Ktoré meno sa Vám páči viac Viktória alebo Olívia ?
Ktoré meno sa Vám páči viac Viktória alebo Olívia ?
Ja som mala kamarátku Olíviu. Volali sme ju od malička Olivka, ale jej to nevadilo. Mne sa viac páčia dievčenské mená, ktoré začínajú na samohlasku. Ale zas Viktória je krásne (len u nás má sused sučku Viktóriu, takže sme rýchlo vylúčili toto meno). Záleží aj od priezviska 🙂 moje začína na V. Asi by som dala aj meno na V.
@ivca88 problem so skratkou Oli je, ze kazdy piaty chlapec v okoli sa vola Oliver, a hovoria mu Oli. Za mna Viktorka, lebo co poznam Viktorie v okoli, tak to su take super zenske 😍 uplne najsamfasa 🙂
obe su moc krasne, no ak by som si mala vybrat, tak by som siahla asi po Viktorii
Obidve su pekne ale Olívia za mna viac. Asi preto, lebo u mna je v topke Lívia a to je dost podobne 🙂
@kittykat22 taky istý problém je aj s menom Viktória, skrátené Viki. Mám dvoch susedov Viktorovi a každí ich volá Viki 🙂
Ja mám Olíviu a voláme ju Olivka, Olivika, Oli. Babky sa báli ako jej budú hovoriť, ale je to úplne prirodzené.
@hnedoocka86 viktória 🙂 keby mam dievča urcite sa vola viktória nad iným som ani nerozmýšľala
Olívia...viete čo Viktoríí je už tolko..mne sa to tak nepáči... je fakt zopár oblubených mien a denne tie isté pribúdajú..ja neviem..bude moja dcera v triede a čo tam bude 5 dievčat s rovnakým menom..všade sama Viki, Sofia, Nina a Ema....dako potom ta krása mena uniká tým že su také tuctové..alebo ako to mam nazvat..
Mám Liviu..takže Olivia 😊 Viktoria sa mi donedávna páčilo tiež.. ale teraz kebyže mám babu..tak úplný top pre mňa Hana 😍
Olivia... no absolutne netusim, ake zdrobneniny sa k tomu menu hodia... vsetkych napadne len oliva
My sme rozhodnutý pre Olíviu. Ale aj viktória je nádherné meno, len ho ma už priveľa ľudí v našom okolí. 🙂
@hnedoocka86 za mňa určite Olívia... dokonca som aj ja nad tým menom rozmýšlala. 🙂