Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
venuss - ďakujem, tebe prajem rýchly pôrod. Ja sa tiež bojím. Ani môj krčok sa zatiaľ na pôrod nechystá 😒
Barbinka - no ja myslím, že spliesť si to nemôžeš.
venuss tak ja mam ten cipek uz uplne mäkky dnes mi povedal doki,,
a keby že dnes aj ta zatka,,,tak som happy,,ale zatial necitim nič akurat nohy má bolia,, 😕
janyka no dufam že nie bolo to take soplave a pise sa na nete aj ti hovoris že to take mam byť,,
a tebe odtiekla plodovka asi po kolkych hodinach,, a to si daco aj robila za ten cas,,?
ja som mala ten 5min.kupel lebo som sa bala 😅 viac
Barbi - tak mne toho odišlo viac. Čo ja viem, k čomu to prirovnať....možno keď odkrojíš zo špičky banánu nejaké 2cm 😅 ...tak teraz len čakať. Môže to byť dnes, zajtra, pozajtra...
čakať no,,hej chcem isť sama od seba,,lebo v pondelok mam isť na prijem,,tak to asi mojapsychika si ten pôrod som si navodila sama,,
dnes som už vysavala,umyvala podlahu,a takk,
Samozrejme som normálne fungovala. Večer o 20:00 som zaspala pri telke a o 22:00 som sa zobudila že idem na wc a vtedy mi odtiekla voda. A čoho si sa bála??? Že porodíš? 😀
barbina tak jestli zítra nenapíšeš,tak mi je jasný,že rodíš...a moc ti to přeju. 🙂 taky bych si to už přála.Já ten čípek mám pořád tuhý. ☹ tak to budu mít asi složitý... no a jestli teda dneska odjedeš do nemocnice,tak přeju rychlý a málo bolestivý porod...
neviem že dačo malemu sa stane,alebo že mi to spustí krvacanie alebo neviem take hororove myslienky,,
al zajtra si dam rano najprv sprchu a poobede kupel a dlhsi,,možno sa odhodlam na 10min 😀 😀 😀 😀 😀
a to ako si zistila že plodovka,hlupe otazky ale približ mi to aspon trosku,,si velmi zlata,,
venuss dakujem ti velmi pekne,,
ja by som sa už aj tešila...ale neviem či to bude dnes ak ano Ozve sa sem zamna sestra,,
Ach Barbi, veru, aj ja závidím, tiež by som si rada našla zátku, už aj dr. som povedala, že by som rada išla už aj dnes a on mi vraví, že bohužiaľ, dnes to nevyzerá na pôrod ☹ želám ti podobne ako venuss rýchly a bezproblémový pôrod a zdravé bábätko, ak by to na teba prišlo 😉
Barbi, lebo mi to tieklo po nohách a nedalo sa to zastaviť. Je to ako by si mala menzes, ani ten sa nedá zastaviť, odteká to proste samé. Utakám poumývať a uložiť malú do postele 😉
Dakujem janyka si zlatá,,kedže nepojdem zajtra tak sa rano ozvem,,
ale zatial žiadne bolesti akurat take krče v nohach a už ma aj prehnalo na veľku.. 😖
janyka este sem nakuknes?ci uz nie?
Juuuuj Barbi tak som zvedava ze ako to s tebou dopadne 🙂
Caute baby este som tu 😀 .
ozyvam sa neskor, lebo dnes sa mi mamina vratila z Benatok z karnevalu, tak sme boli spolu na obed a potom sme este klebetili 🙂
ale krcok mi zmakol aj bez homeopatik, CS9 a zajtra ma uz vraj asi hospitalizuju, takze pozitivne spravy dnes. len ma v nemocke skoro trtlo, najprv som nemala kde parkovat, potom som cakala 2 hodky na CTG, dalsie dve na sone-postojacky v rade, rizikova bola potom hned, len ma potom doktorka poslala znovu na CTG, no trcala som tam od osmej do pol druhej, horor
a zajtra zase, moje nervy.....pojdem uz tusim hned na siedmu
takze zase - ak sa zajtra neozvem, tak ma tam maju 🙂
Barbi, som tu, malá už spinká 😵
Dani - ty si prekvapko! Ja že už si tam 😀 to pekne zmäkol ten krčok. Aj niečo iné ste skúšali?
