Ahpjtr, na ultrazvuku v 35t6d vysli hodnoty
BPD - 8,93cm = 36t1d
HC - 30,87cm = 34t3d
AC - 33,06cm = 37t0d
FL - 7,54cm = 38t4d
Odhadovana vaha plodu - 2984g,su tie miery v poriadku?Hlavne to HC - neni to malo?Doktor povedal ze vsetko je v poriadku,prietoky,placenta aj mnozstvo plodovej vody,dakujem
tak keď povedal lekár že je všetko ok tak bude všetko Ok
čo my tu od počítača ... bez lekárskeho vzdelania.
Keď ti tu nejaká kadernicka napíše, že nie, nie je všetko v poriadku, tak komu budeš veriť? Kadernícke, alebo lekárovi?
Povedal, ze všetko v poriadku, tak prečo hľadáš problém kde nie je?
V živote ziadne sono neodmerá plod presne, cize podľa vahy 2984g moze mat kludne tvoje babo 3700g
A ked raz dr povie, že je vsetko ok, tak mu ver
@cyberk ty si co dovolujes,lutovat moje dieta,dalsia super zienka na mk
@dadka1997 ďakujem
môjho malého posledný mesiac tehotenstva odhadovali na neprospievajúci plod, iugr, ešte v deň pôrodu mi hovorili, že tak do 2,5 kg bude mať. Mala som rizikové tehotenstvo, takže ho meralo za ten mesiac niekoľko dr na poradniach, v nemocnici, na pohotovostiach. Ale že to nič, že možno len bude maličký (neevdeli sme po kom, obaja s mužom sme vysokí), lebo má aj malilinkú stehennú kostičku (tá bola tuším o 5 týždňov menšia než mala byť). Narodil sa 3,5 kilový a 53 centimetrový chlapec 🙂 Dr. pri pôrode skoro oči vypadli, že toto by teda nečakala B-)
Takže mohli aj len blbo odmerať. Niekoľkí a niekoľko razy 🙂
Rozdiel je jeden tyzden, to je uz v tomto vysokom stadiu maly rozdiel, naozaj meranie mohlo byt trosku nepresnejsie a uz je tam odchylka. A ja ti rozumiem, ja som pri prvom tiez pozerala vsetky miery a odchylky.. tiez mala raz malu hlavu, potom zasa velku, potom mala male brusko a tiez som stresovala aj ked lekarka povedala, ze je to ok. Inak, moja dcera je samozrejme uplne zdrava aj napriek raz vacsej a raz mensej hlavy 🙂
@dotka04 dakujem,presne zato som pisala ci nahodou niekto nema podobnu skusenost
@lenka188 dakujem za odpoved,ukludnila si ma,lebo mne islo len o to ci ma niekto podobnu skusenost,a citim sa lepsie🙂
Je to oki, ved ma este cca mesiac cas. Cize to dorastie na nejako 33-35cm. Nas mal 34 obvod hlavicky, mala bude mat podobne podla merani.
@kiki68 ďakujem,uz sa aj narodil a bolo to v poriadku🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Doktor povedal, ze je to v poriadku a ty sa pytas MK zien? 🫣 to dieta uz teraz lutujem… bude to mat tazke s tebou