icon

Môžu mi takéto veci rozprávať lekári, keď mám 18 a som tehotná?

10. apr 2021

Dobrý deň chcem sa zveriť s jednou vecou ktorá ma od včera dosť trápi. Mam 18 a som v 36 týždni tehotenstva, včera som bola prvý krát na poradni v nemocnici a bola som na poučení o epidurálke. Bol tam anezteziológ a keď som si vyplnovala papiere začal sa do mňa navážať najprv že to nevidíš keď tak blízko máš papiere hovorím že áno mam problémy zo zrakom a zabudla som si okuliare doma. Za chvíľu mi začal hovoriť že však ty ešte nič nevieš ty si decko a sestrička mu povedala že už mam 18 a že vekovo už som dospelá a on začal že ale rozumovo nie keď už čaká dieťa, potom mi začal rozprávať že čo ma v škole učili keď nie to ako si dávať pozor. Už som mala slzy na kraji a ledva som pozdravila a odišla na chodbu kde som sa rozplakala a odišla preč, asi to moc preháňam ale normálne sa bojím keď mi príde pichat on pri pôrode tu epiduralku že aké ešte bude mat komentáre 😪

Strana
z3
nikyball
10. apr 2021

Mimo tému. Mne je vtipné to , že takýto chudáci presne vedia na koho si môžu dovoľovať. Keby tam bol s tebou tvoj muž, a nebodaj by bol taký ten svalnatý typ s vyholenou hlavou , tak by ani nepipol. Alebo by stačilo, že by ste boli prachaci, ešte by sa ti pchal do riti 😂

littlebubble
10. apr 2021

Somnou by sa tak nikto nerozprával v 18stich a ani dnes.Sťažovala by som sa na neho až by mu zle bolo.Mne práveže v 19 lekár hovoril, že dokedy chcem akože čakať 😂, že on len krúti hlavou keď mu tam chodia tehotné dôchodkyne pomaly.

Dievča zlaté oni sa takto niekedy správajú aj keď majú ženy 25.Už nie je normálne aby ženy mali deti pred 30tkou ako tak sledujem.
Toto si dovoliť nesmie aj keby si mala 15.Je lekár nie sociálny pracovník a ty si plnoletá osoba.
Nezaujímalo by ma či má alebo nemá svoj deň.Ja sa tiež nesprávam k cudzím ľuďom podľa nálady.Komunikujem s nimi na úrovni.

littlebubble
10. apr 2021

Myslela som to ako príklad.Nechcela som žiadnu mamičku vo vysšom veku uraziť aby bolo jasné 😊.

V mojom okolí veľa žien rodilo v 19,20,23 (plánovane) a potom aj neskôr druhé, tretie 30,39,40.Dôležitý nie je vek.Dôležité je aby bolo o dieťa dobre postarané.

andreatytler
11. apr 2021

@zanetakovacsova, @ajka0207
Ak ma niekto zly den, zasomre si blbu poznamku popod nos ale toto bolo hnusne zhadzovanie a urazanie. Som si ista ze tento kreten to robi pravidelne.

@autorka je mi luto ze si to musela zazit. Ja mam tiez respekt voci autoritam ktorimi doktori su a nikdy sa neohradim ak je nejaky problem... proste to neviem. Vypocujem, slusne podakujem a zmenim doktora. Urcite k nemu nechod pocas porodu. Vtedy budes potrebovat co najviac kludu a istoty. Zasluzil by si aby si podala staznost alebo tam zasla a povedala mu do oci ze koli jeho otrasnemu spravaniu si sa rozhodla pre ineho anesteziologa. Nech ho aj slak trafi od zlosti.

ada55333
12. apr 2021

Ja mam 17 a bolo tak aj pri pôrode. Pani dr. si myslela, že som hlúpa trúba a snažila sa ma presvedčiť, že si vymýšľam bolesti a na postupne odtekajúcu vodu mi povedala, že sa pocikávam. Nechcela ma prijať, tak som milej pani doktorke povedala, že nie som asi vadná, že ak ma neprijme idem za primárom, že chcem iného doktora. Zrazu som aj rodila aj som porodila. Našťastie uz sa vymenili doktori. A nie pri nej. Potom som ju ešte na vizite podpichla ci stale nerodim s mimčom na prsníku.

Strana
z3