icon

Mám čakať na pôrod alebo ísť do nemocnice?

sabin29
17. feb 2026

Ahojte, som v 40+1 tt 🙂 dneska som bola u lekára a ten ma vypísal na hospitalizáciu vo štvrtok (dneska je utorok) 🙂 že je na mne, či pôjdem alebo radšej počkám do pondelka. Chcem vedieť váš názor ďakujem

anonym_d7e8e4
17. feb 2026

@sabin29 ak máš výsledky vyšetrení dobre (ozvy, prietoky) a nemocnici blízko tak by som pockala do pondelku.

anonym_25e326
17. feb 2026

ja by som išla, nech ťa sledujú lebo sa to môže zvrtnúť z hodiny na hodinu a budeš si to vyčítať

anonym_908f87
17. feb 2026

Ja by som nesla. Snazila by som sa byt do poslednej chvile doma. V nemocnici je to horsie a len sa to budu snazit urychlovat oxytocinom a podobnymi srackami

anonym_d7e8e4
17. feb 2026
@anonym_25e326

ja by som išla, nech ťa sledujú lebo sa to môže zvrtnúť z hodiny na hodinu a budeš si to vyčítať

@anonym_25e326 sledovať ju nebudú, budú jej skúšať vyvolať pôrod.
Naše zdravotníctvo nemá peniaze na to, aby tam ležala na posteli 5 dni a čakali kedy sa jej spustí pôrod

anonym_19d5c7
17. feb 2026
@anonym_d7e8e4

Naše zdravotníctvo nemá peniaze na to, aby tam ležala na posteli 5 dni a čakali kedy sa jej spustí pôrod

@anonym_d7e8e4 ja som lezala v nemocnici viac ako tyzden, a nikto ma nehanal domov. Sama som sa za rozhodla ist do nemocnice, nikto mi nechcel vyvolat porod. Aspon sa oddychnes 🙂

anonym_25e326
17. feb 2026
@anonym_d7e8e4

@anonym_d7e8e4 podľa toho kde, akú majú vyťaženosť lôžok

janinah
17. feb 2026

V štvrtok rano uz by som bola nastupena na prijem. Aj vďaka tomu,ze ma sledovali v nemocnici a spravne zasiahli mam zdrave dieťa.

maryetta
17. feb 2026
@anonym_d7e8e4

@anonym_d7e8e4 tiez som pri jednom lezala vyse tyzdna kym zacali vyvolavat. Pri dalsom 4dni.
Kazdopadne autorka-isla by som a uvidis co ti povedia. Mozno zhodnotia v nemocnici stav a sami povedia ze staci v pondelok.

anonym_d6a5e0
17. feb 2026

isla by som vo stvrtok, ale nenechala by som do seba nic pichat... ja som takto bola, stvrtok mi pichli vyvolavacku, v piatok dalsiu a rozbehli sa mi bolesti, ale neotvarala som sa...bolesti som mala cely vikend den aj noc, nic so mnou nechceli cez vikend robit, lebo mali na cele oddelenie len jedneho lekara :/ v pondelok skoro rano som im odpadla, uz ma zacali riesit :/ druhe dieta bolo toto iste, stvrtok prijem a chceli mi dat vyvolavacku, odmietla som a v piatok sa mi porod rozbehol sam, prirodzene, bez akychkolvek sajrajtov a poviem ti, neporovnatelne to bolo. drzim prsty, ak to neni urgentne, radsej bez medikacie

anonym_1611d9
17. feb 2026

@sabin29 Ani ja by som nešla počkala by som..

michaela329
17. feb 2026

Šla by som sa im ukázať a poradila sa tam, môžeš odmietnuť hospitalizáciu, ak bude všetko ok a prísť potom.

barka1
17. feb 2026

Nešla by som. Rodila som 40+4 za podpory medikacie. Radsej by som bez.

zuzana76
17. feb 2026

isla by som vo stvrtok, ako ti napisal lekar, preco mas cakat do pondelka?

kiki68
17. feb 2026
@anonym_d7e8e4

@anonym_d7e8e4 preco, ved prave takto dostanu peniaze od poistovne. Napisu nejaku diagnozu akoze

fok
26. feb 2026

Aj mna nechali ležať vyše týždňa a potom sa sám spustil porod 🙂 takze nemusia ti vyvolávať.
Ja by som išla.