icon

Ako dlho ste vydržali otvorené na 1,5 cm v 37. týždni?

24. jún 2026

Ahojte druho treťorodičky ako dlho ste vydržali otvorené na 1,5cm? V 37. týždni?

anonym_2fe6b4
24. jún 2026

ja od 24tt do 38tt samozrejme nemocnica vylozene nohy setriaci rezim...

anonym_55b4ed
24. jún 2026

Mesiac do terminu

oceanahory
24. jún 2026

@anonym_autor Ja som uz v 33tt bola otvorena na 8 prstov a stale som (chvalabohu) nerodila 😁 samozrejme som lezala cely cas v nemocnici od 22tt, ked som sa zacala otvarat. Rodila som nakoniec v 36tt.
Takze kludne mozes este aj prenasat 🫣.

lenicka298
24. jún 2026

Ja som síce prvorodička, ale v 36tt som vydržala 3 dní 😄 a to som ležala v nemocnici na infúziach, nohy vyložené, no nepomohlo

anonym_6920c3
24. jún 2026

Ja som pri druhom dietati bola na 5 cm mesiac pred porodom, rodila som 40+4 po par Hamiltonoch a bol to moj najdlhsi porod 🫣. Nechaaaapem...
No a pri tretom, mala som vysoky tlak, tak mi sli vyvolavat v 39 tyzdni, prisla som na prijem na 3 cm, ale to neviem, odkedy som tak bola. Mozno tak tyzden, predpokladam, uz som od toho 37/38 tyzdna, lebo som mala caste take tvrdnutie brucha, stahy, ale nic strasne. Potom mi prepichli vodu a hned aom na 6 cm a do 45 minut bol maly na svete. Ked si v 37, tak keby si vydrzala ten tyzden, tak je to ok, dietatko je donosene prakticky uz. Stvrte som rodila v ukoncenom 38.tyzdni, tiez kvoli tlaku.

fok
Dnes o 18:38

@anonym_autor ako drujorodicka som bola na 1.5cm otvorená asi 3 týždne. Nakoniec má vyvolávali v deň termínu balonikom.

kendra73
Dnes o 21:50

@anonym_autor 29.tt kontrakcie,otvorena na 2cm.Pobudla som v nemocnici s atosibanom,kortikoidy do zadku (na vyvin pluc malej),penicilin,prve dni zakazana sprcha,len som lezala na infuznej pumpe (atosiban)v druhej ruke tiekol penicilin,neskor magnezko do zil,utrogestan od spodu.Len lezat,ziaden pohyb,jedavala som na izbe.Doma uz magnezko v tabletach,plus utrogestan nadalej,prisny kludovy rezim,kontrola kazde 4 dni v nemocke (pri prvej kontrole opat zaznamenane kontrakcie,zvysene davky utrogestanu a magnezka).....Nakoniec sa mala narodila 8 dni po termine 🤷‍♀️,to nevymyslis....