icon

Môže byť hustý výtok počas 39. týždňa hlienovou zátkou?

15. máj 2026

Chcem sa opýtať som 39.tt a dnes ráno som si všimla že mám výtok hustý ako sliz sople také dačo je to hlienová zátka??? Pichá má neskutočne zospodu ako pri ms aj tvrdne brucho potom prestane.
Môže to byť hlienová zátka ? Krv som nemala utorok idú pôrod vyvolať kvôli tehu cukrovke rada by som išla sama 😧 ach strašne sa bojím.
Nech to mám už za sebou 🙏

anonym_242db8
15. máj 2026

do utorka možno aj porodíš. Áno , zátka.

anonym_c7d498
15. máj 2026

Jej.drzim palce.volaj babo von, nech ide samo.😍🩷tiez som spontanne porodila v 39tt😍🩵

autor
15. máj 2026
@anonym_c7d498

Jej.drzim palce.volaj babo von, nech ide samo.😍🩷tiez som spontanne porodila v 39tt😍🩵

@anonym_c7d498 tiež si mala tehu cukrovku?

autor
16. máj 2026
@anonym_242db8

do utorka možno aj porodíš. Áno , zátka.

@anonym_242db8 a nemala by byť sfarbená ??

anonym_c7d498
16. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_c7d498 tiež si mala tehu cukrovku?

@anonym_autor nie.len sa vypytal skor

anonym_b603a0
16. máj 2026

Ahoj ano moze to byt hlienova zatka, mne odisla utorok a na piatok sme boli dohodnuti na vyvolavanie.. prisla som tam a uz som bola otvorena na 3 prsty tak to slo celkom rychlo. Budem ti drzat palce.

mullerova46
16. máj 2026

@anonym_autor mne odchádzala zátka asi 3 týždne 🫣 pôrod.prisiel nečakane po termíne a posledný odchod zátky bol aj s trošku krvou a plodovou vodou

anonym_4e0bec
16. máj 2026

@anonym_autor ano, je to ono. Ja som to takto mala asi týždeň. Potom zo mňa všetko vyletelo, t už bola aj krv a hneď nabehli kontrakcie a do 2 hodín bola mala na svete.

autor
16. máj 2026

Tak baby praskla mi plodová voda a som v nemocnici bolesti slabé otvorená na pol prsta 🙏 nech to mám už za sebou 😭

janulienka78
Včera o 13:16
@anonym_autor

Tak baby praskla mi plodová voda a som v nemocnici bolesti slabé otvorená na pol prsta 🙏 nech to mám už za sebou 😭

@anonym_autor tak dúfam, že už máš bábätko pri sebe😍

autor
Včera o 23:52
@janulienka78

@anonym_autor tak dúfam, že už máš bábätko pri sebe😍

@janulienka78 Áno bolesti neboli dali vyvolacku malú som porodila sama 🙏 bola na posteli prišla sestrička a pomohla🩷 len placentu som pol hodinu vytlačila😭 vďaka Bohu všetko v poriadku ani šita nie som nič🙏🩷..
Narodila sa mi dcérka Eliška nevedela som pohlavie aj prekvapilo 🩷 Váži 3400 a 50cm🙏🙏❤️❤️❤️ vďaka konečne to mám za sebou

janulienka78
Dnes o 04:58
@anonym_autor

@janulienka78 Áno bolesti neboli dali vyvolacku malú som porodila sama 🙏 bola na posteli prišla sestrička a pomohla🩷 len placentu som pol hodinu vytlačila😭 vďaka Bohu všetko v poriadku ani šita nie som nič🙏🩷..
Narodila sa mi dcérka Eliška nevedela som pohlavie aj prekvapilo 🩷 Váži 3400 a 50cm🙏🙏❤️❤️❤️ vďaka konečne to mám za sebou

@anonym_autor blahoželám a prajem veľa zdravia 😍❤