Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
za dva mesiace ušla dva krát hrobárovi z lopaty 😒 ťahá sa po doktoroch ako trafená, z roboty ju chcú vyhodiť, kvôli absencií a lekári jej namiesto pomoci priťažujú. dnes som volala do ZV nemocnice, tam mám známosti, aby pretlačili mamu do Martinskej nemocnice, tak čakám kým mi zavolajú, že čo ako 😕
hej, dobierka býva tak dáko, maximálne do 2,5
kukni mi do albumu 😉
vefi to je mi luto a ani sa ti necudujem ja by som ina nebola... ☹
ale musis byt silna a dodavať jej silu...
vefi je pekny ten kocar presne take farby...bananovo-cierna..je tiez mojaaa... 😠 uvidime aky dotiahnem domou ale urcite to bude taka farba ako som pisala 😉
barbi, to som objednala o stránky perinbaba, stojí a teraz neviem presne, ale aj s poštu som platila 156 eur 😝
vefi maminke drzim palce...snad to bude dobre....
No ja mam vyhlaiadnuty tiež tak do tych 150eur...a su tam aj lacnejsie 115e..ale to na ukrajinu musim isť...
Peniažky mam nasporene z mm vyplat ale nechce sa mi isť... ☹ a vybavicku mi pokupila mama...ved len deka ju vcera stala 28eura...
moja a sa nebojis v takom tt cestovat?
kati jasne ze sa bojim,vies jaka som hlupaaa minuly tyzden som bola na postielku a mali tam kociky a ja sprosta ze pridem po porode a teraz vidisss..som nahnevana na seba..
ale uvidime este...dufam ze vsetko bude somnou oki na buduci tyzden a budem moct ist...dufam, 😖
noo tak to hej to sme my zeny 😉 ale ved ak nekupis tak urcite mas niejaku kamosku co ti vanicku alebo pri najhorsiom vajicko na par hodin pozicia nie?
no baby vam je hej ja mam z nemocky domov ďaleko ☹ 15km Košice-Šaca tak my maleho budeme mať v autosedačke vo fusačiku, môže byť aj vo vaničke ale ta musí mať popruhy a naša nema 😕
tak hadam tu cestu zvladneme 🙂
garonka uz sa ti to blizi🙂)
Katka Katka ešte nie nie nie 🙂 🙂 🙂 🙂 ty musíš byť prvaaaaaaa 😀
co robite?baby ja som upratovala vysavala a tak... 😀 a uz nepohnem ani brvou 😉 😀 ..
ja cakam na serial sila lasky 😀 ale inak strasna nuda...ja budem upratovat poobede,kedze neviem co ako zajtra lebo ideme na ctg tak ktovie
kati ti by si mala mať viac pohybu...chod niekam sa prejsť,rob daco fakt mozno ti to pomoze a urychli porod...a budes ho mať aj mozno lahsiii 😉
a zajtra daj vedieť.. 😉 ja telku nekukam vobec cez den az vecer s mm ked je doma..
http://www.mojamoda.sk/product/tvidove-nohavice...
V inej teme dali baby link na nohavice,,su fakt pekne ale teraz sa uz asi neoplati ked to mame co chvila za sebeou ale kuk..mozme.. 😉 😉
pekne rifle
moja opytam sa ta v 40tt ako si na tom s chodzou dobre?mne staci ze poupratujem a mam dost...sama sa neodvazim nikam ist...a zajtra len o 9 ctg aj ultr a podla toho povedia co ako ak vsetko oki az v pondelok na prijem
no ved viem mne je aj teraz tazko daco robiť,,ale ta musime,,ale chodza napomaha,vraj...a si sama doma..?a uz si napapana...ja este nieeee 😒
ahojte baby 🙂 zevraj su dobre huggies newborn kit plienky,alebo zlte pampers newborn baby 😉 tak neviem ja som radsej kupila oboje a tiez vyskusam...
