icon

Aký máte názor na detskú ohrádku na hranie?

1simuska01
14. okt 2019

Ahojte,prosim za týždeň mám.rodit,a jasné že všetko dobre plánujem,aby bolo čo naj,chcela by som.vediet vás názor na detskú ohradku na hranie pre dieťa...Zo začiatku úplne nepodstatná vec,kedze bábo len spi,ale neskôr je to dobra kúpa či zbytočne vyhodené peniaze?? Chcela by som aby malo taký svoj kutik kde by sa hralo,a ja si mohla.popri upratať atď. Poznám veľa detí od ktorých sa maminy nemôžu pohnut a chcela by som sa tomu vyhnúť. Ďakujem za váše nazory

Strana
z2
saurian
14. okt 2019

my sme mali ale deti tam nechceli byt.... takze to sluzilo skor na to,ze som tam mala veci ktore som nechcela aby mi deti rozhadzali (napr. pradlo na zehlenie...).

patka06
14. okt 2019

Využila som pri dcére, mala som ľahkú prenosnú ohrádku /podobnú ako na obrázku/ väčšinou bola v detskej izbe pri kuchyni, podlaha sa dala polohovať do rôznej výšky...bola v nej od bábätka do cca 1 1/2 roka ...občas tam aj spala

lenocka1108
14. okt 2019

@1simuska01
Za mňa 100% spokojnosť. Obe deti sa vyhrali.
Mali sme doma robenu drevenú 130x130 aj matrac v nej a od mala az skoro do 3 rokov
Dokonca obaja sa v nej spolu hrávali...

evkamotka
14. okt 2019

Novu nekupuj, mozno ti v tom bude dieta plakat. Pouzivala som ju len ked som isla do pivnice po kocik a musela som na tie 3min nechat syna v byte sameho. Byvame na 1.5 posch takze som neodbehla nadlho, no aj tak..

kulumulu123
14. okt 2019

@1simuska01 my sme mali mala tam milovala byt ale vzdy Bola v tej istej miestnosti ako my. V pohode som si porobila co bolo treba bez obav ze SA mi dieta prizabije lezenim na komodu ked pobytahovala sufliky a Isla ako po rebriku...

cuculiatko88
14. okt 2019

ja som na kratke "odlozenie" pouzivala choditko, mojim sa v ohradke nepacilo ale kamoska mala a aj ho vyuzila... takze to je len na vas 😊 100ludi-100 názorov 😉

martinka13
14. okt 2019

My sme veľmi využili pri oboch deťoch.

1gabriela13
14. okt 2019

@1simuska01 úplne zbytočne vyhodené peniaze. Nam stojí v izbe ešte z vysackou. Mala v nej bola asi 3x prerevala celý cas, neznášala tam byt. Ohrádka neohradka nevyhnes sa tomu plaču, to co sa vidí v telke alebo ti niekto tvrdí ze je to super vec, to sú tie prípady keď matka nechala v plakať dieťa aby si tam zvyklo. To je už na tebe, ja som tuto cestu nevolila a som tu, stihla som všetko.

okydana
14. okt 2019

Za mňa určite áno! Ale začať pekne postupne, nie len ako odlozisko...kupili sme velku, v ohradke sme sa hrali spolu, citali si...bola otvorena ked sme tam boli spolu, má tam všetky hračky a naučil sa tam vliezť si sám pretože to berie ako svoju hernicku....ak ho tam zavriem lebo idem vybaviť kuriera alebo na wc alebo do kuchyne ani si to nevšimne alebo ak aj všimne pekne počká kým sa vrátim a otvorim, proste sme syna naučili že to nie je miesto za trest

brita7777
14. okt 2019

nam sa obe deti hrali v ich postielkach...take drevenne z ikey..to je ako ohradka, ohradku sme nemali vobec...este sme mali taku zavesnu hojdacku to tak ale max na 3mesiace

franci70
14. okt 2019

@1simuska01 my sme mali a vyuzivali.dcerke sa tam pacilo, zalezi urcite od povahy a tiez zvyku.

jarnajar
14. okt 2019

Kupila som, keď sa dcéra začala plaziť, dovtedy sa hrala na podložke. Išlo mi o to dať ju tam na pár minút denne, napr. keď mi niečo prská z hrnca, zaručene sa mi práve nebadane pripletie pod nohy a pod. Teraz nám menia výťah a znášam kočík, potom prídem pre dcérku, tak čaká tú minútu v ohrádke, nenechala by som ju voľne samú. Bežne ju tam nedávam, ale na takéto príležitosti super. Má tam zaujímavé hračky, takže tú chvíľu neplače. Už sa tam pár krát aj sama pýtala, keď si všimla, že je tam hračka, ktorú práve chcela :D

selest
14. okt 2019

Ja som ju najprv nechcela ale ked sa maly zacal hybat tak pre mna to bola jedna z naj veci ktore sme kupili. Netravil tam sice vela casu ale ked som potrebovala si odskocit alebo pripravit jedlo umyt riad atd. Moje dieta bolo a je extra zive a velmi skoro pohyblive takze ked som bola sama doma bola ohradka nutnost.
Ak budes vyberat ten typ ako prenosna postielka tak pocitaj s tym ze do nej budes musiet kupit extra matrac. Ten"matrac" co tam akoze je je uplne tenucky a smyklavy ked dietatko pada alebo skace tak sa obija o spodnu konstrukciu.

lavender273
15. okt 2019

50:50 .. maloco sa tam hrala, boli chvilky ked bola ok, boli chvilky ked tam sedela jak za trest. Dopredu by som to isto nekupovala, ked nato pride cas potom by som sa rozhodla ci treba ci nie.

marguay
15. okt 2019

Ak budes mat dieta co neznasa postielku, kocik, autosedacku, hacku proste ziadny odkladaci priestor, tak ti bude nanic. Nasa vydrzala v cestovnej postielke alebo v kresielku max 5 min na najnutnejsie pripady. Inac nehrozilo nic.

luxus10
21. okt 2019

ci uz to dieta znasa alebo nie, nez sa mu ma nieco stat, radsej nech chvilu protestuje, ale v bezpeci....

scintilla
21. sep 2022

@viktoria265 dobry den,aka znacka je prosim tato ohradka? dakujem

Strana
z2