icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

matulienka.d
22. feb 2010

Katuš, som rada, že synovcovi operácia dopadla dobre.... 🙂
Chúďatko, v takom veku a už má takéto veci za sebou....Je to strašné. ☹

zajaciq, vitaj v klube nás dievčat........ 😉

sviečková bola super...som si fajne pochutnala veru. 😀 a čo budem zajtra jesť???? noooo, tak to je vo hviezdach.... 🙂

vefi89
22. feb 2010

matka, ja už mám na sviečkovú chuť skoro 3 roky a nemá mi ju kto spraviť, tak nerob chute 😀 😀

matulienka.d
22. feb 2010

😀 😀 😀
nooo, mne ju nedávno urobil mm a včera mi maminka doniesla.... 😉 sama by som si ju veru ani ja neurobila....lenivosť moja neopúšťaj ma.... 😀 😀 😀

matulienka.d
23. feb 2010

Dobré ránko spachtoši......
Vstávať a cvičiť.... 😀 😀 😀

stani08
23. feb 2010

ahojte, sorkac, ze som sa Vam sem votrela, ale nasla som tu janyku a mam pre nu spravu

janyka (ak si spominas v piatok sme sa stretli na pasoch a rizikovke v nemocke), takze zistila som o tej dr. co sme sa bavili, ze je tohto casu na materskej a termin porodu ma v aprili (caka dvojicky) 😉, no mala som dobre info .....vcera sme boli na exkuzii v porodnici, ale mali plne boxy aj vzdycharen, takze sme sa nikde okrem chodby nedostali (vraj maju dost plno), ale poculi sme prve zaplakanie novonarodeneho babenka, jojha roztomile to bolo.......vsade bolo ticho, nikto nekrical od bolesti 😉 ........tak sa drz a rychlo sa vyliec, skus homeopatika mne pomohli 🙂

tintiniacik
23. feb 2010

dobre ranko.
Tak ako ste sa vyspinkali??JA som bola v noci asi 5x na wc ale inak fajn. Uz sa napchavam ranajkami 😝 😝 mnam, mnam

janyka
23. feb 2010

Stani, ty si aký špión, že si ma tu vypátrala 😀 ...takže to bolo tak, ja som tam bola v júni, ona v tej dobe nastúpila po materskej a o mesiac na to otehotnela 🙂 ...ja idem do rizikovky aj tento piatok(dovtedy by som už mala byť fit, veď je to len nádcha 😉 )
...a kľudne tu zostaň, veď aj ty si 3.trimester 😉

matulienka.d
23. feb 2010

Tintiniačik, tak to pekne, ja teda na to wc v noci až tak moc nechodím, lebo večer sa snažím už veľa nepiť, radšej si dám ovocie... 😀
A idem si urobiť kávičku, samozrejme bezkofeinovu a asi zasa croasant heh..... 😀 😀 😀

Stani, vitaj v klube 3.trimestra.... 😉

katka22r
23. feb 2010

Dobre ranko spachtosi? 😀 matka my sme ore od 4 nemas na nas 😀 laura sa acala natahovat a ukazovala nam ako taka rozcvicka ma vyzerat,to by ste sa napozerali 😀

renatka je uz doma,pisala na facebook 🙂

no co dnes na obed?myasi rizoto,ja som sialena co varit jooj ale inak pohoda 😉

tanka vitaj medzi tymi cakatelkamy 😀

kto vie jak sa ma barby?

janyka
23. feb 2010

tini, aj ja chodím asi toľko a možno aj viac na záchod. Je to otrava 😒
aj ja už som zvedavá na Barbi, ale pokiaľ bude všetko ok, tak by už zajtra mala ísť domov. Ak si dobre pamätám, tak rodila v sobotu, ano?
Katka, vy už od štvrtej úradujete? 😀
...moja malá mala včera večer pred spaním takú nehodu. Šantila a uderila sa o šúfliky tak silno, že otrhla tú úchytku. Chúďa, má modrú čiaru cez celé stehienko. Ale bola statočná, na to, ako zle to vyzerá plakala na môj vkus málo, ale rozprávala ráno, ako ju to silno bolí ☹
...ja už chcem ísť rodiiiiiť! 😠

zajaciq
23. feb 2010

dobre rano-den baby aj vy mate kruhy pod ocami posledne tyzdne??? ja este nemam ani babo, budim sa v noci len raz kvoli cikaniu, ale vyzeram ako keby som mala doma hladne patorcata. dvojite kruhy... 😖 no nic aspon si to kompenzujem tym,ze mi nepadaju vlasky pocas tehotenstva 😀 ale fakt, ze hrozne vyzeram..

stani08
23. feb 2010

diky babule za privitanie......veru som aj ja 3. trimester a vidim, ze su tu baby aj z nasej temy marec 2010 ........ brusko mam 100 cm a vahu plus 14 kg.........no mam stastie, alebo malu tak dobre otocenu, ze ja vobec neviem co je to ist v noci na wc 😕 .........len mam problem v noci spavat, furt som hore, len sa prehadzujem z jednej strany na druhu

janyka teda tvoja mala je statocna babulka, ze tak malinko plakala po takej nehode.....alebo si jej to dobre pofukala 😉 ......a vcera mal sluzbu myslim tvoj dr. obert .......videla som ho prvykrat, celkom sympos dr. 😉 ......neviem preco som si ho predstavovala ako starsieho dr. .......ja idem do rizikovky vo stvrtok, snad natrafim na ineho dr............vcera som videla aj dr. chladekovu, celkom zlata a vraj je super odbornicka 🙂

katka krasne meno ste dali malej, aj my sme chceli dat take, no nakoniec sme sa rozhodli pre anetku......este kojis?

