icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

miska333
9. dec 2009

ja som sa vydavala minuly rok vo february, a to som musela (pocas strednej) ale som potratila ale svadbu sme uz rusit nechceli aj tak sme to planovali na leto, a toto sme uz chceli...
ja mam 3-4 a nic nemusim robit, nemam vobec kludovy rezim

barbina182
autor
9. dec 2009

majtob
a čo studujes?

barbina182
autor
9. dec 2009

ranatkas
nie,to mi robila kardiologicka ale len srdiecko maleho.. a aja ja som vystudovala strednu skolu odbor socialna praca 😀

majatob
9. dec 2009

barbi, na fotecku se tesim 🙂
ja studuju muzikologii 🙂

majatob
9. dec 2009

hele, ted jeste zjistite, ze jste vsechny spoluzacky ze zakladky ne? 😀 😀 😀

renatkas
9. dec 2009

barbi ty si nebola na morfologickom ultrazvuku??? to je povinne vysetrenie, tam by tam lekar mal poslat v 20tt, kontroluje sa ci ma babo vsetky prsteky na rucickach, nozickach, ci ma vsetky organy v poriadku, meria sa velkost babatka, plodova voda...

majatob
9. dec 2009

my jsme se brali letos v lete, puvodne jsem se nechtela vdavat tehotna, tak jsme to odlozili a stejnak to vyslo tak, ze uz jsem cekala druhy 😀 😀 😀

seb
9. dec 2009

ahoj holky, tak já dnes byla ve 30tt na UZ a malej má 1400 g, připadá mi to málo, ale dr. nic neříkal 😕

janyka
9. dec 2009

Barbie, tak sa aj chodí na UZV. V 12., 20. a 30.tt. Toľko totiž prepláca poisťovňa. Aj krčok by sa mal pozerať na začiatku a potom 20tt a 30tt. Ale čo dr., to iný názor. Ale väčšinou je to takto 😉

renatkas
9. dec 2009

majatob ja studujem VS, na strednu som chodila na obchodnu akademiu, studovala by som aj iny smer ale toto mi vyhovovalo najviac, lebo mam prednasky len jeden tyzden a este nieco za semester...

miska333
9. dec 2009

matajob no to si velmi sikovna, bude si brat z teba priklad.
renatkas ja studujem u nas v nz a zatial som mala len jednu skusku, v january ich mam vela a mam aj termin tak som zvedava, a este aj soc. projekt musim pisat.
v tehotenstve by som mali robit len 3uzv a to v 12.20.30tt a priblizene posledny mesiac by sme mali chodit na prietoky kazdy tyzden

majatob
9. dec 2009

seb, ted teprve mimous zacne poradne pribirat neboj 😉

renatkas
9. dec 2009

seb neni to malo, to je v pohode rozmer 😉

miska333
9. dec 2009

ja som studovala modne navrharstvo ale som stastna ze mam z toho pokoj

renatkas
9. dec 2009

ja mam za sebou zatial 7 ultrazvukov... ale asi preto, ze mam sukromneho lekara a za vsetko si platim.

janyka
9. dec 2009

Barbie, pohladaj v knižke kolonku morfológia, čo tam máš zapísané. Veď keď ti robil v 20tt UZV, tak rovno urobil aj morfo, a ani o tom nevieš 😉

majatob
9. dec 2009

ja letos jeste nemam ve skole splneno nic...ani zapocty ani zkousky...nejak se mi zatim nechtelo neco delat, ale uz musim zacit, su pekne ve skluzu 😅
my mame jeden vikend mesicne a tam jeste navic nemusime, takze u nas je studium pohoda, akorat pak se nasrotit na ty zkousky, ty jsou hnusny nektery 😖

renatkas
9. dec 2009

miska333 ja mam vsetky porobene, uz len 2 ma cakaju, jedna teraz v sobotu a v januari opravna co ma jedna mrcha nenechala prejst

majatob
9. dec 2009

ehm, ja neplatim za nic a mela jsem utz v 6tt, 12tt, 16tt, 20tt, 23tt, 27tt a ted mam slibenej taky ve 30tt 😀

janyka
9. dec 2009

Seb, ja si tiež myslím, že je to akurát 😉

renatkas
9. dec 2009

kocky to vam nezavidim ze mate este vsetky skusky pred sebou

renatkas
9. dec 2009

majatob tak to mas skvele ked sa o teba tak stara, ja som uz pri tom svojom lekarovi prisla o pekne prachy, za jednu poradnu 40Eur platim.

majatob
9. dec 2009

renatka, tak to zavidim, ze uz to skoro mas..me jich jeste ceka 6 myslim 😖

majatob
9. dec 2009

ty jo, no tak to platis hodne teda 😕

renatkas
9. dec 2009

majatob a ako to chces zvladnut s tym brusiskom? aspon na to budu profaci prihliadat a budu zhovievavejsi 😀 drzim palce.

renatkas
9. dec 2009

majatob ano je to drahe, ale zase je to spickovy lekar a budem u neho aj rodit. Ordinuje do deviatej do vecera a hocikedy mu mozem volat aj na mobil.

majatob
9. dec 2009

renatka, no to nevim jestli kvuli tomu budou hodnejsi, ale co, kdyz jsem to zmakla se dvema skolama, zvladnu to aj ted kdyz uz mam jen tu jednu 🙂
me taky rodila moje doktorka a ted se chystam do stejne porodnice, ikdyz se pekne projedem 🙂

renatkas
9. dec 2009

maji a ten prvy porod bol v pohode? rodila si normalne alebo cisarskym? inac maly je cely na teba 😀

miska333
9. dec 2009

renatkas to je strasne vela tolko platit, aj mne dal moj cislo na mobila ale nic neplatim u neho akurat za fotku. ja si nemyslim ze budu zhovievavejsi akurat pri spv komunikacie a asertivita, mala si to?

majatob
9. dec 2009

rena, rodila jsem normalne, ale skoncilo to vexem, byla jsem vycerpana a uz jsem ho nezvladala vytlacit 😔 tentokrat to snad bude jiny, udelam pro to, co budu moct 😵

ha ha, ja neplatim ani za fotku 😀 😀 😀