icon

Je rozdiel vo veľkosti hlavy a brucha v tehotenstve normálny?

24. júl 2026

ahojte, som v 37tt a hlavicka vysla o dva tyzdne mensia.
lekar to neriesil, povedal, ze to je ok a ze nema kazdy velku hlavu, najma dievcata. vaha babatka a prietoky su v norme. citala som aj ze v tomto tyzdni byvaju uz merania nepresne, najma hlavicky, krora uz je hlbsie dole. ake su vase skusenosti?

spanielka44
24. júl 2026

Netreba sa strachovať, aspoň sa bude lepšie tlačiť von 🤭 mna celu dobu pri dcére strašili aká je veľká že bude dlha a ťažká a nakoniec mala 3150g 49cm… všetko je len orientačne

autor
24. júl 2026
@spanielka44

Netreba sa strachovať, aspoň sa bude lepšie tlačiť von 🤭 mna celu dobu pri dcére strašili aká je veľká že bude dlha a ťažká a nakoniec mala 3150g 49cm… všetko je len orientačne

@spanielka44 ano aj lekar mi povedal s vtipom, ze lepie rodit mensiu ako vacsiu, keby si mal vybrat on 😅

reela
24. júl 2026

2 tyzdne - to je uplne ok, nam vychadzali podobne hodnoty v porovnani so zvyskom tela, lebo synovia su doteraz vysoki. Drzim palce a uzivaj si babatko, ked tu uz bude :*

anonym_1c2315
24. júl 2026

Ze je to tak ako pises 🙂

anonym_a1b198
26. júl 2026

No, u mňa zase vychádzala hlavička o týždeň popredu a bruško o týždeň pozadu. 🤷🏽‍♀️ Ale lekár povedal, že napríklad bruško sa môže kvôli polohe bábätka zmerať nepresne. Keby bol nejaký problém, určite by mi to povedal, a to ma upokojuje. Ani tebe lekár nepovedal nič zlé, určite by ťa upozornil, keby niečo nebolo v poriadku, tak sa neboj. 😊
Mne to lekár meral v 31. týždni a teraz som v 34. týždni.