Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
noo ja som akesi zvlastne chute nemala skoro vobec teraz ku koncu som akasi vyberava
mna na to EKG lekar posielal uz v 1.trimestri, len nejak nemam stale cas tam ist a vysedavat, pretoze sa tam neda objednat, robia to tam kde maju prijem pacientov takze by som tam stravila cele doobedie 😒 ale uz musim ist, stale to iba odkladam.
baby ja vam tak zavidim ze mozte jest co sa vam zapaci, ja si dam jednu palacinku a cukor mi tak vyskoci ze sa potom bojim o maleho. Tak dnes uz budem len na surovej zelenine, kalerab a mrkva a hlavkovy salat 😒
idem sa ja ucit, MM mi prave odisiel a pride az nadranom, takze som sama.
renatkas- no len chod ked ta tam doktor posiela,nič nezanedbavaj.A na ten cukor si davaj pozor..mysli na babo..dam ti link na stranku o tehot.cukrovke neviem možno si ho čitala
kati a to aj ja som vyberava ...a to od začiatku tehu som nejdela skoo nič len po troskach..aj teraz je to tak len mam chute na take veci kt.niesu v dosahu doma 😀 😀 a do obchodu sa mi nechce is zima vonku 😖
http://zdravie.pluska.sk/zdravie/zdravie/sladke... tu je ten link renatkas
velmi tam odporuča jesť grahamové rožky..ja tehu.cukrovku nemam ale ked som isla na vysetrenie tak som si zistila vsetko o tom co keby som ju mala,,ale mala som cukor v norme..
noo ta tak kocky napapane sme a ja uz cakam manzela dnes asi ideme na cajik s rumom 🙂 ale on si da a ja dzusik a asi korbaciky 🙂 no uvidim na co dostanem chut xixi
np fajne ti je kati,ja doma som a nudim sa citam daco na nete... ☹
baf! 😀
tu si 🙂
ja su tady furt akorat nepisu 😀 😀 😀
varila jsem veceri, kterou Tobik stejnak nejedl a manza se vrati pozdeji nez jsem si myslela, tak nic, no... 😀
ja som tiež jedla najprv tie slubovane včerajšie ryby kt.som si slubovala dnes zjesť..a teraz zemiakove placky 😀 a ti si co varila?preco Tobik nepapa
barbi ten link som citalaa, lekar ma dostatocne poucil o vsetkych hrozbach, ale je to velmi tazke dodrziavat. som zvedava na tie vysledky nabuduce, idem k dietarovi 18.12. rano a potom vecer ideme na koncert Nedvedovcov, taka pohodicka aspon si oddychnem 🙂
Zajtra skuska a ja nic neviem a ani sa mi nechce ucit 😒
hm,tak ti držim palce aby si to zvladla.Co mas už kupene pre babo?
delala jsem kari ryzi se zeleninou a asi jsem ju udelala moc ostrou, tak se v tom jen postoural, no, za hodinku dostane neco jinyho at nejde spat hladovej 😀
rena, ja jsem za dnesek neudelala vubec nic ☹ zitra asi do skoly nepojedu a budu sedet doma a makat na tech ukolech 🙄 🙄 🙄
ja som prave tiez jedla, kalerab a uhorku, paradne to jedlo, ale co uz 😀 a velmi sa na mna usmievaju palacinky ale nemozeeeeem ☹
barbi pre babo som vacsinou vsetko podostavala, oblecka mam strasne vela, vanicku, deky, zavinovacky, cumlikovy teplomer, teplomer do vody, hryzatka, take blbosticky... a prave beham po nete a zhanam info ci nenajdem este lacnejsi kocik ako som si vybrala 😀 a este postielku objednat na nete, ale uz ju mam vybratu.
Ty mas co?
hm.maji tak asi preto nepapkal...je velmi zlaty na tich foto 🙂
renatkas...nepapaj palacinky ked malemu skodia,,ja sa bojim za teba viem sa vžiť do tvojej kože som empaticka v posled.case ...hormony
maji ja na tu skusku idem, mozno motyka vystreli a ked nie nahradny termin to isti 😀
ranatka ja mam akurat dajake to oblečko ale postelku az v january a kocik neskor ešte...včera som bola akurat v tescu tak som kupila kosielku na gombiky a ciapocky dve..
rena, promin, ale ty palacinky si nekdy pristi tyden udelam 😀 to je hrozny, vzdycky prijdu, neco si prectu, dostanu na to chut a me tehotenske chute mi nedovoli tomu odolat 😀 😀 😀
barbi, to je, takovej andilek 😵 😵 😵 doufam, ze i druhy bude takovy pohodovy miminko 😵 😵 😵
rena, ukaz kocarek jakej mas vybranej 🙂
ja jsem mela zitra jen vyucovani, tak snad nevadi, ze se nezucastnim 😀 😀 😀
maji s palacinkymi mam aj ja chute zajtra si urobim...lebo doteraz som pribrala 7kg ale teraz to pojde stale papapamm
barbi ja kocik budem kupovat uz teraz, lebo ho idem kupovat zo zahranicia a neviem ci mi potom dojde a este k tomu keby som aj nahodou skor porodila, aby maly mal svoje faro doma 😀
maji ja som si uz spravila plan co si navarim ked porodim lebo teraz nemozem, svieckova na smotane, husacia pecen, jaaaj jak sa mi zbiehaju slinky.
majka a preco nechcete vediet pohlavie babatka? alebo uz ho viete?
ranatka maš pravdu ja tiež kupujem z ukrajiny ale postielku taku s baldachinom..a kočik tu stade neviem ešte nemam predstavu už by bola načase.
zatial tento http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-p...
ale neviem ci mi vojde do vytahu, ale este beham po nete lebo zhanam verziu 2009 a tento je 2008..
je jee velmi pekný 🙂 🙂 🙂 ale asi drahy
ale s tym jedlom to už nebudem prehanať akurat si otvorim konzervu jahod co mame v kredenci a tu zjem a dosť... 🤐
tu co som bola v BA tak ho mali za 860, takze na tejto stranke je za facku 😀 to neni az taka vysoke cena, ked tam mas aj sportiak a vajicko, tasku, plastenku... na Slovensku sportiak sam o sebe stoji okolo 400..
renatka, s tim planem jsi me pobavila 😀 😀 😀 pohlavi nevime, nevedeli jsme ani u Tobika a ted me to nejak nelaka si to nechat rict...ikdyz pak bysme se aspon dohadovali jen nad jednim jmenem 😀 😀 😀 a kocarek je krasnej, taky mame Jane, ale sourozeneckej a je moc fajn 😵

no asi ano zalezi aj od dokiho aky je.. 🙄 ..neviem prečo ale ked si spomenula cukrovku tak ma chute beru na bielu cokoladu ..ja som divná asi chute mam stale..jak hlados..asi maly teraz najviac potrebuje len si pyta ..a ja mam soky..ale nevaa