icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

renatkas
9. dec 2009

miska SPV som mala aj v prvaku aj teraz, to je pohoda, treba si to tam len odsediet, teda aspon u nas to tak bolo a vsetci mali A-cko. A vcera jedna mrcha vobec nebrala do uvahy ze som tehotna, bola som v skole si dat zapisat znamku z rodinneho prava a nechala ma tam cakat hodinu a ked som jej povedala ze potrebujem odist tak sa ako tak zatvarila ze no dobre tak vam ju teda zapisem (zapisovala podla abecedy a ja som bola niekde na konci)

renatkas
9. dec 2009

maji tak u vas v Cechach je to asi o niecom inom aku tu u nas, take vymozenosti 😀 Este aj baby z tehu cukrovkou dostavaju na doma glukomer a ja musim chodit k lekarovi aby mi zmerali cukor, sakra 😀

miska333
9. dec 2009

v prvom som mala aj ja to bolo v pohode ale neviem ci tam teraz tolko obsedim,ja platim za foto lebo mam sukromnika, takych profesorov milujem. na aky volitelny predmet chodis? ja na financnu gramotnost

renatkas
9. dec 2009

miska a kolko si to tam musis odsediet? ja som tam bola 4 hodiny a medzitym aj prestavky ale bola som v skvelom kolektive a robili sme blbosti tak to rychlo ubehlo. neboj obsedis tam 🙂 my sme sedeli v kruhu a jeden spoluziak sa zadival na moje brucho a videl ake kotrmelce tam robi maly tak sa zacal smiat 🙂

janyka
9. dec 2009

renatka, tak teba už len tehotenstvo vyjde riadne draho! Ja myslím, že je veľa iných špičkových lekárov, ktorý neberú také nekresťanské peniaze 😕

miska333
9. dec 2009

sak aj ja tak nejako ale je to dost, mame to 16.1. na 18.1. mi presunul termin, takze mozno budem aj v porodnici, a to neviem kedy by som si zopakovala.

renatkas
9. dec 2009

janyka ano je to drahe, a teraz je to o to tazsie ze manzel nema pracu a mame na krku vysoky uver, aj som rozmyslala nad tym ze ho zmenim ale uz teraz a hladat si ineho lekara ktoreho ani nepoznam... vsetci ma od toho odhovarali. Tak pekne platim, ale vzdy vidim maleho na 4D 🙂 Nejak to uz dobojujeme snad, aj financne 🙂

renatkas
9. dec 2009

miska neboj, ked sa s nimi dohodnes urcite ti vyjdu v ustrety a daju iny termin s inou skupinou 🙂

renatkas
9. dec 2009

dnes si idem vybavit novy obciansky a novy vodicak kvoli zmene adresy, tak drzte palce aby som tam nebola do zaverecnej 😀

miska333
9. dec 2009

uz mate nakupenu vybavicku pre babetka? a pobalene uz ste?

renatkas
9. dec 2009

veciciek na oblecenie mam vela, asi 3 velke plne krabice ani to nemam kam dat, musime malemu kupit nejaku skrinu 🙂 vanicku mame, aj masticky, olejceky a sampon, ale takze ze postielka a kocik este nie. a do porodnice sa balit este nebudem, mam cas, potrebujem si kupit novy zupan a nejake tie papuce 😀

miska333
9. dec 2009

ja uz som pobalena , zacala som sa balit po 30tt, vecicky mam pekne poprate, ulozene v skrini. kocik mam uz davno kupeny bol v dobrej cene. Mam aj postielku ale este ju nemam rozlozenu. Nebojite sa porodu? Ja sa bojim toho ze nebudem vediet kedy to na mna pride

majatob
9. dec 2009

miska, porod poznas, to se neboj, to fakt nejde zaspat 😀 😀 😀
ja uz mam temer vsechno, chybi mi uz jen takovy drobnustky spis pro radost..obleceni mam ve skrince, prebalovak u svagrove, postylku mam slozenou, kocarek zaparkovanej ve sklepe... ale prat a zehlit to budu vsechno az v unoru po zkouskovym 🙂 a balit se hodlam az na posledni chvilu 😀 😀 😀

renatkas
9. dec 2009

miska a aky kocik mas? ja si asi kupim ten jane nomad, len neviem ci 2008 alebo 2009.

