Čo mi pomôže na pálenie záhy v 36 týždni?
Ahojte som v 36.tt a pravdepodobne ma pali zaha. Co s tym? Co si na to mozem dat? Dakujem
Ahoj, existuje soda v tabletkach, davali nam to aj v nemocnici, mne to pomahalo iba.
okrem tých potravín aj v ľahu taká vyvýšená poloha - aj spať na vyššie, neľahnúť si aj cez deň hneď po jedle, a ku koncu bábo je už veľké a tlačí na žalúdok - čiže jesť menej a častejšie a skúsiť zistiť, čo to spôsobuje ( u mňa to bolo čokoľvek kakaové, čokoládové a makovník)
ahoj, ja som mala zahu cca od 6mesiaca. mne pomohlo len mlieko, aj ked samotne mlieko naozaj nemusim. vzdy ked to prislo, som si dala za frtana a pomohlo. chemicke svinstva som radsej nebrala, pouzivala som homeopatika, ale tie mi zaberali zo zaciatku, ale kedze som mala male brusko, tak ku koncu uz len mlieko.. 🙂
Mna pali zaha cca od 7 meho mes. teraz som na konci a je to najhorsie pomahaju tabletky na cmulanie Rennie pomarancove a este mineral,iskra rozrobyt v 2 dcl vody 🙂 😵
Ja mam problemy so zahou a kyselinou uz asi od 20tt a az tak, ze zvraciam a dost vela, jedine co mi ako tak zabera je CIGELSKA VODA, to je zazrak prirody 🙂
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
u nas je o nieco lacnejsia a da sa kupit v CBA a myslim, ze aj v TERne ju maju...
Mne sice chvilkovo pomaha mlieko, ale v lekarni som si kupila na to sirup, u nas sa to vola gaviscon, z toho si dam pol kavovej lyzicky a hned mi je dobre
mne pomáhajú rennie, vrátili ich po nejakej dobe na trh, sú volnopredajné a úplne neškodné možu sa v tehotenstve aj počas kojenia nič iné nepomohlo....
mne pomahalo mlieko alebo soda vita, je to soda bikarbona v tabletkach ktoru mozes aj pocas tehu, ja som par kusov mala stale pri sebe a bolo to pozehnanie ked som nebola doma a bolo mi otrasne
mne pomahalo tiez rennie's- tie ovocne..je to len v podstate vapnik, zabera rychlo a nastastie aj na chvilu som mala pokoj..ale zahu som mala velmi zlu asi 2 tyzdne, to bolo okolo 32 tt a uz len obcas slabu..som si uvedomila potom,ze to bolo od instantnej polievky, co som si robievala do hrnceka v praci-len som zmenila znacku a uz bolo "peklo"☹..
mne pomáhali mandle,alebo oplátky -také tie hrubšie,neviem presne ako sa to volá.
to poznáme mňa žáha pálila aj keď som šla do pôrodnice, neskutočné , každý deň ma to otravovalo, zdalo sa mi že už aj z vody ma páli 🙂 som si myslela že porodím malú opičku chlpatu a pritom ked mi Leuška doniesli mal len pár chlpkov vzadu na hlavičke , som tomu ani veriť nechcela :D. Skúšala som na to pálenie asi všetko, jediné čo ako tak pomáhalo bol obyčajný biely jogurt, niekedy aj mlieko zabralo , a keď už som išla skapať tak som si šľahla lyžičku sody bikarbony s výčitkami 🙂. Hádam ti dačo zaberie, šak už len chvíľu 🙂

aj mne tums