Mama A negatív, otec B negatív
Ahojte
Dnes mi povedali v poradni v nemocnici že prečo mi môj gynekológ nedal injekciu už skôr (28tt)? Síce mi stále berie krv pokazde keď tak prídem ale teraz mám jemného chrobáka v hlave či je všetko ok respektíve či tá injekcia ak mi nebola podaná skôr tak to má nejaký dopad na bambino? Aktuálne som 36 tt
@zitaje má pravdu, automaticky som odpisovala na Rh faktor pozitív a negatív .... Jej sa to vôbec nebude tykat
https://www.procare.sk/preco-podstupuju-buduce-...
Keďže máte obaja Rh negatív, tak vás sa to netýka
@diamond007 no mne to tiež tak povedali že tým že som negatívna skupina že mi budú brať po každé krv pre istotu ale doteraz mi z výsledkov teda predpokladám nepovedali že by bolo niečo zle ale trošku ma zarazila dnes doktorka v nemocnici že mi mali tú injekciu pichnúť už skôr
@effy777 Protilatky sa riesia iba vtedy ak je zena negat. a muz pozit. Ja som tak mala, pocas tehotenstva mi brali lrv na protilatky asi 2-3x, vysledky boli ok. Po porode zistili malemu krvnu skupinu negativ tak nic neriesili. Za cely cas som nedostala ziadnu injekciu s protilatkami.
@effy777 a zaujímalo ich vôbec v prodnici akú má krvnú skupinu otec? Muslim že keď máte rovnaký rh faktor nemal by byť problém.
@effy777 lekárka si neuvedomila že ste obaja negatívny vtedy injekcie netreba

@effy777 predpokladam že máš prvé dieťatko, zistí si hodnotu protilátok, ako je vysoká ale ak je veľmi nízka alebo žiadna, nedávajú sa protilátky v tehotenstve ale po pôrode do 36h