janyka, vsetko najlepsie k narodkam 🙂
baby, nic si z toho krcku nerobte, ja som este minulu stredu mala tuhy a dnes je uz makkucky, pripraveny 😉
som tu..ste tu 😀
bola som na wc-ku a nič,,moč mam trosku tmavsí ale inak nič,,no ja len čakam že čo a tu nič,,
danula ale budu ti vyvolavať porod ci preco ta hospitalizuju len tak na pozorovanie..? 😕
Jani nic sme neskusali, ani tie homeopatika som nestihla zohnat, v piatich lekarnach v NR som bola a nic. objavila som specialnu homeopaticku lekaren, tak som tam chcela skocit, ale ked je to uz makke, tak to uz necham tak 🙂
este spermie by mali zaberat, ale mna dole tak strasne vsetko boli, ze to proste nejde, ledva chodim, dva dni uz krivam, chodim ako quasimodo
Barbinka aj ja cakam na zatku alebo plodovu vodu ale nic, no hadam mi pomoze vyvolavacka, ked uz mam makky krcok, tak sa nebojim 😵
ak by ste niektora sli rodit kym budem prec, tak prajem co najjjjjj porody, ale to vlastne zelam nam vsetkym 🙂
myslis ze ajja mam vyskuasat to co radis este to tutu no neviem kedze mi asi po castiach odteka ta zatka,, 😕
Dani, tak super 😵 tú lekáreň si asi objavila vedľa Mediahouse-u. Tam chodím aj ja a je tam aj lekárka, ktorá poradí 😉 my sme tam chodili kupovať homeo pre malú, keď jej išli zúbky....a ozaj, vyšetroval ťa Obert?
Barbi - nemáš sa čoho báť, malému tým určite ublížiť nemôžeš. Aj polhodinový teplý kúpeľ je v pohode, pokiaľ nieje horúci. Ešte ten sexík a vraj nič iné aj tak nepomáha....
Inak s tým sexíkom je to tiež u nás o ničom. Pred pár dňami som prosila mm, ale pre mňa to bolo utrpenie, som čakala len na ten výsledný efekt. A aj tak sa potom nič nedialo, tak sa už nejdem ani pokúšať
ja si čitam tie stranky o pôrodoch a som z toho popletena už....
inak otvara sa až pri kontrakciach ci a j pri tej zatke mne doki nepovedal nakolko som otvorena,,
bolesti nemam žiadne
Barbi, až kontrakcie otvárajú. Ak ti nepovedal, tak asi nie si otvorená. Ale krčok je už zmäknutý, teda pripravený a bolesti už môžu prísť kedykoľvek. A už sa nepozoruj toľko 😉
Barbi tak ako hovori Janyka nepozoruj sa tolko ono to pride samo a urcite to spoznas ked to tolko zien spoznalo ze idu rodit tak ty to tiez urcite spoznas 🙂
Dobré ránko..
tak ešte stale 2v1.. 🙂
som nemala večer už žiadne bolesti,,a ani naznaky tej zatky už neboli,,
ale akosy mi brusko tvrdlo a take ako pukanie dnu v brusku som počula čo to može byť..? 😕
Takže dnes mam v pláne zase upratovať,schody,vanu tak dufam že dačo pomože... 😀
Idem sa naranajkovať,asi parky,ked budu v obchode som poslala kupiť tak čakam,,
a malinikovy čajik dnes pijem posledné vrecusko,,dam si ho 3x dnes,,celych 20vreciech som vypila už ,, 🙄
Ja som včera panikarila a nič,,možno dnes,, 😀 😔 😀
barbina, tak jsi jeste porad mezi tehulkama. 🙂 ale myslim,ze to u tebe vypada slibne a ze to brzy prijde. 😉
Ja zacinam mit strach z vyvolání porodu. ☹

vieš to prirovnat k niecomu,,mne asi len tak ako malicek nechtu polovicka z neho,,poplietla som to ale asi rozumies ako myslim,,a tebe,,a mne to asi ide po častiach...
a co mam robiť čakať ja niesom si istá,, 😖