icon

Minimálne pohyby dieťaťa v 38. týždni

charlie1980
5. okt 2013

Ahojte maminy. Chcem sa vas opytat, ci je to normalne, ze dieta sa hybe v 38.tt len zriedkavo, skor ide len o take natahovanie a vypucanie sa ? Alebo zeby ticho pred burkou a pripravuje sa na porod ? Nemam pocit, ze by brusko kleslo, nejaky tlak dolu, proste nic. Ziadni poslickovia a ani tvrdnutie bruska...Zeby som nakoniec este aj prenasala ?

severinav
5. okt 2013

@charlie1980 Ja mam tento isty stav, az na to ze som iba v 36tt, ale maly zodpoveda velkostou 39tt, takze moze sa narodit skor... Tiez je tam posledne 4 dni, nejake ticho a ked tak minimalne vypucanie sa

renca55
5. okt 2013

@charlie1980
@severinav Ahojte, mne tiez tolko nehybe, mozno uz nemá miesto, alebo???? 😉 😒 Okrem tvrdnutia nemám ziadne tazkosti.

sense
5. okt 2013

baby je to normalne uz nemaju tolko miesta, ak by ste mali pocit ze sa vam nehybu ani len raz za 24hodin tak treba ist k lekarovi na kontrolu, a takisto ak mate placentu vpredu tak je to slabo citit, ja som chodila kvoli tomu na ctg, lebo moja dcera sa hybala omnoo menej asi tak okolo 32tt velakrat som ju necitila tak som chodila na pasy a tam som videla ze sa hybe dostatocne len kvoli placente vpredu a lebo bola mala som ju tolko necitila kopat...

charlie1980
autor
5. okt 2013

@sense To zase nie, ze by som ho necitila 24 hod, len mi pride nejaky lenivy, kedze som bola zvyknuta na dost silne a caste kopance, az som sa niekedy pytala, kedy vlastne to dieta spi.Teraz je to uz len take tlacenie pod rebrom, alebo pretahovanie sa zo strany na stranu...a ovela zriedkavejsie ako predtym.

sense
6. okt 2013

@charlie1980 ma malo miesta dolezite ze citis aspon nieco....predsa len uz moc casu neostava