Môžu bolesti brucha signalizovať kontrakcie?
Baby som 38+5tt zajtra mám poradňu len má bolí brucho neviem či sú to kontrakcie prvý krát som mala sekciu a nepoznám bolestí, od 23:00 mám bolestí brucha ako keby sa mi chcelo má veľkú potrebu, raz som išla a mala ako hnačku🤮. Malinku cítim hybe sa a k tomu mi trvdne brucho trošku kríze ale tie bolesti neviem poraďte prosím aké si bolestí? Mám čakať do zajtra či radšej ísť na pohotovosť..
Daj teplu, nie horúcu sprchu a ak to neprejde tak smer porodnica
@adeladulova
@pribinak
Ale maličkú cítim hybe sa neviem či mi netlačí ona ale skúsim sprchu ďakujem baby
ta hnacka moze byt tiez "priznak", ze uz to bude. drzim palce 🙂
@deedol Ale bolestí by prestali po veľkú potrebu nie ? Ja stále mám trvajú sekundy prestanú potom zase a dokola. Ako keby ma malo prehnať tak to mám a tvrdené brucho bojím sa ležať radšej sedím 🤣
Ked ti tvrdne brucho chod do porodnice. Pri najhorsom ta vratia
No co ja viem.. mne to celkom znie ako zacinajuci porod
@evcagabi Som zaspala, a teraz zase zobudila z bolesťami a zase som mala hnačku 😑
Skôr by som povedala, že ti začína pôrod 🙂
Znovu teplú sprchu a kontrola u gynekologa teda ak ti skôr neodtečie plodová voda🙂ono to vyzerá na poslíčkov ale rovnako to môže byť začínajúci pôrod, len trvať to môže aj pár dní....gynekológ ťa aspom pozrie či už nie si otvorená a nasmeruje ťa čo ďalej....
Ja mam tiez sekciu, predcasne KP, ale co si pamatam tak kontrakcie mi pripominali nutkanie na velku potrebu.
Asi si uz v porodnici, lebo presne taketo su kontrakcie

Daj si sprchu teplú, na kríze aj 10 minút. Ak to prejde sú to poslickovia. Ak sa to vystupuje je to porod