icon

Môžu bolesti brucha signalizovať kontrakcie?

10. feb 2025

Baby som 38+5tt zajtra mám poradňu len má bolí brucho neviem či sú to kontrakcie prvý krát som mala sekciu a nepoznám bolestí, od 23:00 mám bolestí brucha ako keby sa mi chcelo má veľkú potrebu, raz som išla a mala ako hnačku🤮. Malinku cítim hybe sa a k tomu mi trvdne brucho trošku kríze ale tie bolesti neviem poraďte prosím aké si bolestí? Mám čakať do zajtra či radšej ísť na pohotovosť..

adeladulova
10. feb 2025

Daj si sprchu teplú, na kríze aj 10 minút. Ak to prejde sú to poslickovia. Ak sa to vystupuje je to porod

pribinak
10. feb 2025

Daj teplu, nie horúcu sprchu a ak to neprejde tak smer porodnica

autor
10. feb 2025

@adeladulova
@pribinak
Ale maličkú cítim hybe sa neviem či mi netlačí ona ale skúsim sprchu ďakujem baby

deedol
10. feb 2025

ta hnacka moze byt tiez "priznak", ze uz to bude. drzim palce 🙂

autor
10. feb 2025

@deedol Ale bolestí by prestali po veľkú potrebu nie ? Ja stále mám trvajú sekundy prestanú potom zase a dokola. Ako keby ma malo prehnať tak to mám a tvrdené brucho bojím sa ležať radšej sedím 🤣

viestta
10. feb 2025

Ked ti tvrdne brucho chod do porodnice. Pri najhorsom ta vratia

evcagabi
11. feb 2025

No co ja viem.. mne to celkom znie ako zacinajuci porod

autor
11. feb 2025

@evcagabi Som zaspala, a teraz zase zobudila z bolesťami a zase som mala hnačku 😑

rebi789
11. feb 2025

Skôr by som povedala, že ti začína pôrod 🙂

mogaa
11. feb 2025

Znovu teplú sprchu a kontrola u gynekologa teda ak ti skôr neodtečie plodová voda🙂ono to vyzerá na poslíčkov ale rovnako to môže byť začínajúci pôrod, len trvať to môže aj pár dní....gynekológ ťa aspom pozrie či už nie si otvorená a nasmeruje ťa čo ďalej....

kitycat
11. feb 2025

Ja mam tiez sekciu, predcasne KP, ale co si pamatam tak kontrakcie mi pripominali nutkanie na velku potrebu.

kiki68
11. feb 2025

Asi si uz v porodnici, lebo presne taketo su kontrakcie