Mali ste predčasné kontrakcie silné ako tie pravé pri pôrode?

27. dec 2022

Mal niekto predčasne kontrakcie tak silné ako sú tie pravé pri pôrode? (Viem aké sú tie pravé keďže už mám doma pomaly 4 ročnú dcérku , len pri nej som tieto predčasné vôbec nemala).
Som v 40tt a normálne sa bojím, že nebudem vedieť kedy to na mňa príde , včera som mala asi hodinu a pol každých asi 8 min a potom to úplne prestalo a v noci absolútne nič , ani dnes nič. A budem to tak mať aj dnes už radšej pôjdem do nemocnice nech ma prezru.
Môžu tieto bolesti znamenať že sa pomaly ale isto už otvaram?
Ďakujem moc vopred za vaše odpovede. 🥺🙏☺️

martinka13
27. dec 2022

Ja som pri druhom mala hodinu slabé, potom asi 2 hodky stredné, posledná hodina silné ale znesitelné. Záverečných 10 minút masaker.

selest
27. dec 2022

Vsetko je mozne, pri druhom to moze ist rychlejsie a lahsie. Ja som pri prvom mala silne predcasne, silne aj uz tie ozajstne. A pri druhom ani pri samotnom porode som kontrakcie necitila, hoci ma dr presviedcala ze pristroj hovori ze mam silne a ze ich musim citit. Necitila som nic len trochu tlak odspodu. A zrazu mi povedali ze ideme rodit a dieta bolo von. Keby som nebola v nemocnici koli prenasaniu tak by mi nenapadlo ist do nemocnice. Asi by som porodila doma. Uz v tom tyzdni je vsetko mozne a vzdy je lepsie ist alebo sa aspon poradit po telefone.

autor
27. dec 2022

@selest oki ďakujem ti za odpoveď. Ak s Ati bude dnes opakovať tak radšej pôjdem .

svetlonos
27. dec 2022

@selest
ahoj, prosim ta a pri samotnom vytlaceni si bolesti mala, ci si mala cely porod takyto nenapadny a takmer bez bolesti? To znie vazne super co pises 🙂

bessdonna
28. dec 2022

no ako?bol to porod?ako sa citis?

autor
28. dec 2022

@bessdonna nie nebol to ešte pôrod , zajtra mám termín tak uvidíme

bessdonna
28. dec 2022

fu pritom to vyzeralo veelmi slubne.drzim palce

terry658
28. dec 2022

Ja som mala falošné kontrakcie od 5 mesiaca až do konca. Neboj rozoznáš tie pravé. To je úplne iná intenzita.

evica8370
28. dec 2022

Ahoj, ja mam za sebou tri pôrody a zakaždým iný priebeh 😁 pri poslednom mi v nedeľu okolo obeda odišla hlienova zátka a odvtedy som mala bolesti ale brala som to ako tvrdnutie bruška 😉 také nepravidelné, dalo sa pri nich normal existovať 😁 o 3 ráno som konečne zaspala ale zobudila sa o pol 5 na strašne bolesti, merala som si intervali a o 5 smer pôrodnica, o 6 ma konečne prezrel doktor a uz na 5 cm otvorená. Malá sa narodila 7:15. Takže tie moje tvrdnutia boli kontrakcie a ja som ich brala normal veď nič nové 😁 takže len sa sleduj a meraj čas, ja som si stiahla apku na to, pomohlo to 😉
Veľa šťastia a nech všetko dobre dopadne 😊

autor
28. dec 2022

@evica8370 ďakujem ti za odpoveď, pri dcérke som tu šatku nespozorovala, musí byť taká že aj s krvou alebo nie? A aká je to appka prosím?

evica8370
28. dec 2022

Čo si pamatam tak nie, len čisto taky priesvitny az biely hustejší výtok. Ono nie vždy býva, pri prvom som mala kontrakcie, ktoré sa postupne zintenzívnovali a pri druhom mi praskla voda 😁 takže asi som zažila všetky také bežné začiatku pôrodu. Uff uz neviem ako sa volala apka ale normal ak napíšeš do vyhľadávača napr. Meranie kontrakcii, tak ti nájde 😉

atack
5. jan 2023

Ahojte dievčatá,čo môže znamenať keď mám raz hneď hustý výtok...a potom slabunko červený? 36tt plus občasné tvrdnutie bruška Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre