icon

Čo mi pomôže na pálenie záhy v 36 týždni?

mia_ko
19. okt 2012

Ahojte som v 36.tt a pravdepodobne ma pali zaha. Co s tym? Co si na to mozem dat? Dakujem

mairi1
19. okt 2012

aj mne tums

sjuzan77
19. okt 2012

mna zaha trapila cele tehotenstvo. pomahala fatra, mlieko alebo mandle 😉

dahra
19. okt 2012

synove nesolené kukuričné chrumky a oblátky bez príchutí

maria.vinea
19. okt 2012

pitie mlieka a z lekarne Talcit

emily_666
19. okt 2012

práve som vyskúšala mlieko a vyzerá to, že zabralo 😀

ankat
19. okt 2012

tums,talcid

halit13
19. okt 2012

nesolené pukance - popcorn 😉

anickad77
19. okt 2012

Ahoj, existuje soda v tabletkach, davali nam to aj v nemocnici, mne to pomahalo iba.

alena0305
19. okt 2012

okrem tých potravín aj v ľahu taká vyvýšená poloha - aj spať na vyššie, neľahnúť si aj cez deň hneď po jedle, a ku koncu bábo je už veľké a tlačí na žalúdok - čiže jesť menej a častejšie a skúsiť zistiť, čo to spôsobuje ( u mňa to bolo čokoľvek kakaové, čokoládové a makovník)

bohynanikita
19. okt 2012

ahoj, ja som mala zahu cca od 6mesiaca. mne pomohlo len mlieko, aj ked samotne mlieko naozaj nemusim. vzdy ked to prislo, som si dala za frtana a pomohlo. chemicke svinstva som radsej nebrala, pouzivala som homeopatika, ale tie mi zaberali zo zaciatku, ale kedze som mala male brusko, tak ku koncu uz len mlieko.. 🙂

inffinity
19. okt 2012

pití aloe 😉

janullienka
20. okt 2012

Šumienka Bystrinka alebo Minerál, v momente je po pálení 🙂

pente123
20. okt 2012

FATRA mineralna voda !!

rainbow0508
20. okt 2012

Mne pomahal suchy chlieb alebo maces...alebo obycajne maslove susienky

luciaq
20. okt 2012

mne pomohol tums, nic ine mi nezaberalo

matul
20. okt 2012

mlieko alebo Fatra, mne zaberalo najlepsie mlieko

katka7755
20. okt 2012

mne pomáhali klasické solené pukance. 😉

lucka1987
20. okt 2012

Maalox a fatra.. a tiez kysle mlieko, acidko, zakysanka.....

lucia006
20. okt 2012

Mna pali zaha cca od 7 meho mes. teraz som na konci a je to najhorsie pomahaju tabletky na cmulanie Rennie pomarancove a este mineral,iskra rozrobyt v 2 dcl vody 🙂 😵

dorotka418
20. okt 2012

pri zahe tiez malox alebo jablka a vecer pred spanim pohar tepleho mlieka

jahody11
20. okt 2012

Ja mam problemy so zahou a kyselinou uz asi od 20tt a az tak, ze zvraciam a dost vela, jedine co mi ako tak zabera je CIGELSKA VODA, to je zazrak prirody 🙂
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

u nas je o nieco lacnejsia a da sa kupit v CBA a myslim, ze aj v TERne ju maju...

klaudika123
20. okt 2012

mandle a ozaj to pomaha...mozu by aj prazene a solene.

fajndievca
13. nov 2012

Mne pomáha mlieko 🙂

henikav
13. nov 2012

Mne sice chvilkovo pomaha mlieko, ale v lekarni som si kupila na to sirup, u nas sa to vola gaviscon, z toho si dam pol kavovej lyzicky a hned mi je dobre

helka107
17. nov 2012

mne pomáhajú rennie, vrátili ich po nejakej dobe na trh, sú volnopredajné a úplne neškodné možu sa v tehotenstve aj počas kojenia nič iné nepomohlo....

petrake
17. nov 2012

mne pomahalo mlieko alebo soda vita, je to soda bikarbona v tabletkach ktoru mozes aj pocas tehu, ja som par kusov mala stale pri sebe a bolo to pozehnanie ked som nebola doma a bolo mi otrasne

veriiii
17. nov 2012

mne pomahalo tiez rennie's- tie ovocne..je to len v podstate vapnik, zabera rychlo a nastastie aj na chvilu som mala pokoj..ale zahu som mala velmi zlu asi 2 tyzdne, to bolo okolo 32 tt a uz len obcas slabu..som si uvedomila potom,ze to bolo od instantnej polievky, co som si robievala do hrnceka v praci-len som zmenila znacku a uz bolo "peklo"☹..

nikuska265
17. nov 2012

mne pomáhali mandle,alebo oplátky -také tie hrubšie,neviem presne ako sa to volá.

jurka83
17. nov 2012

to poznáme mňa žáha pálila aj keď som šla do pôrodnice, neskutočné , každý deň ma to otravovalo, zdalo sa mi že už aj z vody ma páli 🙂 som si myslela že porodím malú opičku chlpatu a pritom ked mi Leuška doniesli mal len pár chlpkov vzadu na hlavičke , som tomu ani veriť nechcela :D. Skúšala som na to pálenie asi všetko, jediné čo ako tak pomáhalo bol obyčajný biely jogurt, niekedy aj mlieko zabralo , a keď už som išla skapať tak som si šľahla lyžičku sody bikarbony s výčitkami 🙂. Hádam ti dačo zaberie, šak už len chvíľu 🙂

tremonti
17. nov 2012

Budes sa cudovat ale pukance🙂