tintiniacik
23. feb 2010

Babulky aj vas niekedy babo tak tlaci uplne dole aj ked je uz otoceny dole hlavickou

katka22r
23. feb 2010

janyka noo od 4 do 8 xixi

stani kojim kojim a snad este dlhooo budem

tini ono ta to bude akokeby tlacit az do porodu

tintiniacik
23. feb 2010

A to co tam ma hlavicku alebo co??

stani08
23. feb 2010

tini aj mna tlaci........ked sedim tak musim mat dost siroko rozkrocene nohy 😀

janyka dnes rano nam v nr porodila jedna baba z temy marec 2010, co mala termin az o 21 dni, no uz sa skor otvarala, takze budeme mat zasa horuce infosky priamo z diania 😀

bronula26
23. feb 2010

ahojte 😉

vitaj stanka 🙂

veru kati, uz chodim pomenej na net, ale dufam ze sa to napravi, ak budem na MD 🙂

ja som mala dnes na obedik kalerabovu polievocku a segedinsky gulas, mnam, ale akosi mi ta porcia nestacila, som este hladna 😅

kati, mala laura je krasne babenko, stuplik jeden 😀 aj ja uz steeeeeeeeeem 😵
a som rada, ze synovcekovi dobre dopadla operacia 🙂

bronula26
23. feb 2010

stanka kukla som si tvoj album, jeeeeeeeeeeeej vy mate tiez kocik X-lander XT 2009??? 🙂

aj my sme ho kupili pre nasho drobceka, ale v zelenej farbe, kedze este staaaaaale nevieme pohlavie 😎
a ja mam zelenu farbu velmi rada

stani08
23. feb 2010

broni dik za privitanie 😉 .......hej mame x-lander a najskor sme chceli aj my zeleny, ale nakoniec mali v predajni aj ten oranzovy, tak sme zobrali ten.........ja som zatazena na orange farbu 😀 ......mame aj na dome zvonka taku podobnu fasadu, obyvku tiez no len rozne odtiene samoska 😀

no moja zaluba je vlastne moja zahradka, viem ze samochvala smrdi 😝 , ale to je moj vytvor......nemohla som dlho otehotniet, tak som sa dala na tvorenie zahradky http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/stani08/alb...

tintiniacik
23. feb 2010

Stani tak ty si aka sikulka sa mi to velmi paci skoda ze nemame domcek ale bytik ale mozno sa raz dozijem aj toho domceka 🙂

zajaciq
23. feb 2010

stani08 klobuk dole, je to uzasne 😨 😨 😨

bronula26
23. feb 2010

stani neviem kuknut v praci tie obrazky, neviem preco, urcite si to pozriem doma 🙂

a preco samochvala???ked je niekto sikovny treba sa tym pochvalit aby sme o nom vedeli 😀

stani08
23. feb 2010

diky moc.......sa nezdam vsak 😀 ........no musela som sa nejako zamestnat a aj vyuzit priestor v zahrade, saq lepsie sa pozerat na rozkvitnutu garden ako na to, ze treba kukuricu okopat 😀

matulienka.d
23. feb 2010

Stani, klobúk dolu.....nádhera..... 😵 čo viac k tomu dodať....som bez slov.....

Kati, tak to teda na vás nemám veru, aj keď sa v noci stále budím kvôli páleniu záhy....Bože, už aby som mala po pôrode, inak ma porazí....To pálenie ma raz zabije. Ale aspoň nechodím moc na wc-ko v noci.... 😉

Barbi porodila v sobotu, a dúfam, že ju veru pustia, aby napísala čo a ako....Som fakt zvedavá. 😨

Janyka, no chúďa tvoja malá Erika....Ale je veru statočná, keď to takto dopadlo. 😉

Ja dnes na obed len cestoviny, fakt sa mi nechce samej sebe variť nejaké pravéé obedy...... 😅

katka22r
23. feb 2010

stani panecku krasna zahradka 🙂 🙂 🙂

matka to je jedine nestastie ta zaha a potom mozes vsetko okrem toho co by mohlo uskodit malemu

mates22
23. feb 2010

ahoj holky, mám takový dotaz, nemíváte některá takový jakoby šimrání v podbřišku - se mi to teď objevilo, trvá to asi půl hodinky. Nebolí to, je to skoro jako kdyby to malé chrápalo nebo tak, je to pravidelné takové jemné brnění, prostě fakticky jak když oddechuje malé dítě. Ale s první jsem to neměla a protože už se mi blíží porod a hlavně jsem minulé miminko potratila, tak jsem nervózní ze všeho. Ale tohle není nijak nepříjemný, tak nechci zbytečně plašit - pokud nejsem v klidu, ani to vlastně nnzaznamenávám, jen když sedím nebo ležím.

stani08
23. feb 2010

babule mne akurat volala pani zo socky z ba zlatucka panulka.......oh boze vdaka, ze este existuju aj normalni ludski ludia.......lebo, ze mam o jeden den neskor napisany nastup na matersku ako by som mala mat, takze mi posle papier domov, nech to prepisem z 1.2. na 31.1. a poslem jej ju spat, lebo by som dostala o mesiac menej matersku, vidim ze na socke robia aj zlati ludia .......a teraz viem, ze budem mat schvalenu matersku......ta pani by si zasluzila "metal" 😉

katka22r
23. feb 2010

😉

mates22
23. feb 2010

tak jsem volala na gyndu a prý se něco děje, mám přijít, aby natočili monitor a zjistili, jak se miminku daří, tak držte palce. teda nejdřív mi vnucovali škytavku, ale to fakt není, tu občas máme a to jsou záškuby a netrvají rozhodně hodinu....tak se bojím, ale snad to bude všechno OK

zajaciq
23. feb 2010

mates22 tak sa drz 😉