Dr. Juhas a USG v 3. trimestri. Máte s ním skúsenosti?
Ahoj zienky, nemate nahodou skusenoti s panom dr. Juhasom z Myslavi? Mam ist totiz na usg v 3.trimestri, kolko sa unho plati ma s nim niektora skusenosti?
@diaalex Píšem zo skúseností priamo.id švagrinej..a teda ozaj rám vtedy bolo viac žien čo sa bolo prejsť..bola som tam osobné..ale ti bolo priamo pri Dankovcikovi,nie pri iných lekároch .teraz čo viem on už usg celkovo malo robí..
@terezia32 ak mňa poslal sa prejsť ..dokonca 3x a malý sa mi vôbec ani neotocil..musel nás preobjednat lebo vôbec nevedel pozrieť srdiečko..nemyslím si že je na tom niečo divné..dokonca tým by škodil viac sebe nie ženám .veď seba oberá o čas zadarmo..
Moje zkušenost s Dr. Juhasem se netýká těhotenství, ale osobnostně mi pan Juhas nepřijde jako někdo s kým bych chtěl mít cokoliv společného. Nechci vůbec znevažovat jeho praxi, ale mám zkušenost s jeho přístupem k mladým slečnám mimo práci kdy se k nim choval absolutně povýšenecky a arogantně. Oháněl se tytilu a tyto mladé slečny opakovaně v několika situacích shazoval a ponižoval, proto bych zvážil zda bych chtěl jednat s tímto člověk. V některých komentářích zde přesvědčil, že se tak možná chová i pracovně a nejde jen o léčení si komplexů mimo práci. Nechci zmíněného pana doktora nijak poškodit, jen si případně dávejte pozor a nenechte si nepatřičné chování líbit.
@kikuska555 prosim ozvite sa my

@alilka určite nie každá jedna