Dá sa poslať kontrola z hygieny na lekára ?
Dobrý deň kočky.
Je mi úplne doplaču. Žijem v meste, kde žije dosť sociálne slabších občanov. Prejdem k veci. V deň keď som bola objendaná na prehliadku bolo predo mnou asi 8 týchto, nie príliš čistých občianok. Nie je to rómska ambulancia, no rómky väčšinou chodia v skupinkách. Ide o to, že pán doktor bral jednu za druhou a hneď na to aj mňa. Predpokladala som, že som v ambulancii, tak všetko je sterilizované. Evidentne nebolo, kedže domov som si pravdepodobne priniesla aj nejakú pliagu. Prvý deň po prehliadke som ešte nič netušila. Až večer som zacítila jemné pálenie a pri styku s manželom miernu bolesť, ale pripisovala som to tehotenstvu, kedže doteraz som žiaden podobný problém nemala. V noci som sa však prebudila s nepríjemným pocitom svrbenia, tak som s panikou utekala na toaletu a tam som si všimla malé červené chrastičky, pľutgieriky... Umyla som sa, svrbenie na chvíľku prešlo a opäť som zaspala. Predchvíľou mi volal manžel s tým, že si našiel na svojom nejaké červené fliačiky, a že sa mu na ňom niečo nezdá. Tak som začala úplne panikáriť. Čo teraz? Lekárovi volať nechcem, lebo mám pocit, že práve tam vznikol tento problém. Mám isť na pohotovosť? Bojím sa o malé. Neskutočne. Je možné poslať na lekára kontrolu z hygieny? Mám obrovské podozrenie, že vietor fúka práve odtiaľ. Za manžela ručím. Neviem čo robiť. 😫😭😭😖
Nemyslim si ze nieco take sa prenasa,,zo dna na den,, s prejavmi. Aj herpes ma inkubacnu dobu....
Ako to dopadlo?
vies co daj aj podnet na prislusny Regionalny urad verejneho zdravotnictva v okrese, pod ktory spada tvoje bydlisko/adresa lekara. Daj to na epidemiologiu. A povedz im ze chces byt o pripade informovana, ze co nasli. Povedz nech urobia stery z prostredia, z kresla, atd.
@llull tema stara takmer 5r
@petulda333 jaj 😂 😂 ani som si nevsimla, len bola medzi temami v ktorych sa akurat diskutuje... kazdopadne by ma zaujimalo ako to dopadlo :D

@dilino Ach.