icon

Cítili ste po 36tt otočenie bábätka z KP polohy dole hlávkou?

13. máj 2021

Cititili ste otocenie babatka??? Co všetko preto ste robili???

jance333
13. máj 2021

nerobila som nic a mala sa neotocila. brala som to tak, ze ma dovod, preco sa neotaca, moze byt kratka pupocna snura, moze byt omotana, cokolvek. u mna to napokon bol nestandardny tvar maternice, nemala priestor na otocku, tak si to odsedela az do konca a sla von sekciou. ziaden problem

autor
13. máj 2021

@jance333 moja sa vrti... Raz je priečne, do 30 bola hlavičkou

suriella
13. máj 2021

...asi vsetko som pre to robila :D stojky na hlave, svietenie baterkou, hudba, dohovaranie, striedanie studenej a teplej sprchy...nic nepomohlo. Nemal vela miesta, mala som menej plodovej vody, aj lekar vravel ze sanca je 1%. Ale rodila som prirodzene, prvorodicka, chlapca....takze da sa 🙂 len treba mat skuseneho porodnika

autor
13. máj 2021

@suriella vauuu a to kde si rodila... I ja chcem prirodzene, napíš mi meno Dr...

mima1
13. máj 2021

Moj bol cely cas pekne uz dole hlavou a zrazu poradna ze si pekne posedkava. Do 37tt sme cakali a nic. Podstupila som obrat a tak som potom rodila normal

suriella
Autor odpoveď zmazal
suriella
13. máj 2021

V KE, ak je to pre teba aktualne (neviem pozriet odkial si), napis spravu, hodim ti tam meno.

petamich
13. máj 2021

aj v BA su porodnici, ktori ta odrodia vaginalne aj pri otoceni KP - napr. Zahumensky prednosta Ruzinova a je ich viac

hailey1
14. máj 2021

Nerobila som pre to nic. Kazde dieta ma na to svoj dovod (nas mal obtocenu snuru okolo krku, ktora ho nepustila) 🤷🏼‍♀️ Maly prisiel na svet cisarskym a vobec to neprezivam 😂

miska992
14. máj 2021

@jance333 mas uterus bicornis ak sa mozem opytat. Ja mam a dost sa obavam ako bude tehu pokracovat

katulienkax
14. máj 2021

ja som bola KP a rodila som sekcia, radsej zdrave dieta sekciou ako ohrozit a vycitat si do konca zivota. Akoze nemusi sa nic stat ale lekar co ta odrodi prirodzene sa o tvoje poskodene dieta dozivotne starat nebude

miska992
14. máj 2021

@katulienkax aj ja by som sa bala rodit normlane ak je KP... a to mam zo sekcie strach

jance333
14. máj 2021

@miska992 naozaj neviem, ako sa to nazyva, nikto to neriesil, povedal mi to len lekar medzi recou. v podstate len povedal, ze mam maternicu nestandardneho tvaru, ze to bolo zrejme kvoli tomu. ja som to citila, ked mi tvrdlo brucho, ze netvrdlo okruhle,ale ako keby taky sikmy oval.

miska992
14. máj 2021

@jance333 dvojroha resp srdieckovita maternica. Je to mozne. Som rada ze vsetko dopadlo dobre a a som vdacna ze aj takto sa da tehu zvladnut 🙂

jance333
14. máj 2021

@miska992 🙂 drzim prsty, nech to mas tiez bez komplikacii. sekcia nie je ziadna tragedia, ja som bola rada, ze je mala ok. rana sa zahojila pekne, dokonca sa rozbehla laktacia ako po klasickom porode. vela zdravicka prajem 🙂

miska992
14. máj 2021

@jance333 dakujem velmi pekne! Napodobne nech ste zdraví!