icon

Dr. Juhas a USG v 3. trimestri. Máte s ním skúsenosti?

lala0000000
25. sep 2019

Ahoj zienky, nemate nahodou skusenoti s panom dr. Juhasom z Myslavi? Mam ist totiz na usg v 3.trimestri, kolko sa unho plati ma s nim niektora skusenosti?

Strana
z2
terezia32
29. sep 2019

@alilka určite nie každá jedna

alilka
29. sep 2019

@terezia32 Ani u Juhása nie každá jedna. Neviem odkiaľ tento blud máš.

diaalex
29. sep 2019

@alilka v sonoclinic som este take nepocula a ja tam už idem 3.x, všetky kamarátky tam boli, ich známe a vôbec žiadna takýto problém nemala 🙂

terezia32
29. sep 2019

@alilka lebo moja sestra je gynekologička a chodia tam jej pacientky
Máš pravdu nie každá jedna ale 90% žien čo idu na morfologicky usg áno 😉

alilka
30. sep 2019

@diaalex Píšem zo skúseností priamo.id švagrinej..a teda ozaj rám vtedy bolo viac žien čo sa bolo prejsť..bola som tam osobné..ale ti bolo priamo pri Dankovcikovi,nie pri iných lekároch .teraz čo viem on už usg celkovo malo robí..
@terezia32 ak mňa poslal sa prejsť ..dokonca 3x a malý sa mi vôbec ani neotocil..musel nás preobjednat lebo vôbec nevedel pozrieť srdiečko..nemyslím si že je na tom niečo divné..dokonca tým by škodil viac sebe nie ženám .veď seba oberá o čas zadarmo..

zodpovednyobcan
15. nov 2023

Moje zkušenost s Dr. Juhasem se netýká těhotenství, ale osobnostně mi pan Juhas nepřijde jako někdo s kým bych chtěl mít cokoliv společného. Nechci vůbec znevažovat jeho praxi, ale mám zkušenost s jeho přístupem k mladým slečnám mimo práci kdy se k nim choval absolutně povýšenecky a arogantně. Oháněl se tytilu a tyto mladé slečny opakovaně v několika situacích shazoval a ponižoval, proto bych zvážil zda bych chtěl jednat s tímto člověk. V některých komentářích zde přesvědčil, že se tak možná chová i pracovně a nejde jen o léčení si komplexů mimo práci. Nechci zmíněného pana doktora nijak poškodit, jen si případně dávejte pozor a nenechte si nepatřičné chování líbit.

nat_gaziova
29. aug 2024

@kikuska555 prosim ozvite sa my

Strana
z2