Dá sa psychicky pripraviť na pôrod?
Ahojte, som prvorodicka v 35 tyzdni a vobec niesom psychicky pripravena na porod.. da sa to vlastne ??? 🙂 a ked sa docitam ze niekto napise ze nikdy viac tak ma to vyplaší..
@melynda tak načo to čítaš? išlo dnu pojde aj von... 😀
@alyn budem musieť 🙂
@sardinka335 načo to čítam? lebo som zvedavá.... 😖
@ajana1 tak potom mas super porodnicku. No sme silne musime to zvladnut 🙂
@janulicka24 tak tu mozem bud rodit doma alebo v nemocnici ale este nie som rozhodnuta co budem riesit. Popravde sa mi do nemocnice ani moc nechce 🙂
@ajana1 mas este cas nad tym rozmyslat 🙂 doma je to take nezvycajne ale myslim ze doma je doma...
@janulicka24 tu to az tak nezvycajne nie je 🙂 a neviem ci sa mi bude chciet ist trepat na par hodin do nemocnice. Pri prvom som po troch hodinach od porodu odisla na vlastnych domov tak dufam ze druhy porod bude tiez tak pohodovy.
Baby ja tiež idem prvý krát v septembri, a pozrela som si dva videa a veľmi som to olutovala, tak uz len čítam knihy o tom ako sa starať o bábätko, spolieham sa na epi, a na to že mi tam povedia čo ako mám robiť, a dúfam že to zvládnem keďže sa už nevieme dočkať na drobca 🙂
@ajana1 tak u vas asi nie, ibaze u nas to este tak berieme, teda aspon ja 🙂 tak to si mala paradne. Ja sa obavam ze tu na slovensku nieco take nehrozi a drzia ta v nemocnici ako dlho mozu ☹

@alyn robím, ibaže sem tam sa mi stane, že narazím tu na koníku na nejakú brutal tému o pôrode a už to ide 😀 strach sa vráti..