icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

matulienka.d
23. feb 2010

jj, veru mates22 držím palce, aby bolo všetko v poriadku..... 🙂

stani, tak to veru by si zaslúžila tetuška naozaj nejakú medailu, to sa veru nestáva, aby boli ľudia v dnešnej dobe a na týchto úradoch zhovievaví a pomáhali len tak............ 🙂

bronula26
23. feb 2010

mates22 tak sa drz a potom nam napis co to bolo ...

stani08
23. feb 2010

mates22 myslime na teba a drzime palcose 😉

katka22r
23. feb 2010

mates drz se,a daj vediet ak by nieco vyslo 🙂

matulienka.d
23. feb 2010

Katka a Renatka ako??? písala ti na FB??? Asi teraz nemá čas sa prihlasiť a popísať ako sa má....Má teraz krajšie povinnosti...... 😉 😉 😉

Baby, čo idete večerať???? Mne urobila švagrina takú chuť na hranolky, že by som aj zabíjala....Ale keby to nebolo také nezdravééééééééééé............. 😒

mates22
23. feb 2010

tak jsme doma, natočili mi monitor a miminku se prý vede dobře, i mě vyšetřila paní doktorka a rodit ještě nebudu - to já si ani nemyslela, spíš mě vyděsila ta sestřička, když mi sdělila do telefonu, že jako se tam miminku asi něco děje. Brnění trvá, to prý paní doktorka neví co by mohlo být, ale věří, že to přejde. Tak já věřím s ní - zatím lázeň nepomohla, teď sem nasadila klidový režim.

Zrovna měli fofr, 4 porody naráz, tak snad sem je moc nezdržela - jedno mimčo se přihlásilo na svět hlasitě, přes dvoje dveře sem ho slyšela, to bylo super, musela sem se až připitoměle usmívat.

Ale hlavně, že mimi je snad OK a moc díky za podporu

matulienka.d
23. feb 2010

no vidíš mates, som rada, že je všetko ok a si domka........Doma si oddýchneš najlepšie.... 😉

matulienka.d
23. feb 2010

Inak ja idem zajtra na záznam, tak držte palce, až ma tam zasa nenechajú ako naposledy.... ☹
To by sa mi vôbec,ale vôbec nepáčilo............ 😠

tintiniacik
23. feb 2010

Ale hadam nie matulienka a s kym by som si potom pisala 🙂 🙂

michele11
23. feb 2010

Ahojte baby, tak my to uz mame za sebou, Nicol sa narodila o par dni skor, 16.2., ale aj tak bola riadny bucko, 3.65 kg a 54 cm.

matulienka.d
23. feb 2010

tintiniacik, no veď je tu kopec báb ešte...hehehe.....ja neviem, ale proste odkedy som tam musela ostať, tak keď tam znovu idem, tak s malou dušičkou, že čo si zasa vymyslia.... ☹
normálna depka 😒

matulienka.d
23. feb 2010

Gratulujem michele.....krásna váha aj dlžka..... 😉 nech ti malá Nicol robí len a len radosť.... 🙂

simusska
23. feb 2010

baby a ake mate miery bruska?

michele11
23. feb 2010

matulienka, dakujem... ma aj krasnu tvaricku, neviem sa na nu vynadivat... drzim ti palce, aby ti to dobre dopadlo, nech sa mozes uz coskoro tesit z maleho pokladika 🙂

janyka
23. feb 2010

Michele, gratulujem k bábenku, pánečku, to sú miery 😀 😉 ...želáme veľa zdravíčka!

Stani, krááásna záhradka, skoro som odpadla. A vy ste priamo NR? Či niekde poblíž? Anetka je pekné meno...tak sa volalo dievčatko mojej spolubývajúcej v pôrodnici, keď sa mi narodila Erika 😉 ...mnoo, veď môj dr. tiež nieje najmladší, ale vyzerá sympoš,však? 😉 keď som sa pýtala sestričky, či má nejak cez 40, tak sa len zasmiala, že by som ho potešila, ale skutočný vek neprezradila 😠

Mates, aj ja som raz mala také šklbanie a veľmi som sa bála, lebo to dlho trvalo, ale nakoniec to prešlo, ale pohyby som si kontrolovala stále. Chvalabohu je všetko ok 😉

michele11
23. feb 2010

janyka, to ma po nas, tiez sme boli velki pri narodeni. A este je aj velky zrutik, ale to uz je o inom 😀 . A ty sa este necitis nejako predporodne???

