icon

Mám ísť tehotná von?

15. nov 2022

Ahojte. Kamarátky má volajú zajtra do mesta von, najesť sa, sadnúť si niekam, lebo v štvrtok je sviatok. Som tehotná, von som chodila donedavna, keď ma muž poslal-pustil, nech idem s kamoskami do kina, sadli sme si aj do podniku a pohoda…ale odkedy mi vidieť brucho neviem, či je to vhodne 😁 som druhý krat tehotná, prvé tehotenstvo som take veci neriešila lebo boli lockdowny a zákazy vychadzania 😁 aky máte názor? Samozrejme v podniku kde sa nefajci sedavame a ja nepijem, chodim autom.
Som v 7mesiaci bruško mi “vyslo” týždeň- dva dozadu. O tehotenstve ani netuším, všetko v poriadku, bez ťažkosti.

Strana
z2
nikpa
15. nov 2022

Nemáš infekčnu chorobu, si len tehotná takže je úplne v poriadku ísť von. Čo je na tom? Pokiaľ sa nejdeš natrasat niekde na preplnenu diskotéku medzi ozralcov tak sadnúť si, niečo vypiť, zjesť a pokec je v pohode. A hlavne, po pôrode už nebude ani toľko príležitostí, treba to teda využiť teraz 🙂

sissy27
15. nov 2022

Nočné som robila do konca 7.mesiaca a na diskotéke / zábave som tiež bola a nie raz 🤷‍♀️

kitycat
16. nov 2022

Co sa to deje s ludstvom?

Sed doma, kamoskam by si asi kazila zabavu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

danica2711
16. nov 2022

radšej sa spýtaj manžela, kam ťa pošle alebo pustí, je dobre, že so svojou mentálnou výbavou máš pri sebe niekoho, kto ti povie, čo máš robiť

saxana000
16. nov 2022

Na vlastnej svadbe som sa natriasala s bruchom az do 6 rana..na rozlucke so slobodou v 5 mesiaci tiez..do kaviarne mi bezne chodia tehotne kamosky daju si cokoladu kolacik pokecaju.je to uplne normalne. Ja by som isla aj na tu diskoteku aj na koncert.este tyzden pred porodom som bola na mestskom kupalisku a brucho som mala teda ozaj obrovske.

bessdonna
16. nov 2022

po veceroch nechodim von,lebo mam decko,muza a byvam o 20.00aj tak unavena.ale napr pojdeme s muzom do nakupneho centra,na kavu,na obed,veceru.tak cca raz do tyzdna.nikdy mi nenapadlo,ze je nevhodne vystavovat brucho na obdiv.a to mam obrovske brucho od zaciatku.to kebyze na to hladim tak sa nepohnem 9mes z domu.

kiki68
16. nov 2022

Urcite chod, ja som sa nikdy necitila tak pekna ako s velkym bruskom. Proste som normal isla kde sa dalo. Hlavne este kym nie je baby 2 sa ist trosku odreagovat. Podla mna su tehu zeny krasne, je to take o inom, vies ze cakaju babatko a to pridava na krase inym sposobom. Snad nikdy som si nekupila drahsie handry ako v tehu 😂🙈 dve sestricky na porodnici mi povedali, ze pani vy by ste mala byt stale tehotna. A to som mala 20kg navyse. No co, aj brusko sa musi vediet nosit. Ale urcite to nie je tak, ze som tehu a uz sa nepatri ist to ukazovat. Ako da sa obliect aj vkusne, nie zas ukazovat iba holy pupok

ku_uk
16. nov 2022

Jasne chod, kľudne aj zatancuj a čo, keď ti je dobre. Prečo nie. A si nevšimaj si niektore nicky, kazda odpoved je zrkadlo človeka, čo nosi v sebe …😋

l_u_c_k_a111
16. nov 2022

ja bola v 7 aj 8 mesiaci s kamosmi na pive v krcme a to bola hlavne muzska zostava a neriesila som samozrejme som mala nealko pivo 😂

tatiana321123
16. nov 2022

@mondolina ja dva týždne pred termínom na metalovom koncerte 😅😂

natik25
16. nov 2022

No ja odpadnem 😂😂😂😂😂

Strana
z2