Bábätko váži podľa ultrazvuku 4 kg: Je to veľa?
Ahojte. O týždeň mám termín sekcie , robili mi dnes sono a zistili že dcérka má 4065g. Bude to moje tretie bábo, dve predošlé.boli drobci, 3100 najviac. Všetci sú zhrození, keď to niekom poviem tak ma utesuju že snáď to tak veľa nebude, chudiatko bábo a snáď mu to už neostane a podobne, a ešte k tomu dievcatko...To je vážne tak veľa ? Som z toho smutná , bábätko je v poriadku to jediné zaujímalo mňa , doktorka povedala že sa mu u mňa darí, ozvy sú super, pohyby tiež , proste nič zle tam nenašla... Všetci ale riešia že ako bude vyzerať to dievčatko keď ma 4 kila, že to proste nebude taký roztomilý oriešok malinký ako boli naše prvé dve deti. Tie čo ste mali dievčatka 4 kila , bolo to ,,také hrozne ,, ? Myslím tým reakcie od okolia? Ako vyzerali vaše dievčatka bol to pre vás šok keď ste ich videli po narodení ?bojím sa že jej budú dávať najavo aká je ☹ ešte aj svokra dnes lamentovala že bude mať 4 kilovu vnučku , že čo toto bude...zapichlo ma na ❤️😔al budete chcieť niektoré , budem vďačná aj za fotky vašich pokladov. Ja sa snažím sústrediť aby hlavne operácia dobre dopadla.pre malú aj mňa ale neviem čo mám čakať potom , och...🫣
Ach, tieto múdre reči. Viem, ze je to pre teba ťažké, ale nerob si nic z nich. Snad si nemyslia, ze ked je babo väčšie pri narodeni, ostane mu to. Skusenost z rodiny - neter aj synovec pri narodení viac ako 4500 gramov , v súčasnosti uz dospelí, cely svoj život chudi ako triesky, neter dokonca ma uz svoje dieťatko a aj po pôrode ostala stihlucka.
Nasa mala tiez 4kg a je pravda,ze velkost 50 sme mali necele 2tyzdne ale 56 sme nosili dlhsie,mame uz 5mesiacov a vobec nie je tucna,niektore baba s nizsou porodnou hmotnostou maju teraz viac ako my a aj keby baba maju byt spekunkovy
Dcéra mala 4650g a 54cm 🙂 teraz má 3,5 roka a je to krásne štíhle dievčatko 🙂 áno, v pôrodnici bola väčšia než iné bábätká ale doma, keď som mala na očiach len ju mi to tak už vôbec nepripadalo 🙂
Moje prvé 2 3050g 3500g
Tretie veľké vravela ze mam veľké babo mesiac pred pôrodom ze ma 4 kg narodil sa po termíne 5 dní s váhou 4530g pôrod bol veľmi ťažký nedali ma cisáraak. Chlapček tucnucky vlastný nádherný prenadherny. Okolie nic práveže hovorili ze to je chlap. Teraz ma 14mesiacov a ma 10kg sucharik
Mne tiež tipovali pri 3dietati 4kg, nemal ani 3. To sú len také odhady a iné názory by ma nezaujímali, no ako by mala vyzerať asi? Ako bábätko predsa. A mimochodom 4kg u dievčatka nie sú tie isté 4kila ako u chlapcov skrz postavy. Kašli na nich

Prvý syn podľa meraní mal mať 3kilá, mal 4.250g atrakcia na oddelení..druhý mal mať podľa meraní vyše 4,5kila a mal 3.300g. Malý drobček s hokejkami nožičkami.