Porodu sa nebojim, este to na mna nejak nedolahlo, nemam cas nad tym rozmyslat, mozno ma to chyti ked budem na materskej. Skor sa bojim toho ze by som mohla porodit predcasne kvoli tym mojim zdravotnym tazkostiam, strasne by som si priala aby som maleho mohla normalne donosit. A ked sa nenarodi skor ako 18-teho februara tak budem mat vyvolavany porod, pridem, dostanem vyvolavacku a bude 🙂

anndrea
9. dec 2009

Ahojte, ja sem este nepatrím, teda až od budúceho týždňa mi začína 3 trimester. Obvod pása som si nemerala, ale pribrala som cca 5 kg. Miska333 neboj my ako druhorodičky Ti môžme zaručiť že spoznáž keď to na teba príde, ta naozaj nejde prespať, neboj 😉

renatkas
9. dec 2009

Ahoj andrejka, ja nejak ani nevnimam ze som uz v 3.trimestri 😀
Ja som sa mala iba toho ze by mi odtiekla plodova voda a nezistila by som to, ale vsetci ma vyviedli z omylu ze to sa neda prehliadnut ani keby si bola na zachode 😀

miska333
9. dec 2009

bojim sa toho ale uvidim, kocim mam nestor quine, kolekcia 2009 taky zeleny-pistaciovy, Moja znama rodila v 34tt , maly mal 2500g a vsetko bolo ok v nemocke bolo klasika 5 a keby som aj ja na tom tak by som bola rada, nevadilo by mi ze idem skor

miska333
9. dec 2009

tak toho sa bojim aj´ja renatkas. mate zajednaneho doktora ale to nechavate na nahodu?

renatkas
9. dec 2009

miska ja budem rodit u svojho lekara, urcite si ho zazmluvnim. V tomto to mam dobre, ze on je zaroven aj porodnik 🙂

miska333
9. dec 2009

aj moj je porodnik ale ked ordinuje vtedy nerobi, takze si ineho zajednam, aj mu das nejake peniaze za to ze ta odrodi?

barbina182
autor
9. dec 2009

no som tu.. 😅 Tak ten morfologicky mi fakt nerobim..ma to štve teraz ze som daco zameskala nevravel mi absol.nič...sa bojim teraz ze moze byt nieco zlee..a ja mam tiež sukromika doktora a neplatim a foto baba mi dal na zacitaku taka mala fazulka a platila som 1e alebo 2e...
Ja kočik nemam uz by bola na čase...
A pobalim sa až v 37-38tt..možno ked nebudem leniváá...a by som nechcela rodiť predčasne bojim sa toho

barbina182
autor
9. dec 2009

Už mam urobené foto z našj SVADBY ale veľa foto chyba..to je len v skratke... 😀

majatob
9. dec 2009

barbi, hezky, moc vam to sluselo 😵 ale smazou ti to...

majatob
9. dec 2009
barbina182
autor
9. dec 2009

preco??

majatob
9. dec 2009

protoze na konikovi nemuzes mit jiny fotky nez tykajici se deti, svatebni album si muzes zalozit na MojaSvadba.sk a album treba bytu nebo tak na Modrastrecha.sk..vsechno mas pod timhle nickem, jen to vpravo navrchu prekliknes 😉

barbina182
autor
9. dec 2009

jeeej daaa no nevadíííí..tak tam dam asi iny nazov nebude stačiťťťťťťť.

majatob
9. dec 2009

zkusit to muzes, ale myslim, ze ti to sejnak smaznou 😅

barbina182
autor
9. dec 2009

majatob..aj ti si bola pekna...aj ja som mala taky dlhý zavoj a foto je len take z mobila to pravé nemam v pc ale len fotky..a saty som mala značky st.patrick..na foto vyzeraju tak cudne.. 🤐

barbina182
autor
9. dec 2009

Ja som tie foto skratila a ked mi ich zmažu tak nech...potom pridam foto bruska...no 😲