icon

Môžem ísť na kontrolu mimo termín?

10. júl 2022

Co by ste urobili na mojom mieste.som tretorodicka.moj gynekolog ma 2 tyzdne dofcu tak ma poslal k druhemu ku ktoremu mi napisal 2terminy kedze som uz 37tt mam mat kazdy tyzden poradnu.u zastupujuceho som bola a ten povedal ze je vsetko v poriadku a na buduci tyzden na poradnu nemam chodit.mam ist az k svojmu.ale ze al by sa nieco vyskytlo mam prist inak nemusim..
Neviem ci ist aj tak ale co povedqt ked som prisla a nemala som.Prve tehu vsetko v poriadku.druhe bolo vyvolavane kvoli zlym ozvam.teraz mi este nerobili pasy lebo moj dr ich ma pokazene a tento zastupujuci ma tiez neposlql

diamond007
10. júl 2022

Zbytočne ak je všetko v poriadku.

karhu
10. júl 2022

najdi takeho co ti tu kontrolu urobi ako sa patri

anavixy
10. júl 2022

Veď keď chceš ísť, tak povedz ze sa ti niečo nezdalo a teda prišla si, do hlavy ti našťastie nevidí 🙊😄
Alebo choď rovno na odd na pohotovosť a budú aj pásy.

dzulli1980
10. júl 2022

Nedajbože sa čosi stane a povedia Ti, kde si bola ... pekne na kontroly tak, ako sa má ... keď každý týždeň tak každý týždeň.

autor
10. júl 2022

@dzulli1980 ved prave.co mi ma co rusit poradnu a byt v strachu ze ci sa cosi nedeje a cakat..
Co mi radite povedat? Napriklad vytok svrbenie alebo slabsie citim pohyby? Nicma nenapada som taka vystresovana a este plus tehotenske zmyslanie

dzulli1980
10. júl 2022

Normálne by som mu povedala, že trvám na poradni každý týždeň ... načo si niečo vymýšľať.

karhu
10. júl 2022

povies ze si prajes aby ta vysetril ako ma, ze nebudes riskovat svoje zdravie a zdravie dietata, a hladala by som si kvalitneho gynekologa

whatever1
10. júl 2022

Isla by som na druhy termin a vyziadala by som si aj pasy. Ved mas narok na kontrolu. A inak preco ta tvoj gynekolog neposlal na pasy inam, napr do nemocnice?

autor
10. júl 2022

@whatever1 od ktoreho tt sa robiaa pasy?
Pytala som sa ci neposle niekam povedal ze netreba.ze on to skontroluje sonom.pasy trvaju pol h a na sone tp pozrie napriklad 2 minuty..tak mi to bolo vysvetlene ze ked je vsetko ok tak neposiela.iba ked sa mu nieco nezda

autor
10. júl 2022

@karhu klop klop zatial mam dobre gyndosa.ako pissem napisal mi dve poradne k zastupujucemu ale ten zastupujuci jednoducho jednu zrusil ze naco.

whatever1
10. júl 2022

https://najmama.aktuality.sk/clanok/260837/kard... pochybujem ze sa taketo vysetrenie dokaze nahradit 2minutovym sonom.

anavixy
10. júl 2022

Od 36. Cca, nemusíš si nic extra vymyslat, proste povedz ze mas tlaky bolesti proste sa citis na kontrolu. Nie kazdy je taky priebojny ze si na niecom trva, ked chce dovod tak mu daj dovod.

autor
10. júl 2022

Dakujem baby ze ste si nasli cas a dali rady.urcite tam znova pojdem

miskamicha
11. júl 2022

Ano ze pohyby zoslabli... drzim palce. Neznasam taky pristup

laura2323i
11. júl 2022

Ja by som povedala, že pre pokoj na duši som sa rozhodla aj tak prísť.

any_soj
12. júl 2022

Nech ťa normálne pošle na ctg. Zvlášť keď máš anamnézu, že pri druhom zlé ozvi. Mne dcéra zomrela v 38.tt hoci ctg aj prietoky pár dní pred tým ok. Ale chcela by som vidieť tohoto, ako by si vzal na svedomie, že ti kázal neprísť, hoci je štandard už každý týždeň. Ako máš vedieť, že sa niečo deje, veď nemáš prístroje...