renatkas;myslim ze ordinacia zacina 9februara az 😒 aj ja cakam na to 🙂
Kati, no veru, mala by si skusat prechadzku...aspon po byte 😉 Vonku je ta nevyhoda teraz pre nas zimne tehulky, ze sa smyka a to je nebezpecne...ja som v stredu po seste z poradne aj spadla..ale nastastie len na kolena a nebol to taky hrozny naraz, ale som sa normalne smykla...ale pohyb treba..ja sa tiez snazim po byte a na fit lopte vela normalne uz tak skakat...pomalicky...ty by si mohla aj viac 🙂
garonka, s tym vajickom to urcite dobre dopadne cestou domov..moja sestra tiez viezla malu z KE-saca az do Presova a pohoda..a ja neviem ci to az tak skodi..moje vsetky kamosky niesli deticky z porodnice vo vajicku...podla mna to je uplne ok..nemusime sa az tak na vsetko sustredit..babatku sa urcite nic nestane, nebojte 🙂
Sa nevidalrili tie halusky mooc ,,tak som sa ani velmi nenajedla... ☹
tak sa chystam isť si po pernik a vecer na veceru si urobim chlieb vo vajicku... 😔
sa nudim normalne... 😅
miri praveže by to vo vajíčku škodiť nemalo veď aj v brušku je poskladane a toľko tu cestu domov zvladne, inač ja sa bojím dať do vaničky nakoľko je tych debilnych šoferov nezodpovednych a ani nerešpektuju nalepku na aute že je tam dieťa alebo postihnuty 😠
barbi aj ja sa dnes nudííííííííííííííííím ale vytiahla som mm po praci aby sme šli k jeho rodičom kuknuť ako prerabaju tu kupelku 😕 a jemu sa nechce lenivec, a perník mňam
ja ho pečiem zajtra alebo babovku no uvidím načo mam chuť 😅
garonka pernik myslim ten z obchodu mam v balicku jahodovy...a ten peceny mam aj ja rada ale nechce sa mi piecť a mamu asi tiež nenahovorim... 😉
uz som vytiahla casopis a idem si lahnuť a citat daco mam casopis dieta co mi dali v tom baliku u dokiho...
a som nasla v nom aj letacik ze mam zlavu 2e naplienky huggies,,,na tie newbor 2-5kg..ale platilo to do 31.12.2009 takze som to premarnila...ale v tom baleni od hugies su iba 28ks malo... 😔
stale rozmyslam nad tymi znackami,,som zvedava ktoru nakoniec kupim 😀 😀 😀
mysulik ja mam new born zlte aj do porodnice zbalene...
barbi no som sama doma tak do 17tej
miri na lopte skacem aj ja ale schody neberiem do uvahy vobec...to je blbost....moja kamoska chodila a aj tak prenasala
ja idem upratat 😉
ahojte baby,
od ktorého týždňa sa chodí na sledovanie prietokov do nemocnice?
Ja som už na MD - kvôli PN od 32tt, ale zatiaľ mi doktorka nič také ani nespomenula..... Chodí každá na tieto vyšetrenia alebo len ak sa vyskytnú nejaké problémy a niečo sa doktorke nezdá?????
No a s plienkami začínam aj ja mať problém, lebo je strašne veľa druhov na trhu a človek pri prvom sa v tom moc nevyzná....Tak rozmýšlam, že z každého roška troška a uvidíme ako budú pasovať. Nad látkovými plienkami ani nerozmýšlam.... 🙂)) Asi som moc lenivá na ich manipuláciu.... 🙂
matulienka vitaj! 🙂 no ked sa ti chce citat a mas cas tak citaj dozadu....kazdy lekar iny nazor,napr u nas v po kontroluje kazdej jednej tehulke prietoky ci u gynek.alebo v nemocnici kde sa chodi na poradne....mne to zacali kontrolovat od 30tt podla nasich gynek,su dolezite,,,
matulienka vitaj...
no tie proetoky nerobil ani mne ani nespominal nerobia ich kazdej...
a latkove plienky ja mam asi 15...treba ich na siroke balenie lebo zo zaciatku treba babo balit na siroko kôli nožkam.... 🙂

vefi ja by som chela taky decentny kocik neprehnane farbny..a taky neutralny jemi jedno hoci by to bola baba tak by som nechcela ze cerveny alebo tak..a ked chalan tak tak isto...
Chcem proste odtiene hnedej,karamelovej..v kombinacii ciernej...ale aj pistaciova s ciernou sa mi paci.. 😉