janyka
23. feb 2010

Tak jej chutí, to je super 😵 ja som čakala zase pri Erike normálnu váhu, lebo mm bol menší a ja priemer a ona sa narodila 53cm a 3870g 😲 ale že toto druhé bude menšie, no som zvedavá...predpôrodne? Vôbec 😖 aj keď už len nato čakám, dohováram krpcovi a nič, sa mu nechce 😕

janyka
23. feb 2010

idem si pozrieť Ordináciu...zakiaľ sa ešte dá 😉

stani08
23. feb 2010

vidim, ze na ordinacii ficime asi skoro vsetky 🙂

michele gratulujem........no paradnu vahu mala nicol 😉 ......to si rodila normalne?

janyka tak ty si si svoju eriku tiez riadne vykrmila 😕 .......bozinku to si mala co vytlacit.....nasa mala bola doteraz stale o tyzden pozadu, ale teraz je vraj uz tak ako ma byt....ale teraz som zacala priberat co tyzden to kilo, tak neviem ci aj velka nakoniec nebude 😀 .....nie nebyvame priamo v nr, ale 10 km vzdialenych zbehoch, tam sme kupili starsi domcek, svojpomocne prerobili .... tvoj dr. myslim, ze uz ma cez 50 😉, no veru poviem Ti vyzera super a usmiaty.......len som cumela, ze aky zlaty dr. 😉........pozerala si spravy, ze uz v TO neprijimaju ani rodiace zeny, vraj ich posielaju do PE a NR (a PE ma plny stav)........no mame sa na co tesit, to bude natresk......... 😒

michele11
23. feb 2010

asi najviac zabera, ked si nieco naplanujes, ze by si to este potrebovala stihnut pred porodom, u mna to zabralo skoro okamzite, babo mi prerusilo vsetky plany 😀. Fuha, ale to si mala este vacsieho valibuka, dievky sa teda nenechavaju zahanbit 😀

michele11
23. feb 2010

stani, ano, normalne... sice tesne pred tym, ako mi uz dovolil doktor tlacit, som myslela, ze tie bolesti uz ozaj nie su normalne, ale nakoniec to slo celkom v pohode, ani sitie nebolo az take hrozne.

bronula26
23. feb 2010

michele gratulujem k dcerke 🙂

stanka, paaaaaaaaana fera, to je ale krasna zahradka, vau 😎

tintiniacik
24. feb 2010

Dobre rano babulky.
Kde ste vsetky co pozerate hokej?? 🙂 🙂
JA uz som po ranajkach a nejak ma pobolieva hrdlo 😠 😠

stani08
24. feb 2010

krasne ranko, to bol nervak ten hokej...........uffff som myslela, ze z koze vyskocim..........ja to taaaak strasne prezivam 🙂

babule ja som mala dnes v noci prvykrat poslickov 😕 ......bola som sama doma a nebolo to buh vi co.......ale uz sa na to musim pripravit, ze uz to pride 😉

janyka
24. feb 2010

pekné ránko... 🙂

...veru Michele, bola riadne vykrmená, taká malá bucloša 😉 ...teraz sa inak niekde v zahraničí narodilo 240kg žene dievčatko s váhou 2,900g. Ja stále tvrdím, že záleží, čím sa žena krmi a nie množstvom 😉 ...nooo, ja neviem, čo by som ešte mohla stihnúť do pôrodu...všetko nachystané, už asi len umyť okná 😀 ...ja nikdy nič neplánujem...ale mm teraz odchádza na 2 dni na školenie, tak ja vravím, že ako zákon schválnosti to bude určite vtedy...to by ma porazilo, keby pri tom nebol 😠

Stani, mne tam býva babka a teta, ale len nejakých 9 rokov, takže som tam dosť často 😉

stani08
24. feb 2010

jejda jani to vaaaazne???? tak to nas mozete prist pozriet 😉..........v ktorej casti byvaju a ako sa volaju? no vidis aky je ten svet maly 😀

janyka
24. feb 2010

ony až hore na vrchu, pri strelnici za tým Agačom, čo zavreli. A koľko tam už bývate? Neviem, či ich budeš poznať, meno ti môžem napísať do IP, keď budeš chcieť 😉

stani08
24. feb 2010

moja mamina pochadza z tadeto a nasi tu byvaju asi 20 rokov......my s mm 5.........nasi byvaju o ulicku dalej za skolou ako su tie dvojdomy

tintiniacik
24. feb 2010

Janyka ja mam termin 20marca a priatel ide do sluzby 15marca a som mu povedala ze ako naschval ma to urcite vtedy chyti 😀 😀

stani08
24. feb 2010

baby mojho mm posielali teraz na dvojtyzdnovy kurz do ziliny.......odmietol to, ze pojde neskor........ved budeme rodit, tak sa nemoze vzdialit 170 km 🙂, nastastie isiel namiesto neho jeho kolega 😉