ju das pichnut ci nie 😉 .......a neboj sa, ved ked trosku pretrpis, tak potom uvidis to najkrajsie dietatko na svete, takze ideme na to s usmevom, jooo 😉

vejula
8. mar 2010

No baby neveim či si tam matulienku už rovno nenechali, lebo dnes mala termín 😝 A veim že v CA nenechavaju dlho prenášať, tak tri dni... No ale aj tak jej prajem všeeetko dobre k narodkam, a nec čoskoro porodi 😉

tintiniacik
8. mar 2010

Stani ked ja si to vsetko chcem vychutnat a k tomu patri aj ta bolest tak neviem co s tou EPI 😒 v stredu idem do poradne tak do vtedy sa rozhodnem

zajaciq
8. mar 2010

ahojte baby,
matulienke vsetko najlepsie k jej dnesnym narodeninam ako aj k MDZ - aj ostatnym 😎

katka nemozes si prisunut postielku k vasej posteli a dat dole bocnicu? to by bolo idealne..aj tak male babatko ma spinkat pri rodicoch, pri maminke, ved to je uplne normalne, ved ju kojis cez noc niekolkokrat... babatka lepsie zaspavaju ked citia vonu materskeho mlieka aj tak..a nie same v postielke. 😕

no a ja som asi jedina co chce ist rodit bez epi hehe. saq pol dna bolesti vydrzim nie, som nejaka zena 😎 😎 😎