icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

majatob
9. dec 2009

toto uz by ti tam nechat mohli 🙂 ale brisko pridej taky 🙂 🙂

barbina182
autor
9. dec 2009

hej dam...som akasy stale hladná teraz jooj chute mam na cokoladu..študensku mnam..lebo mam pri sebe mliecko Granko.. 😝

barbina182
autor
9. dec 2009

Nuda nikto tu neni...to aj vam je zle ked sedite pri pc maly sa mrvi a mne je tiež tažko v križoch... 😔

majatob
9. dec 2009

ja odskakuju hrat s Tobikem pexeso 😀 taky nevydrzim dlouho sedet..

barbina182
autor
9. dec 2009

No ti sa musiš venovať ešte aj malemu..ten ta urcite zamestnava...ja tiž odskakujem lebo dlho sediet nemožem..

majatob
9. dec 2009

no Tobik je docela bezudrzbovej, nepotrebuje abych sedela celej den s nim u hracek, ale tak sem tam se mu musim pripomenout, ze jo 😀

barbina182
autor
9. dec 2009

no to hej,,a manzela mas uz doma?moj pride az o 23hod...

majatob
9. dec 2009

nemam, dnes ho cekam tak kolem 22.. 😒

barbina182
autor
9. dec 2009

😀 😀

barbina182
autor
9. dec 2009

to sa nacakame...

majatob
9. dec 2009

asi si vecer pustim nejakej sladak, uvarim si caj, zapalim svicky a budu relaxovat 😀 😀 😀

barbina182
autor
9. dec 2009

no tak ja trosku popisem s vami..a potom si pojdem lahnuť..a čo ten čaj s maliny budes ho piť potom v tom 37tt

majatob
9. dec 2009

ten se muze uz od 34tt, ne? 🙂 chystam se na neho 🙂

barbina182
autor
9. dec 2009

no asi hej ale ja zacnem neskor bojim sa.. 😀 ..a aky cajik si teraz ides uvariť?

majatob
9. dec 2009

ted jeste ne, az tobik usne a budu mit klid 😵 tehotenskej jsem dnes uz mela, tak asi ovocnej... 😀

barbina182
autor
9. dec 2009

pijes tehotensky?a akej znacky jak sa vola??
Ja pijem len ovocne a teraz mam po ruke tropické ovocie...ale nechutí mi moc..pre tehotenstvom som pila len ciernyyy..ale teraz sa nemoze lebo obsahuje asi kofein abo čo neviem presne..

barbina182
autor
9. dec 2009

Ja ci odskocim,a pozeiem si relaciu o vareni..a potom sem zase nakuknem..

majatob
9. dec 2009

barbi, ja to zas tak neresim, kdyz mam chut piju aj kafe a cernej caj..to bys nesmela nic 😀 pak se mrknu co je to zac, ale je docela dobrej 🙂

katka22r
9. dec 2009

baby ultr.ked sa robi kazdy tyzden nemusi to dobre prospievat vasmu babenku....vy ste ale pisatelky 😀 za tie hodky co som tu nebola ste napisali 3 strany jak telenovela...prietoky robia kazdej zene tehulke v 30tt..a tak uz len kontrolne

barbina182
autor
9. dec 2009

majatob - napis mi nazov toho čaju ja si kupim tiež,,no ja kavu vypijem ale len sem ta m,,a cierny caj nie uplne som sa ho vzdala pre mimi,,a taktiež kofolu tu by som pila a tiež nieje moc zdrava...ja radsej ten kofein malemu nebudem davat nech sa ma v brusku dobreee 😲

barbina182
autor
9. dec 2009

a čo vy babenky vy pijete tehotenske čaje napiste mi nejake nazvy nech si kupim,a popijammm. 😀

seb
9. dec 2009

renatkas, majatob: díky za info, že váha je dobrá 😉

barbina182
autor
9. dec 2009

seb si bola u doktora ze ti potvrdil ze je to ok?..váha je asi pre každeho individualna..

majatob
9. dec 2009

ach jo, to zase bylo trapeni uspat ho, chudaka 😖
barbi, ja mam caj Tehulka od Dr. Popov, je sypanej, to ja radsi nez pytlikovej 🙂
seb, aj kdyby bylo mensi...vis jak bych chtela maly miminko? kdo ma rodit macky? 😀 😀 😀 😀

ty jo, no to si sousedi delaji srandu ne? to ze nam u vecere vrtali mi nevadi, ale ze ted cosi zatloukaji do zdi, to je teda trochu moc ne? jestli mi ho vzbudi, tak budu zurit 😠 😠 😠

barbina182
autor
9. dec 2009

No,neviem ci taky čaj je aj tu na slovensku..ja radsej mam vo vrecuskach ..lebo sypany neviem poriadne nikdy urobit 😀 ... a čo susedia prerabaju byt?ty byvas v bytovke.Ja v dome na dedine a tu je taký klud.. 🙂
a uz si si urobila čajik a zapalila sviečky jak si pisala 😀 😀

majatob
9. dec 2009

barbi, ne, zatim jsem si akorat nastvane sedla ke konikovi 😀 😀 😀 vidis, ten cajik si jdu udelat, zapomnela jsem na neho 🙂
no jo, neco tam predelavaji, presne nevim, ale oba pracuji, takze zacinaji vzdycky tak pozde 😖

barbina182
autor
9. dec 2009

aha,tak to nejako vydrž,,,pevne nervi ti prajem,., 😕 Ja by som si taky urobila čajik ale ten s tou trop.prichutov mi nechuti a ti masjaky teraz. 😀

majatob
9. dec 2009

udelala jsem si cernej rybiz, byl posledni v krabicce, tak se mi tam nechtel nechavat 🙂

barbina182
autor
9. dec 2009

haha tak dobru chuť.. 😉 ..mne je akosy čudne na žaludku..aj ti citiš až také bolestive pohyby babetka ja áno.

majatob
9. dec 2009

sem tam si kopne vic, ale ze by to vylozene bolelo to ne, spis se vzdycky leknu 😀 😀 😀