icon

Guajacuran v tehotenstve

christin33
9. aug 2020

Ahojte baby,som v nemocnici kvôli vysokemu tlaku a som 39tt..ked som na pasoch skacu mi kontrakcie mam aj bolesti ale davaju mi 3x denne guajacuran a potom bolesti prestanu...nepovedali mi naco je to dobre ale ked som povedala doktorovi ze ma vecer z toho boli hlava povedal ze si to nemusim davat...co si o tom myslite?

lucka_ke
9. aug 2020

uvoľňuje svalstvo, ale pokiaľ viem, tak tehotné ho nemajú užívať... ale zase lekári vedia čo robia

evuska135
9. aug 2020

Aj mne ho davali v nemocnici na uvolnenie svalstva a celkove ukludnenie

christin33
autor
9. aug 2020

Lenže v tom prípade neviem prečo ho davaju mne..ved som uplne v klude a len ma z toho boli hlava a ked lekar povedal ze nemusim tak nechapem naco mi ho dali a dokonca 3x denne

lucka_ke
9. aug 2020

nemusíš to brať, asi kvôli kontrakciám

miakey
9. aug 2020

@christin33 babe, ktorá bola so mnou v nemocnici to tiez dávali na vysoký tlak. Dopegyt jej už nezaberal a hovorili, že toto je celkovo na také upokojenie, uvoľnenie.

danielahamar
9. aug 2020

Ja od quajacuran spím, takže mne keby dajú 3x tak som "mrtva" 😆😆, inak to je prírodný liek

mariah0307
9. aug 2020

Aj kamaratka brala 2mesiace v3trimetry lebo sa otvárala... Keď sisi neni istá konzultuj s lekarom... Podla mna neuškodí... Ja si ho tiez semtam buchnem ked neviem spat... Alebo som ho brala na seknute kríze, kedze ako ti vyssie písali uvoľňuje svalstvo

marca12
9. aug 2020

@christin33 je to liek na uvolnenie svalstva,ale velmi slabucky.kupis ho aj bez lekarskeho receptu. Uzivala so ho na chrbticu,ale nepomahal,je velmi slaby

evuska135
9. aug 2020

@christin33 ja hlavne netusim naco ti ho uz teraz davali a preco ti nevyvolali porod ked videli ze mas tlak. Mne to dali 3x na den tiez aby som predcasne neporodila.

christin33
autor
9. aug 2020

@evuska135 ved to ze nechapem to uz...ked som 39tt a mam qj bolesti

lauriema
9. aug 2020

@christin33 Ahoj ja som tiež brala 3x denne. Je to na uvoľnenie

danielahamar
9. aug 2020

@lauriema ale ak ma bolesti, čo potrebujú uvoľniť? 🤔

lauriema
9. aug 2020

@danielahamar Tak toto ti neviem povedať,mne to tuším aj sestrička vravela, ale už si nepamätam

vmatuscinova
9. aug 2020

v ba kramare to mala polka oddelenia, aby sme sa ukludnili a boli spavejsie, lezala som 2t pre hroziaci predcasny porod. Uz na druhy den to osetrujuci mudr vyskrtol so slovami: "To vam naco dali, vy vyzerate byt v pohode;)"

evuska135
9. aug 2020

@vmatuscinova ano aj mne to moj gyn povedal, ,e naco vam toto dali. Kazda z kramarov mala ako povinnu vybavu plus fraxik 🤦‍♀️

christin33
autor
10. aug 2020

Ja som im povedala ze mi to nerobi dobre vyskrtli mi to...a to mi este vcera dali injekciu aby som nemala caste kontrakcie a dnes na vyzite uz tabletka na vyvolanie..cize uz som zmätena

danielahamar
10. aug 2020

@christin33 asi ta nemal kto porodiť, tak to nasťahovali, alebo sa im nechcelo

christin33
autor
10. aug 2020

Hej hej no dnes prisla vyzita a uz to mam za sebou🥰

miakey
11. aug 2020

@christin33 gratulujem, všetko dobre 🙂

danielahamar
11. aug 2020